Alles naar tevredenheid ontvangen

Ik zou iedereen aanbevelen om hier je kussens te laten maken

Adequate antwoorden op vragen via de computer.

Goed geadviseerd. Het persoonlijk langsgaan vond ik extra prettig, waardoor het kiezen uit de vele mogelijkheden makkelijker werd. Een prima product afgeleverd voor een redelijke prijs!

Prettig bedrijf en goede sevice

Klantgericht bedrijf. Persoonlijke benadering Je weet snel waar je (financieel) aan toe bent. Snelle levering, ruim binnen de gestelde termijn. Werken met mooie kwalitatieve stoffen en het ziet er goed uit.Een verkeerde montage snel opgelost. Aanrader

Goede, en snelle service.

Goede prijsverhouding. Mooie kwaliteit stoffen, en materialen. Keurig gestikt. En een ontzettend snelle levering! Een echte aanrader!

prima tevreden!

1ste keer tevreden 2de keer ook

Superrr

Super kussens ik zou iedereen no fruit aan raden!!!

Service is boven verwachting

We hebben eerst verschillende kleuren/soorten stof opgevraagd via de website die snel thuis werden bezorgd. Vervolgens hebben we de kussens besteld. Deze werden sneller bezorgd dan verwacht, en we werden netjes gebeld dat de transporteur in aantocht was.

super blij mee tegen een redelijke prijs

Wij zullen hier veel zitplezier aan beleven

Supertevreden!

De tuinkussens zijn precies op maat. De communicatie met het team van Nofruit was zeer goed en de levering snel en correct. Als mensen informeren naar het laten maken van tuinkussens, zullen we Nofruit van harte aanbevelen.

De kussens zijn perfect!

Mooie kussens perfecte levering echt waar voor je geld

Comfor en uiterlijk, top!! Daarbij ook Super service

Comfor en uiterlijk, top!! Daarbij ook Super service

Mooi gemaakt,snelle levering, goed materiaal precies wat h� hebt uitgezocht.

Helaas had ik pech, klein sneetje in de nieuwe bekleding, foto gemaakt en mail gestuurd, meteen antwoord terug en een nieuwe wordt er gemaakt. Levering na 1 week (moet het nog krijgen) maar heb er alle vertrouwen in. Zeer tevreden over het resultaat.

Mooie kussens en geweldige service

makkelijk te bestellen, snelle levering, mooie kussens.

Uitstekende service!

Ging het overal maar zo soepel en betrouwbaar!

Goed en professioneel bedrijf

Prettige communicatie, goede afwikkeling en perfect eindresultaat.

Goede service, handige website... en zeer mooie kussens!

Niet alleen de website werkt zeer makkelijk, ook de service is uitstekend. Om zeker te zijn van de kleur en stof zijn we nog even in de showroom langs geweest waar we goed werden geholpen. De kussens werden keurig op tijd geleverd!

Prima afhandeling en levering

Op een gemakkelijke bestellen, goede controle op de bestelling. Kussens zijn netjes afgewerkt en goed geleverd. HEB JE KUSSENS NODIG BESTEL ZE BIJ KUSSENS OP MAAT, DAN WORDT JE NIET TELEURGESTELD!!!!!!!!!

Supersnel en goede service

Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling voor op maat gemaakte kussens. Snelle reacties op mail en daardoor ook snel in huis.

Top kussens

Wij zijn dik tevreden met de kussens,en de levering was ook top met twee weken in huis . Ik zal het mijn vrienden zeker aanbevelen . We bestellen binnenkort zeker weer. Zeer goed bevallen dus. Groet Arend

Perfect op maat

Snelle levering en perfect op maat, wij zijn tevreden.

Super bedrijf denken mee

De kussens zijn super goed gemaakt de kwaliteit is top van de stof , echt een aanrader en snelle levering voor maat werk

Top! Het is prijzig maar wel heel mooi!

Mooie stof en super snel geleverd , aanrader.

Goede service!

De rits van een hoes was kapot gegaan. Ik heb gemaild of er nog garantie op zat. Mocht het direct terug sturen en binnen een week kreeg ik de gerepareerde hoes weer retour.

goede kwaliteit, snelle levering

de kussens zijn van stevige kwaliteit, dus ik mag ze al eens vergeten binnen te halen, Ze zien er strak uit en passen perfect.

zeer tevreden over kwaliteit en afwerking van geleverde kussens

de kwaliteit van de kussens is goed, prima zitcomfort

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught