Goed gemaakt zit perfect

Ziet er goed uit zit fijn aan te bevelen.

Perfecte service en producten

Een aanrader...

Erg goede service en mooi product.

Als je kussen moet laten maken kan ik jullie zeker aanbevelen, dit heb ik ook gedaan. De website is duidelijk, de verdere service na bestellen is goed en de kussen zijn conform afspraak en maat.

Perfect.

Prima overzicht, duidelijke invulling en een perfecte afhandeling.

Prima geregeld....heerlijke kussens....zeer tevreden

ik vind de service prima. De planning klopte exact en alles is keurig afgeleverd. heerlijke kussens....genieten er volop van!

Geweldige kussens, helemaal zoals we wilden!

Ontzettend blij met onze kussens. Duurde ongeveer 6 weken vanwege zomer en vele aanvragen, maar wachten werd zeer beloond. Netjes afgewerkt, echt blij! De kleur ook helemaal naar wens en past precies in de rest van de style. Het kost wat qua tijd en geld, maar zeer tevreden!

prima kussen

kussen voor de tuinbank is prima. Kleur valt iets anders uit dan we hadden verwacht. Misschien toch een staal moeten laten komen. Het antraciet grijs is niet wat je normaal gesproken zou verwachten bij deze kleur. Op het beeldscherm van de laptop leek het prima. jammer!

Heerlijk lounchen!

De kussens kwamen op precies de vooraf geschatte leverdatum. Keurig verpakt. De kleur van de stof (die wij zonder vooraf een staaltje te hebben besteld) hebben uitgezocht is erg mooi. De kussens zijn netjes gemaakt en zitten prima!

Ivm vakantie late levering, maar strakke kussens voor een goed prijs.

Jammer ,dat je in de vakantie 5 weken moet wachten op je tuinkussens, want dit is de tijd dat je van je nieuwe meubels kunt genieten. Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden over de doorlooptijden. De kussens zijn van mooie kwaliteit, zien er strak uit. Ik zou de volgende keer weer bij Maatkussens bestellen. Ik zou dan wel rekening houden met een vakantieperiode, want uiteindelijk wil je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebben.

Prima service, mooie kussens, goede communicatie naar de klant!

We zijn erg tevreden over de service van no fruit. De website is erg duidelijke, er werd goed gecommuniceerd over wanneer we de kussens konden verwachten. De vooraf bestelde stalen waren binnen enkele dagen in huis. Bij levering klopten de maten precies en kunnen we nu genieten van heerlijke kussens bij onze zelfgemaakte bank!

Heerlijk

Kussens besteld en levering zoals afgesproken. Al veel gebruik van gemaakt. Zitten lekker. Ik heb een ouderwetse strandstoel (met dak) waarvoor ik een plof rugkussen heb besteld. Helaas zit het niet lekker en gebruik ik dit kussen eigenlijk niet.

Heel erg tevreden over site, service & afhandeling!!

Super goede service!

Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen!!!

Beste medewerkers van Maatkussens.nl, Dank voor jullie advies en tijdige levering van onze kussens. Het past perfect en zit heerlijk!! Ik zal jullie nog een foto toesturen van de bank m�t kussens... Groetjes, Elles Arts (Den Bosch)

Mooie tuinkussens

We zijn zeer tevreden over onze tuinkussens. Keurig gemaakt en mooie stof. Binnen de gestelde termijn en op de afgesproken dag afgeleverd.

Goede, duidelijke, snelle service en informatie

Als je voor niet teveel geld, snel en goede kussens wil, is dit het juiste adres!

Zeer goede service en snelle levering!

De kussens zijn strak afgewerkt en de levering was super. Prijs/kwaliteit: zeer tevreden.

Niet tevreden, wilde nog net geen 1 ster geven

Ik bestel kussen in een kleur bij jullie die past bij mijn interieur. Nou zo ik wel willen weten wie het verzint om er een blauw label op de kussens te laten zetten van het merk .Dus bankstel is grijs met interieur en kussens paars en een blauw label mee gestikt in de naad, ziet er niet uit .Kreeg ze een dag voor mijn vakantie dus ben wat laat met reageren MVG Wouter den Boer

Een schitterend resultaat!

We vonden 't toch een hele gok! Maatkussens bestellen bij een internetbedrijf. Maar geen enkele spijt, integendeel: de 2 volgende kussens staan al op 't verlanglijstje. Een geweldig mooi product, niet goedkoop maar het ziet er fantastisch uit. De afwerking is perfect en is volledig wat we ervan verwacht hadden.

professioneel en behulpzaam en met recht maatkussens!

Prima geholpen en geinformeerd zodat je echte kussens op maat kan bestellen!

Mooie duidelijke site voor nieuwe (zit)kussens

Prachtige kussens. Een hele duidelijke site om de kussens te bestellen. En zeer vriendelijk telefonisch contact. Wij zijn heel blij met onze kussens.

Goede communicatie met tips en advies. Ik ben zeker tevreden en zal zeker vrienden uw bedrijf aanbevelen.

Eigentijdse en persoonlijke winkel

Op de site is alles erg duidelijk en gebruiksvriendelijk; je kan gemakkelijk de producten vinden die je zoekt. Communicatie verloopt heel persoonlijk; het voelt erg vertrouwd.

waanzinnige snelle service en kwaliteit

kussens bestellen via website was eenvoudig. de service is snel en volledig. levering is snel, leveringstijd inzichtelijk. top kwaliteit.

Uitstekende service, duidelijk, prettig.

Hele goede ervaring. Duidelijke afspraken, heldere communicatie.

De rode kussens staan heel vrolijk en ik geniet er dagelijks van.

De eerste vlekken zaten er de eerste dag al op,4 kleinzoons zaten er lekker te smeren met broodjes met worstjes waar natuurlijk mayo en ketchup op moest . Alles is er gelukkig weer uit en nu zit er weer vogelpoep op maar dat laat ik maar drogen dan gaat het er makkelijk af.Vele hebben het gezien en vinden het erg mooi.Gr Siska Wit.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught