Mooi materiaal, afwerking laat hier en daar wel wat te wensen over.

Ik heb afgelopen weken een bestelling gedaan van vier grote onderkussens en acht rugkussens. De gebruikte stof en schuimrubbers zijn prachtig. Ik vind het alleen wel jammer dat op de naden in alle kussen er draadjes doorsteken. Een van de kussens bleek al snel op een naad gescheurd, de stof was gewoon te krap gestikt. Dat had bij een controle bij de maker ook wel gezien mogen worden. Overigens wordt dit met een telefoontje opgelost door het toesturen van een nieuwe hoes maar al met al mocht er wel iets meer aandacht zijn voor de kwaliteit van het geleverde.

Goed, levering op de dag alleen niet helemaal op tijd

gebruiksvriendelijk site, met duidelijke voorbeelden.

Wij vonden wat wij zochten bij Nofruit: 6 prachtige kussens voor de stoelen bij onze eettafel

Wij waren zeer benieuwd naar het resultaat van onze keuze via internet, het was dan ook de eerste keer dat we zoiets deden! En ja, het resultaat mag er �cht zijn, de kussens zijn prachtig. Ook de levering is 'ongeveer' vlot verlopen; toen we lieten weten dat de kussens binnen het voorziene uur nog niet aangekomen waren hebben de mensen van Nofruit, nl. Lennaert Visser, alles in het werk gesteld om dit in orde te brengen. Spijtig genoeg is een detail verkeerd uitgevallen; we hadden bevestigingslintjes van 26 cm gevraagd en de geleverde lintjes zijn maar 19 cm; dit is heel ongemakkelijk want de knoopjes rond de stoel komen voortdurend los... jammer!

Onwijs mooie kussens! Erg tevreden!

Netjes op de afgesproken leverdatum ontvangen. De kussens zijn erg mooi geworden, eigenlijk precies zoals ik me ze had voorgesteld. Top!

prijs kwaliteits- verhouding uitstekend

Een zeer prettige en overzichtelijke website die uitstekend werkt en wat zeker zo belangrijk is de mensen achter deze site maken alle beloftes meer dan waar. Kortom een echte aanrader.

okee

fijne stevige kussens geleverd volgens afspraak

Snel correct en hulpvaardig.

Eerste ervaring met Maatkussens.nl was een succes. Product is perfect afgewerkt, echt vakmanschap, binnen de vooropgestelde tijd afgeleverd en met een perfecte opvolging van de bestelling.

Een aanrader!!

Wij zijn heel tevreden over de kussens. De kussens zijn mooi gemaakt en de kwaliteit is goed. Ook de levering ging goed. Ik heb van tevoren gebeld met NoFruit om te vragen hoe het zat met de levering i.v.m. de vakantie. Als ik die dag zou bestellen konden ze nog mee en zouden ze met 3 weken geleverd worden! Gelukkig is dat allemaal goed gegaan en kunnen we nu van onze loungebanken genieten met dit mooie weer!

we hebben een hele mooie loungebank dankzij de mooi afgewerkte kussens van nofruit

we zijn erg tevreden over de kussens voor onze zelfgemaakte steigerhouten banken, toppie!

Prima service!

Mooie kussens, goed afgewerkt en prima levering!

goede kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie

We zijn erg tevreden over de kussens en de levering. Nooit eerder zo kussens besteld maar zou het zo weer doen. Ik zou wel de staaltjes opvragen om een goed beeld van de stof te krijgen. Zo kun je een goede keuze maken.

perfecte kussens en bijzonder goede service

kussens zijn eenvoudig te bestellen, bij bezoek aan showroom nuttige informatie ontvangen, snelle levering, de kussens zijn heel mooi en zitten perfect!

Gewoonweg Perfect, Precies , maar dan ook precies op de juiste maat gemaakt, en keurig netjes afgewerkt. Een aanrader voor iedereen. Groeten ina

Verschillende kussens besteld. Prima website, Goede en correcte levering. Hebben zelfs nog even gemaild over een kussen of het de goede maat was omdat deze afweek van normale afmetingen. Dus. Prima bedrijf om kussens te bestellen.

Trustpilot de goede op maat kussens

Bedankt voor de mooie en zorgvuldige kussens die u bij ons zijn afgeleverd, mooi en strak. Wij zullen dit adres in onze gedachten houden, en als ze vragen waar we deze kussens gekocht hebben dan kunnen we ze met een gerust hart vertellen wie jullie zijn.

Alles PERFECT!!!!!!!!

Al de geleverde kussens gemaakt en geleverd zoals we het hadden doorgemaild. Dus heel tevreden en we zeggen het voort!!!!!

Goede kwaliteit en top service!

Wij hadden het bedrijf doorgekregen van vrienden. Doordat ze zo tevreden waren hebben we daar ook besteld. En we kunnen niks anders zeggen als dat we super tevreden zijn. Goede service en volgens afspraak geleverd. Top!!

Het kost wat, maar dan krijg je ook wat !

Kussens zijn keurig op tijd geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ik kan deze van harte aanbevelen !

geweldig

Zeer tevreden. Alles mooi op tijd, keurig gemaakt en levering volgens planning. Super.

Top kussens!!

Duidelijke en handige website, fijn dat je stalen kunt opvragen, geleverd volgens afspraak, netjes en goed afgewerkte kussens en super mooi. Heel blij mee!! Dank je wel.

Geheel naar verwachting en levering op afgesproken moment.

Topkussens

Goede website, scherpe prijs en top eindeesultaat

super

in een woord KLASSE

aandacht en service

Inmiddels zijn onze ligbedkussens (gelukkig) volop in gebruik en ze bevallen uitstekend. De afwerking is keurig. Jullie wilden graag een afbeelding van de ligstoelen om te adviseren bij de keuze van de kussens. Waarvoor dank. Ook de leverdatum klopte. Kan Maatkussens.nl aanbevelen!

Fantastische kwaliteit, geweldige service, echt waar voor je geld!

Buitenkussens zijn best prijzig en het aanbod is vrij groot. We hebben er dus best even over gedaan voordat we de knoop doorhakten. Ik had al gebeld met Nofruit en de kussens gezien bij de steigerhoutloods, bij beiden echt geweldige service, aardige mensen en goede adviezen. Toen de kussens eenmaal kwamen: wow! De kwaliteit is zo mooi, ze zitten perfect en we zijn er dolgelukkig mee. Door kleine meetfout van manlief (grrrr) moest er nog eentje terug, ook daar weer geen probleem, geweldige service en vriendelijkheid alom. Ik schrijf zelden ergens een referentie voor maar deze maatkunnens en het bedrijf waar ze vandaan komen zijn echt top!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught