Goede dienstverlening, flexibel met de levering. Goede afwerking. Voor herhaling vatbaar!

Supergoeie service. Afspraken goed nagekomen.

Ik ben zeer tevreden over hoe mijnbestelling is verlopen. Goed aan de afspraken gehouden. Afgeleverd op de afgesproken datum. Kussens zien er keurig uiit. Ik zal jullie zeker aanbevelen als iemand kussens nodig heeft.

Prima spullen, goede service !

mooie en goeie kussen, bestel- en levertraject ging perfect.

Hele goede service.

Wat heel goed is als je via internet de maten invul, dan controleren ze alles heel goed, want ik had een fout gemaakt met een maat, waar ze mij mailden of ik dit wel goed had ingevuld. Nou daar was ik erg blij mee, hadden ze dit niet gedaan dan was ik de pineut geweest. De louche kussens zijn geleverd, ze zijn toppie. We zijn er erg blij mee. Zeker een aanrader dit bedrijf en ook betrouwbaar.

Wij zijn super tevreden !

De site vind ik heel overzichtelijk en makkelijk om door heen te gaan en om je bestelling te plaatsen.Nadat ik de bestelling en betaling had afgerond, kreeg ik al snel een mail van jullie of ik de maten wel goed had gemeten. Met wat tips van jullie heb ik de maten aangepast. Na ongeveer 3 weken werden de kussens bezorgd. Ze zijn prachtig ! Ik heb jullie al aanbevolen bij vrienden.

Perfect, echt een aanrader!

Na het lezen van de reviews op internet durfde wij het aan om kussens op maat te bestellen bij een bedrijf dat we niet kenden. De site is overzichtelijk en duidelijk en op een door mij gestelde vraag kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Op de afgesproken datum werden de kussens bezorgd en het ziet er super uit! Ik zou iedereen aanraden om maat kussen te bestellen bij Maatkussens.nl. Bedankt voor de perfecte service, Maatkussens.nl!

Goede en snelle service!

Wij hebben bij dit bedrijf kussens voor onze loungebank in de tuin besteld. Ze waren zelfs sneller dan verwacht binnen en ze zijn prachtig gemaakt en helemaal naar ons zin, dus echt een aanrader!!

Topservice

Wat een verademing weer eens een bedrijf tegen te komen dat het begrijpt! Prachtig kussen. Sneller geleverd dan verwacht. Positief verrast :-)

De stelling Kussens Op Maat wordt ook daadwerkelijk waargemaakt.

Via de site kun je in een paar stappen die heel overzichterlijk zijn je eigen kussens op maat bestellen. Bevestiging bestelling,info over levering is een goede service. Al met al uitstekend verlopen.

zeer tevreden!

Zeer tevreden over de kwaliteit van de kussens! Het meedenken na het plaatsen van de bestelling werd erg door ons gewaardeerd.

TOPSERVICE!!

Wij hebben de kussens laten maken bij nofruit.nl / maatkussens.nl en binnen twee weken de kussens ontvangen. Precies zoals gevraagd in een mooie stof en leuke frisse kleur! bedankt team Nofruit Fam Bakker

zeer goed;

bestelling sneller binnen dan aangekondigd

Snelle levering en prima kwaliteit.

Super tevreden met de geleverde kussens, ze zijn nog beter dan we verwacht hadden.

Buitenkussens op maat

Kussens voor onze buitenbank zijn op tijd en met de juiste kwaliteit opgeleverd. Goede service en telefonisch advies gekregen

Handige website, prima levering en een goed product

De website voor het selecteren van de kussens werkt zeer prettig. De foto's met voorbeelden zijn daarbij erg handig. Het is eenvoudig om je selectie op te slaan en op een later moment aan te passen. De prijs voor de kussens is lager dan op andere sites. Na de bestelling werd ik via de mail nog gevraagd of ik zeker was van de maat van de rugkussens. Na overleg zijn ze 5 cm hoger gemaakt. Zonder extra kosten. Voor de levering kun je een dag kiezen en 's ochtends kun je dan zien in welk blok van 2 uur de bestelling wordt geleverd. De kussens zijn van goede kwaliteit. Al met al zeer tevreden. Ik zou de volgende keer weer hier bestellen.

Helemaal tevreden over de kussens van Nofruit!

Beste Nofruit, Ik moet jullie bedanken voor de fantastische kussens die jullie geleverd hebben (binnen 2 weken)! De kwaliteit is uitstekend, afwerking perfect, netjes geleverd, voorzien van documentatie. Ik zit er nu al dagelijks op na het werk en geniet er elk moment van. Mijn vrienden en kennissen zeggen wat mooi! Ik ben Nofruit erg dankbaar voor het advies, de korte lijntjes (communiceert erg gemakkelijk via telefoon of mail) en de mogelijkheid om de verschillende opties te zien in Vught om meer gevoel te krijgen was erg prettig! Ik kan iedereen aanraden om kussens bij Nofruit te kopen. M.v.g. Thijs

Alles prima in orde

Mooie confectie, zeer correcte uitvoering, en levering, kortom een aanrader

Goede kussens, geweldige service!

Nadat de bestelling was geplaatst ontving ik de volgende werkdag een mail om de bestelling door te lopen en advies te geven. Op basis van het advies is de bestelling aangepast en ben ik hier achteraf erg blij mee! De producten zijn sneller geleverd dan verwacht.

Snelle levering, goede communicatie per mail, kwaliteit en afwerking kussen prima! Dus in 1 woord: top! Bovendien: verreweg de goedkoopste!

Strakke kussens helemaal naar verwachting

De kussens zijn al binnen 2 weken geleverd en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Ik ga zeker nog een volgende keer kussens bestellen hier.

Prachtige kussens!

We zijn zeer tevreden over onze kussens! Perfect op maat, prachtige kleur, precies zoals het proefmonster dat we hadden opgevraagd, en keurig afgewerkt! Onze zoons maken zelf meubels, dus we zijn zeker van plan meer kussens bij Nofruits te bestellen. En de levering: zelfs binnen 2 weken! Groet,

Wij zijn zeer tevreden over de kussens voor onze lounge bank. De site is duidelijk en overzichtelijk en een bestelling plaatsen is zeer makkelijk. De communicatie wat betreft levering en facturatie is zeer duidelijk.

Betrouwbaar

Zeer tevreden over contact/levering en de kussens zelf! Complimenten.

Perfect uitgevoerd maatwerk, snel en precies geleverd!

Zeer tevreden over de door ons bestelde kussens. Heldere communicatie, mooi afgewerkte kussens en een snelle levering die van tevoren nauwkeurig aangegeven wordt. Prima bedrijf voor ons om mee samen te werken!

Superaatkussens!

Kussens bestelt, goed op de hoogte gehouden van levering. Levering volgens afspraak en de kussens zien er geweldig uit en zitten heerlijk!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught