keurig gemaakt ziet er netjes uit zit ook goed

als ik weer kussen,s nodig heb zou ik ze zeker weer hier bestellen. opgegeven twee tot drie weken levertijd en met een week al binnen top gewoon een zaak die zijn afspraken nakomt een aanrader dus.

Lounchebank kussens

Het systeem is goed doordacht hoe je het makkelijkst vanuit je luie stoel de kussens kunt uitzoeken en bestellen. Heel goed. De communicatie via de mail ook prima geregeld. Alleen op de dag van bezorgen, zou ik een mail krijgen over de bezorging. Dit heb ik niet ontvangen helaas. De bezorger kwam mooi op tijd, op de afgesproken dag en qua tijd eerder dan verwacht, super. Conclusie: Als mijn man binnenkort de 2e bank klaar heeft, zal ik de kussens opnieuw bij jullie bestellen!! :-))

Makkelijk te bestellen, duidelijk in communicatie, uitgevoerd zoals aangegeven, snel geleverd.

Sneller geleverd dan verwacht, goede kwaliteit en uitstekend bereikbaar

Onze kussens werden supersnel geleverd ! Top

Ik ben 100% tevreden

Duidelijke website. Goede communicatie. Degelijke producten, netjes gemaakt. Alles volgens afspraak verlopen en een snelle levering.

prachtige kussens van NoFruit

Mooie kwaliteit kussens en ook nog eens vlot geleverd. uitstekend contact met no fruit tijdens het proces. De configurator op de website zit goed in elkaar en qua maatvoering en materialen is heel veel mogelijk. Zeer aanbevelenswaardig.

Weinig woorden nodig, super!

Wat een goede service en informatie. Als we weer eens wat nodig hebben, weet ik waar ik moet zijn.

Geweldig bedrijf!

Prachtig kussen ontvangen voor onze eetkamerbank. Zeer nette afwerking! Eerst snelle levering van kleur staaltjes. Bestelling geplaatst, verwachting drie weken, binnen een week geleverd! Prettig mailcontact inclusief handige tips w.b.t. bevestigen van het kussen. Zeker een aanrader!

Heel tevreden

Snel de bestelde stalen ontvangen. Makkelijk bestellen op de website en als klap op de vuurpijl waren de mooie kussens er binnen 5 dagen.

Gewoon goed!

Uiterst vriendelijk geholpen! Kussens waren er ook snel en zien er prima uit!

Prima service en snelle levering

Behulpzaam, vriendelijk en deskundig. Snelle levering.

Zeer tevreden over kwaliteit en service

Wij zijn ter orientatie in de showroom geweest en werden zeer vriendelijk, open en eerlijk te woord gestaan. De kussens werden snel geleverd en passen perfect. We zijn erg blij met de kwaliteit en pasvorm!

mooie kussens, snelle levertijd

6 kussens op maat laten maken, werden binnen de gestelde levertijd bezorgd. de kussens zien er erg mooi uit, zijn mooi afgewerkt. goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Snelle levertijd

Ik vind de kussens aan de prijzige kant, maar ze zien er goed uit en er was een snelle levering (in tegenstelling tot wat gezegd werd..2-3 weken, het waren 2-3 dagen)

Goede en klantvriendelijke service. Kussens mooi gemaakt.

Klantvriendelijke en goede service.

Geinspirerd en meer dan tevreden!

De razendsnelle reacties, vergaande klantgerichtheid en after-sales zorg zijn voor mij een opsteker en inspiratie geweest! Ik ben nog niet eerder een bedrijf tegengekomen dat zo goed naar haar klanten luistert en meedenkt in oplossingen. En dat alles ook in zeer korte reactietijd. Het lijkt in het DNA te zitten. Nadat ik natuurlijk toch verkeerd gemeten had en de maatkussens niet goed bleken te passen, werd er meteen met mij meegedacht en nu heb ik tegen een kleine meerprijs uiteindelijk toch wat ik wilde. Geweldig. Dank voor het uiterst prettige contact!

Mooie kussens, nette service

De geleverde kussens zijn heel netjes afgewerkt, zitten lekker en de gebruikte materialen lijken van hoge kwaliteit. Omdat ik de kussens pas een paar dagen heb kan ik natuurlijk niet zeggen hoe het er over een aantal jaar uit ziet. Het leveren van stalen om betere kleur en materiaalkeuze te maken is zeker een aanrader, de kleuren zijn op een monitor altijd lastig te beoordelen. Verder ook heel netjes geholpen, direct feedback op de order, plofkussens rondom een centimeter groter gekregen omdat dit mooier zou staan. Het klopt ook, het staat nu heel netjes!

Was heel tevreden zowel over kussens als over de levering

Bij de bestelling , vond ik niet de mogelijkheid om de achterste hoeken van de kussens wat af te ronden , dus heb ik ze gewoon besteld. Alles was perfect maar deze optie mogelijk maken bij opgave van de maten zou wel perfect zijn. Verder is het zekers een aanrader zowel prijs als kwaliteit. Ik ben er zeer tevreden over en zal het zekers nog doen.

Prima bedrijf, goede service.

Er werd gecontroleerd of we bepaalde wensen wel goed had ingevuld. We hadden het weloverwogen gedaan en het klopte, maar ik vond het toch netjes dat ze dit controleerden voordat de kussens gemaakt werden. Ik had rekening gehouden met 2 a 3 weken levertijd, zo stond het ook op de site en zo werd er ook gecommuniceerd, maar na ongeveer 1,5 week hadden we de kussens in huis.

SUPER! Zeker een aanrader.

Wij zijn heel blij met het resultaat. De kleur, de stevigheid van het schuim en de afwerking zijn goed. Ook een snelle levering. De manier hoe je op de website je maat/vorm/kleur/materiaal e.d. kunt invullen met meteen de prijs vond ik erg fijn. In ��n woord geweldig! Mochten we nog wat nodig hebben dan komen we zeker bij jullie terug :).

Zeer goede service en snelle levering

Ik vond het heel bijzonder dat je gratis proeflapjes kon bestellen om zo het materiaal en de kleuren te bekijken in het echt. En ik was was heel verrast dat je niet met standaardmaten te maken had. Heel handig, omdat we zelf een hocker gemaakt hadden die een afwijkende kussenmaat had!

Superservice!

Zelf meetfoutje gemaakt, dus kussen paste niet. Gebeld en kussen is opgehaald en vermaakt voor een kleine meerprijs. topservice!

Lichte kleur, dus besmettelijk voor vlekken en nog ontdekken hoe de vlekken er het beste uitgaan. Maar door de verzonden instructie zal dit geen probleem moeten opleveren...

Kussens waren perfect op maat, zitten goed en zijn makkelijk vlekbestendig. Handig voor in een studentenhuis! ;-)

zeer prettige samenwerking, met een goed resultaat.

De kussens voldoen prima, ik laat op korte termijn weten, hoeveel ik er nog meer nodig heb.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught