Eetkamerbank

Eerst wat stof samples besteld. Democratisch gestemd thuis. Mooie zachte velours gaf de doorslag.. Snel geleverd, de vulling van de vorige kussens heb ik hergebruikt. Past prima. Zeer mooi, het eetkamer bankje is prachtig

Fijne en duidelijke website

Fijne en duidelijke website, snel geleverd, mooie kwaliteit en fijn kunnen kiezen door de snelgeleverde kleurstalen. Heel blij met mijn kussen op maat!

Fantastisch maatwerk en goede kwaliteit

Fantastisch maatwerk is er geleverd en de kussens zijn een lust voor het oog. Hoge kwaliteit en snel geleverd. Laat het voorjaar maar komen :)

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd! Handige website ook!

Prachtig eetkamerkussen en super vriendelijk geholpen

Ik ben super vriendelijk geholpen door Gabriella. Ze nam de tijd voor mn vragen en dacht echt met me mee. Ben ook heel blij met het eindresultaat!

Zeer goede service under promise over�

Zeer goede service under promise over deliver

Vandaag binnen gehad en ��n kussen kon�

Vandaag binnen gehad en ��n kussen kon ik gemakkelijk retourneren. Het andere kussen ligt heerlijk en werd goed geholpen. Kortom 5/5

Persoonlijk, professioneel, prettig!

Ik kreeg een heel persoonlijke benadering via de mail: das best knap (zo persoonlijk is mailen niet) en getuigt wmb van professionaliteit. Snelle reacties ook en heel gebruiksvriendelijk: iemand vult mijn mandje alvast ik hoef alleen maar af te rekenen. Top!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Leuke en goede communicatie met service team! Mooi eindresultaat.

Prima en snel persoonlijk advies!

Prima en snel persoonlijk advies!

Goed advies,snelle levering

Goed advies,snelle levering. Ben er blij mee.

Goed materiaal

Goed materiaal. Perfect afgewerkt met goede maten. Supersnelle service, binnen een week in huis. Kleur komt overeen met bestelde

Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk. Eigen stof was geen probleem. Product exact zoals besteld en snelle levering! Top. Deze onthouden we!

Fantastisch eindresultaat

Fantastisch eindresultaat! We hadden een afwijkende maat voor een kussenhoes en werden snel, enthousiast en professioneel geholpen. Na bestelling al na een paar dagen in huis! Topbedrijf!

Erg handige site om kussens op maat te�

Erg handige site om kussens op maat te bestellen! De stofstaaltjes stelden ons van tevoren al gerust over de kwaliteit. De bestelling werd sneller dan verwacht geleverd. Alles in orde, dus!

Mooi resultaat en team dacht echt mee op de achtergrond

Ik heb kussens voor een hoekbank besteld. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Mooi dat het team op de achtergrond meedacht om het ontwerp te verbeteren.

Goed advies bij het doen van de�

Goed advies bij het doen van de bestelling. Het is altijd leuk als de verkoper zelf het ook leuk vindt als het mooi wordt bij de klant.

Goede

Goede, vriendelijk en duidelijke communicatie. Mooi product, voor een mooie prijs

Snelle levering, verpakking is niet optimaal was kapot bij aankomst en zeker niet herbruikbaar

Mooie artikelen, fijne medewerkers

Veel bedrijven geven aan dat ze met je meedenken, maar bij NoFruit heb ik het ook echt ervaren. Nadat ik de order geplaatst had, was er via de mail nog even contact om te kijken of ze de order goed hadden ge�nterpreteerd. Super fijn!

Goede en snelle communicatie

Goede en snelle communicatie. Mooie producten + goede prijs. Zoals verwacht.

Tuinset renovatie

We werden prima geholpen bij de keuze van de stoffen en het was perfect gemaakt.

Top product

Buitengewoon perfect kussen geworden, voldoet aan mijn verwachtingen

Klasse kussens

Goede ervaringen met hoe alles is verlopen ook bij het invoeren van de maat en het telefoongesprek gesprek en het leveren van mijn kussens ziet er top uit echt klasse, ben er echt blij mee.

Doen!

Heel fijn, vlot en persoonlijk contact. Goede service en medewerkers met verstand van zaken die graag meedenken. Een aanrader.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught