Snelle levering en Lennaert antwoorde altijd snel en netjes mijn vragen.

Waanzinnig goed!

Ik ben snel geholpen met een bijzondere vraag, vlotte communicatie, prima voorlichting en echt voortvarende productie. Kwaliteit is prima (tegen lage kosten), dus ik ga mijn eigen loungebank maken, want die kussens krijg ik wel voor elkaar.

Zeer tevreden en snelle levering

Het kussen voor onze eettafelbank is zeer mooi geworden. Hij zou pas 22 november klaar zijn, maar hij werd 15 november al geleverd. Het kussen is precies zo geworden hoe wij wilden en hoe we hem besteld hadden Bedankt

Goede service en kwaliteit.

Ik vond het bestellen erg makkelijk gaan en ben erg tevreden over het eindresultaat!

Nofruit is OK!

Goede kwaliteit, goede service, ben zeer tevreden

SUPER

Wij zijn heel blij met de loungekussens. Mede ook door jullie advies! Heel netjes gemaakt. Ook een snelle en correcte aflevering. Bedankt !

Een prachtig plofkussen.

Het bijbehorende bankje is nog niet klaar, het eindresultaat dus ook niet . Bedankt voor de prettige service.

Super kussen

Het kussen is helemaal Goed, we zijn er blij mee????

GEWELDIG!!

Wat een prachtige maatkussens! Uitstekende kwaliteit en mooi afgewerkt, SUPER!!

hond op zijn gemak

Onze hond,een ijslandse hond,ligt en zit heerlijk op het kussen in de achterbak van de auto.En veilig!

Kussen zijn van zeer goede kwaliteit en vlot geleverd, top!!

De kussen zijn van goede kwaliteit en vakkundig gemaakt, vond ze in eerste instantie wel wat aan de dure kant, maar na ontvangst zeer tevreden. Ze waren snel geleverd. Netjes geregeld allemaal.

tevreden.

Fijne kussens, alleen zat er in 1 kussen meer vulling, waarschijnlijk omdat de afmeting in 1ste instantie niet correct was en deze verkort moest worden. Verder ben ik tevreden over de goede en vlotte afhandeling. een aanrader zeker ook qua prijs!

positieve ervaring

mooie kussens,goede kwaliteit

kussens zijn perfect op maat, in zijn ook zo afgewerkt

ik kan geen nadeel of iets negatiefs over de kussens zeggen.

Mooie tuinbank kussens door goede service!

Voor onze nieuwe hoekbank in de tuin, hadden wij tuinkussens besteld bij maatkussens.nl. Aangezien het vrij nauw kwam qua afmeting en hoek, waren wij erg benieuwd hoe ze zouden worden. Eenmaal binnen zagen we direct dat mooie stoffen waren gebruikt, maar eenmaal op de bank bleken de kussen helaas toch niet goed te passen... Na telefonisch contact is dit probleem echter zeer keurig verholpen en dachten de medewerkers ook echt met ons als klant mee. We konden de kussen de rest van de zomer gewoon blijven gebruiken en maatkussens.nl zou ze in de herfst weer komen ophalen om ze in orde te maken. Zo gezegd, zo gedaan - de hele zomer prima kunnen zitten en nu net aangepaste kussens (die nu prima passen) weer retour ontvangen!

Hoewel nog niet zo lang in bezit, Ziet het er goed uit!

Beste, Als je dan toch opteert voor nieuwe kussen, laat ze dan op maat maken! Je krijgt er geen spijt van! Groet,

fijne kussens keurig op maat en snel in huis!

zo fijn kussens op online bestellen en nog geen 2 weken later zit je er al op! prima op maat en de juiste kleur, echt top!

Zeer snelle en goede service.

De bestelde kussen zijn erg mooi en prima afgewerkt.

geweldig

de kussens zitten heerlijk

Vriendelijke service, mooie kussen en supersnelle levering !!! In het voorjaar komt ik terug om kussen voor mijn nog te maken stegerhouten bank te bestellen!!

Perfecte service en erg mooie kussens

Zeer goede service, en erg mooie kussens snel ontvangen. Ze zitten heerlijk en zien er helemaal uit zoals wij in gedachten hadden Heel erg bedankt!

Super service!

Goede en mooie kussens ontvangen voor op de bank bij onze eethoek. Mooie stevige stof. Toen bleek dat er iets mis was met de vulling werd er direct een nieuwe vulling opgestuurd! Tijdens het erin doen van het nieuwe kussen in de hoes ging er wat mis met de rits. We hebben ook een nieuwe hoes ontvangen! Heel erg bedankt!!! Wij kunnen deze winter lekker aan onze tafel genieten! Ook heb ik gezien dat No Fruit Kika steunt! Wat fantastisch! Onze dochter kreeg november 2012 leukemie (AML). Gelukkig gaat het nu goed met haar maar het blijft spannend! En alle hulp is welkom! Bedankt!!! Lisette Horstman-Zaunbrecher

snelle service

goede prijs-kwaliteit verhouding. netjes afgewerkt en sneller geleverd dan de termijn die oorspronkelijk werd doorgegeven. wij zijn zeer tevreden met onze aankoop!

Goede kwaliteit/prijsverhouding, afspraken worden nagekomen en levering volgens planning.

We hebben zo'n 12 kussens besteld voor zelfgemaakte banken in het jeugdhonk van onze kerk. De maten van de kussens komen precies overeen met onze bestelling en passen ook goed. Het contact m.b.t. de levering was prettig, duidelijk en snel. Complimenten dus!

Perfecte afwerking en stiptheid

Mooie, perfecte afwerking van de kussens. Door omstandigheden zaten wij in tijdsnood om de kussens op tijd geleverd te krijgen. Deze moesten mee op transport naar Spanje. Even kort besproken aan de telefoon en ja hoor... Alles binnen de 2 weken perfect op tijd geleverd en hop de vrachtwagen op richting zuiden. Wij hadden een papieren mal gemaakt en de kussens waren perfect op maat. Super tevreden en een aanrader voor iedereen.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught