mooi kussen keurig afgeleverd!

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Na bestelling te hebben geplaatst goed op de hoogte gehouden van order en levering. Keurig aan huis afgeleverd volgens afspraak.

Netjes verzorgt

De kussens zijn precies zoals ze moeten zijn, de tijd van leveren is ook goed gerespecteerd zodat je niet onnodig thuis zit te wachten. Enkel was er het probleem dat het automatisch systeem doorgaf dat er 2 mei geleverd zou worden, maar omdat er in Belgi� geleverd moest worden en men 1 mei en de bijbehorende brugdag niet in de gaten had is het 5 mei geworden. Maar van zodra ik de mail ontvangen had met de tijd van leveren is die tijd in ieder geval goed gerespecteerd.

Erg mooi. Zeer strak.

Alles is geweldig netjes gedaan. Tot levering aan huis. Erg bedankt wij zijn zeer tevreden . Met vriendelijke groet marjolein

Prima site, goede service en levering

Bedankt voor de goede service. Het is zeker een aanrader om wat kleuren op te laten sturen, want ze lijken op de site toch anders dan in het echt. Alles netjes geregeld en binnen 2 weken waren de kussens er al. prima service.

Topkussens

De kleuren zijn iets minder fel in het echt, maten zijn perfect, mooie stof.

Vlotte levering, prima kwaliteit

Ik zou No Fruit zeker aanbevelen bij andere mensen. Ik had een extra wens met betrekking tot banden aan de kussens. Men vroeg, om een juiste inschatting te maken van mijn wens, om een foto van het tuinset. Bij levering bleken de banden anders aan de kussens gemaakt, dan gedacht. Maar de manier waarop de firma No Fruit ze er aan heeft gezet, is een vele betere oplossing. De kussens liggen goed vast op de bank en verschuiven niet.

Supernetjes afgewerkt!

De service is heel goed. Er werd gelijk contact opgenomen omdat er een afwijkende maat was geconstateerd. Ik ben heel blij met mijn kussens voor in de caravan en ze werden ook heel snel afgeleverd. Top!

Mooie kussens, mooi afgewerkt en snel thuis bezorgd!

Mooie kussens, mooi afgewerkt en snel thuis bezorgd!

Uistekende service en snelheid.

Prima service, zeer snelle levering, kwaliteit van de stof is minder goed dan gedacht. Klein vetvlekje is lastig te verwijderen, zeer gevoelig voor smelt/brand gaatjes.

de kussens kwamen binnen en alles paste per fect ook de schuine zijden,geweldig

perfect clan niet beter

Update....service is top!

Update: Ik dacht "eigen risico" als je iets bestelt op een webshop (door ervaringen met andere webshops), maar nadat Maatkussens.nl naar aanleiding van de eerdere beoordeling zelf contact heeft opgenomen, kwamen zij met een heel mooi voorstel om alsnog nieuwe vullingen te leveren. Wat een top service! (Want heb helaas zelf 1/3 deel vulling eraf moeten snijden. De kussens zaten wel erg hard en zakte bijna niet in ondanks ingewonnen advies van Maatkussens.nl. Kussens zien er wel mooi gemaakt uit)

Wij zijn erg tevreden over de kussens

Wij zijn erg tevreden over de kussens. wel vinden we het jammer dat de je de voering van binnen kussens gerimpeld door de stof heen ziet. De binnen voering is nogal stug.

Mooi product en geweldige service!

Bestellen was makkelijk en zelfs nog een belletje gehad om te controleren en te adviseren. Levering week eerder dan waar in eerste vanuit werd gegaan. Conclusie: zeer tevreden klant!!!

Helemaal super.

Goede service. Prettige contacten. Behulpzaam en correct. Snelle levering.

Ik ben zeer tevreden, prima prijs kwaliteit verhouding, snel geleverd, netjes afgewerkt.

Het is een hele leuke en gemakkelijke manier van bestellen. Prima prijs kwaliteit verhouding, snel geleverd, netjes afgewerkt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en heb inmiddels al aan diverse vrienden aangeraden om vooral eens op de website te kijken en eens uit te rekenen wat het voor hen zou gaan kosten om nieuwe kussens te bestellen.

goede kwaliteit en snel!

Snel geleverd, duidelijke site, makkelijk te bestellen en goede kwaliteit.

Voorbeeldig!

Denken goed mee, communiceren heel duidelijk, prima op tijd bezorgd!

Mooie op maat gemaakte kussens van hoge kwaliteit!

Goede website, makkelijk te bestellen. Kussens zijn van hoge kwaliteit! Goede service!

Fantastische keuze!!

Wat ben ik blij met mijn kussens. Zeer netjes gemaakt en absoluut kwaliteit. Ook het meedenken bij het bestellen verdiend een dikke pluim!! Absoluut de beste en goedkoopste keus voor het bestellen van kussen(op maat)

Vandaag mijn kussens ontvangen zelfs een week eerder dan gepland. De kussens zijn super mooi, mooi afgewerkt. De communicatie is ook heel goed ze staan je netjes en snel te woord wat ze zeggen maken ze ook waar. Een super tevreden klant en ik zal jullie zeker bij vrienden aanraden. Top en bedankt foto's zal ik via de mail versturen. Gr. Claudia en Bob Ook deze keer weer super tevreden over de rug kussens. gevraagd of ze er knopen op konden zetten. Dit was geen probleem 5 kussen opgehaald en binnen een week weer retour gekregen super service. Een aanrader NOFRUIT.nl gr. Bob en Claudia

Super tevreden over de kussens.

Prima kussens

Prima kussens geleverd; niets op aan te merken. Ook binnen de beloofde levertijd.

goed product, vlotte service

Leuke site om alles te samen te stellen, correct kwaliteitsproduct met vlotte levering.

Enkel stof gekocht: perfecte communicatie en levering!

Op zoek naar nieuwe bekleding in een matchende kleur voor een pop-up top van een vintage VW-busje kwam ik bij NoFruit / Maatkussens nl terecht. Via de website de vraag gesteld of ik enkel stof kon kopen en dat kon. Enkele weken later lag de rol thuis op me te wachten. Je krijgt vooraf info over de dag dat geleverd wordt, prachtig toch? Volgende keer zoek ik niet verder dan NoFruit / Maatkussens nl!

Uitstekend geholpen op locatie en na snelle levering prima kussens ontvangen

Via internet in contact gekomen met nofruit omdat we opzoek waren naar kussen voor onze eigen gemaakte steigerhouten loungebank. Een afspraak gemaakt via de mail om showroom te bezichtigen in Vught, en daar prima geholpen door een vriendelijke medewerkster. Verschillende kussens uitgeprobeerd en zo tot een keuze kunnen komen, de offerte werd onder genot van kopje koffie gemaakt. Na bevestiging de op maat gemaakte kussens binnen 3 weken thuis bezorgd gekregen, en ze bevallen meer dan prima!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught