Zeer tevreden. Alles afgehandeld zoals afgesproken. Afwerking van de kussens is kwalitatief zeer goed.

Prima kwaliteit

We zijn erg blij met de kussens. Zien er prachtig uit en zitten heerlijk. Communicatie prima. Stipte levering

Snelle levering, goede kwaliteit kussens, zit goed.

Goede services, snelle levering, goede kwaliteit kussens, kleur komt precies overeen met wat op de site staat.

Perfecte service van bestelling tot levering.

We hadden lang gezocht om iemand te vinden die kussen kon en wou maken voor onze Nippa hut. Ik bezocht de site van Nofruit en besloot hier contact te nemen. Ik mailde en had algauw nog vele vragen die, tot mijn verbazing, binnen heel korte tijd beantwoord werden. Ik bestelde ( ook na raadgeving van Nofruit ivm stoffen en kussenvulling ) de kussens. Na de afgesproken tijd werden de kussen stipt bij ons thuis gebracht. Bleek dat er een rits aan de verkeerde kant zat. Ik nam terug contact op en binnen, ik dacht twee dagen, kreeg ik bevestiging dat mijn nieuwe kussens in de maak waren. Deze werden opnieuw thuis gebracht, de oude werden retour meegenomen en alles prima in orde. Met het gevaar van anderen mensen te vergeten dank ik het ganse Nofruit-team en vooral dan Katja Verhoeven voor het perfect afwerken van deze bestelling. Ik ben een heel tevreden klant en hier durf ik een oud gezegde aan toe te voegen " Een tevreden klant is een klant voor het leven ".

Uitstekende service, goede verhouding prijs / kwaliteit

Via de website besteld. De website is overzichtelijk en duidelijk. Na telefonisch contact en advies de bestelling verandert. Levering zoals van tevoren aangegeven volgens schema . En de kussens staan toch mooi, voldoet volledig aan onze verwachtingen . Heb ik al aanbevolen aan anderen.

Zeer blij!

Erg blij met mijn nieuwe tuinkussen! Ziet er echt goed uit!

Prima kussen

Het kussen is keurig gemaakt en zit perfect op onze bank.

Netjes en betrouwbaar

Goed en vriendelijk geholpen voor bestelling en geleverd volgens afspraak. Klein minpuntje: het stiksel naast de ritsen is niet overal recht (achterkant).

Mooie, stevige kussens op maat!

Wij zijn zeer tevreden over de zitkussens voor onze lounchebank. Mooie kleur, stevige stof en zitting. Voor de rugleuning hebben wij allemaal losse gekleurde kussens gekocht, dit staat heel gezellig. Snelle levering, laat het nu maar zomer worden!

Goede kwaliteit kussen, voor een goede prijs

Via nofruit, kwamen we bij maatkussens.nl. het is een fijn bedrijf met een leuk open contact. We hebben heel wat heen en weer gemaild en gebeld, tot we tot de juiste keus kwamen. We werden er heel fijn en vriendelijk geholpen. Ook het contact achteraf was leuk. wij zijn heel blij met onze kussen en raden ze zeker aan!

Mooi,zeer goed op maat passend

Goede voorlichting door nofruit in Vught . Niet het idee dat ze perse je het allerduurste wilde verkopen, maar dat ze rekening houden met jou wensen en budget. Een aanrader.

Helemaal goed

De kussens en losse hoezen die we hebben besteld voor onze loungebank voldoen helemaal aan de verwachting en werden precies binnen de verwachtte levertijd geleverd. Er was een hoes bij met een naadfout, maar dit is na 1 mailtje meteen opgelost met een vervangende hoes. De mensen van No Fruit denken goed mee en de service is uitstekend!

De geleverde kussens zijn alles wat ik hoopte dat ze zouden zijn!

Wij hebben er meer dan twee weken over gedaan alvorens de definitieve bestelling te plaatsen. Vooral de keuze in stof en schuim was moeilijk. Omdat we voor dunnere zitkussens gingen 8cm, hebben we gekozen voor het stevige koudschuim. Dit bleek voor ons een goede keuze. Bij het kiezen van de stof viel het me op dat ondanks de mooie afbeeldingen online, het wel verstandig is de stalen te bestellen omdat de kleur toch altijd anders is en ook het "gevoel" niet van een foto af te kijken is. Het systeem van online keuze maken en de hele verdere afhandeling verbaasde mij in positieve zin. Super! Bedankt NoFruit

5 sterren! Mooie kussens, keurig gemaakt, uitstekende service

NoFruit maatkussens (maatkussens.nl) heeft alles op orde. De site waar je je kan ori�nteren en waar je op een inzichtelijke manier je kussens op maat kan 'samenstellen'. De mogelijkheid om gratis stofmonsters te ontvangen en je bestelling eerst te parkeren. De wijze van communiceren is, ook al praten we over digitale communicatie, prettig en geeft het gevoel dat ik met mensen met passie voor hun product te maken heb. De bestelling is stipt uitgevoerd en keurig ingepakt afgeleverd. Een smetteloos proces, product en een tevreden klant. Langs deze weg nog bedankt. Maatkussens.nl: van harte aanbevolen!

Helemaal top

Wij zijn zeer tevreden.

Mooie kussens

Kussens volledig conform afspraak geleverd, zijn mooi gemaakt. Levering just in Time. We zijn zeer tevreden.

Perfect geregeld

De bestelling liep voorspoedig. De kussens zien er prima uit en geven onze hoekbank een warme en gezellige uitstraling. Ook aan onze wens om de kussens voor een bepaalde datum te leveren is tegemoet gekomen. Wij zijn super tevreden!!!

Helemaal top

Ik ben waanzinnig tevreden met de levering van de lounche kussens

Op tijd, goed advies, en ... prima resultaat

Ik zou geen negatieve punten kunnen noemen! Binnen 2 weken in huis Handige website En het resultaat mag er zijn!!

Tevreden!

Via de overzichtelijke website de kussens besteld. 4 weken later bezorgd! Helder! Makkelijk! Super kwaliteit! Kussens zitten comfortabel en zijn prachtig!

Heel mooie kussens!

Wat een goede ervaring met dit bedrijf. Ik heb het al aan een paar vrienden aanbevolen. Ik ben zo blij dat ik niet zelf ben gaan prutsen. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed en de service echt uitstekend. Alles wordt prima gecommuniceerd. Ik had het wel leuk gevonden als ik voor de kussens nog wat vrolijkere printen uit had kunnen kiezen dan had ik zeker nog een paar extra plofkussens besteld.

kussens zien er prima uit.

Prima kussens, mooie afwerking, goede stof gekozen en lekkere vulling.

Gewoon top.!

Goede service, snelle levering en een geweldig product.! Netjes afgewerkt en precies de maat die ik had op gegeven.! Je krijgt na 2a 3 weken een mail met de leverdatum en tijd.! Super handig.! Zo was het niet nodig om de hele dag thuis te zijn.! De bezorger was er ook op de afgesproken tijd. Zeker een zaak die ik aan iedereen kan aanraden.! Mevr. Raven te Heerhugowaard

ze zien er goed uit en zitten super !!!

Ze zien er goed uit en zitten super !!!

Prachtige kussens!

Maat en materiaal perfect, we zijn er heel blij mee

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught