Vriendelijke en regelmatige�

Vriendelijke en regelmatige communicatie over de stand van zaken en een goed product!

Precies wat ik wilde

Prachtige kussenhoezen ontvangen, snelle levering. Precies zoals ik het wilde. De communicatie van/met NoFruit is leuk, jeugdig, straalt energie uit

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Prettig meegedacht over mijn opdracht.

Mooi bedrijf met goede resultaten

Het was zeker een goede ervaring. Ik zag het in eerste instantie niet zitten om alles online te doen, bootkussens hebben vaak afwijkende maten, maar ze hebben waargemaakt wat er was beloofd: me er goed doorheen geloodst. Snelle reactie en met humor, stap voor stap. Het resultaat was super, heel blij mee. Klein dingetje niet goed gegaan, maar de slogan: niet goed, dan maken we het goed, ook waar gemaakt. Ik zal dit leuke bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Blij mee!

Fijn dat ik eerst kon komen kijken en mijn kussens nel klaar waren. Het ziet er weer perfect uit en het zit lekker. Het bestellen en leveren ging heel gemakkelijk en een prettige communicatie.

goede service en hulp

goede service en hulp, fijn contact

Uitstekende communicatie en hoge�

Uitstekende communicatie en hoge kwaliteit afwerking.

Super snelle levering

Super snelle levering, binnen 1 week en helemaal zoal besteld. Super blij mee.

Perfecte service en kussens

Perfecte service en kussens

Maatkussens is top!!!!!!

Met maatkussens is het altijd goed zaken doen, snel, goede kwaliteit en zeer vriendelijk en behulpzaam!!!

Er werd goed met ons meegedacht. Fijne en vlotte communicatie.

Duidelijke website

Duidelijke website. Vlotte en goede service en communicatie. Handig om gratis kleurstalen te bestellen. Heel happy met de op maat gemaakte kussens!

Perfecte ervaring.

Perfecte begeleiding bij de bestelling, snelle en duidelijke communicatie en een eersteklas product geleverd. Een absolute aanrader.

Ik zou het iedereen aanraden goed�

Ik zou het iedereen aanraden goed product, degelijk en mooi en praktisch. Ruime keuze in stoffen. Vriendelijke en grappige communicatie. Alles top.

Goede ervaring - puike afwerking en levering

Goede support bij het kiezen van materialen en uitvoering. Ondanks dat het maatwerk was toch een h��l snelle levering !!!

Top service, van de staaltjes tot het overleg over de uitvoering en het advies hierin. Tot aan de informatie over het verder verloop van het traject. En de geleverde kwaliteit is super

Wauw! Ze zijn prachtig!

Wat een prachtige kussens hebben wij ontvangen! Het zijn echte eyecatchers aan onze eettafel. En ze zitten heerlijk. Een echte lust voor het oog en de bil ;-)

Prachtige kussens, snel geleverd, behulpzame mensen!

Prachtige kussens en erg snelle levering! Na kort (en snel!) overleg via de mail, kregen we wat advies en hebben we onze maatbank nog wat aangepast om zo de meest ideale lounge/eetbank te cre�ren. We zijn meer dan voldoende op de hoogte gehouden van het proces. Erg vriendelijk personeel!

Duidelijk, makkelijk, snelle levering, goede kwaliteit!

De online uitleg was erg duidelijk en makkelijk te volgen. Toen ik zag dat ik toch nog een fout had gemaakt, werd dit direct gecorrigeerd door een medewerker! Prettige originele communicatie :))

goed werk en supersnel

goed werk en supersnel

Past precies

Past precies, afmetingen op maat. Heel mooie afwerking. Heel fijn contact! Snelle service.

Altijd goede en snelle service

Altijd goede en snelle service, behulpzaam en vriendelijk. Gewoon een top bedrijfje met top mensen!

Goede en snelle service

Mooi kussen op maat. Goede en snelle service. Zeer klantvriendelijk.

Snelle reactie op de bestelling en�

Snelle reactie op de bestelling en vervolgens snelle levering.

Goede materiaal en kleur keus

Goede en snelle bestelling kunnen doen online en de kussens waren in 2 weken bezorgd. Veel sneller dan verwacht! Ze zijn keurig ingepakt en eenmaal uit de verpakking was ik heel tevreden. Kleur is lastig te zien op een scherm maar is prima uitgevallen en ook fijn buiten materiaal. Dat wordt heerlijk zitten en hangen als het mooi weer wordt!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught