Fantastische service!

Een erg duidelijke website,gelijk antwoord op vragen,een snelle levering van mooie kussens!! Heel tevreden!

Prima kwaliteit kussens,

We zijn tot nu toe erg tevreden met onze kussens , de opgegeven maten kloppen exact. Ze zitten ook heel lekker. Kleur is ook goed. Prima service om eerst opgegeven kleurstalen vrijblijvend naar ons toe te zenden zodat we de stof eerst in het echt kunnen voelen en zien. De kussens waren er niet op de opgegeven juiste tijd wat voor ons geen probleem is het enige wat een klein beetje jammer was is dat we dit pas hoorde nadat we zelf een email hadden gestuurd met de vraag of ze nog kwamen. We kregen een email terug dat de levering van de stof verlaat was. Ik neem aan dat dit toen al lang bekend was aangezien het 1 dag was voor de uiterste datum dat de kussens geleverd zouden worden. Ondanks dat kan ik de kussens van Nofruit zeker bij iedereen aanraden!

goede service

1 kussen was te groot, wordt meteen opgelost, prima!

Snelle reactie op bestelling, goede/snelle levering, keurige kussens!

Eerst proeflapjes gevraagd voor de kleuren. Met een paar dagen in huis. Toen besteld. Volgende dag door hen gebeld. Kwam met de maat ergens een extra naad. Vonden wij geen probleem, maar keurig zo'n reactie. Kussens best snel geleverd (2 weken). Past perfect en zijn er zeer over te spreken. Hebben veel plezier van de kussens. Het mooie weer begint ook, dus dat gaat helemaal goed komen! Ga jullie zeker bij anderen aanbevelen!

Mooie kussen, levering conform afspraak.

Prima kussens, mooie kwaliteit en stevige vulling. Website was makkelijk in gebruik. Levering was conform de vlak na bestelling opgegeven planning.

Tot op de centimeter nauwkeurig en netjes af gewerkt.

Prachtige kussens voor op m'n zelf gemaakte lounge set.

prima verlopen

van bestelling tot levering alles zonder problemen verlopen!

Top kwaliteit en Top service !

Via een goede vriendin heb ik nu ook een kussen op maat besteld. Ik had eerst een offerte op laten maken via gebruiksvriendelijke website. Je kon de gemaakte keuze ook opslaan om erover na te denken. Na een weekje kreeg ik netjes een mail of ik misschien nog vragen had over de bestelling die ik in de wacht had staan. Op een hele vriendelijke manier, en zeker niet opdringerig! Toen ik vertelde dat ik nog twijfelde over de kleur ( want ze hebben zoveel kleuren ) mocht ik 5 stalen uitzoeken en deze werd gratis opgestuurd waardoor ik kon voelen en zien hoe de kleur was. Toen had ik het besloten en plaatste de order. Ik word netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Nu paar dagen in bezit en ik ben er zooooo blij mee. Zit fantastisch ( lekker stevig ) en de kleur is top! Een absolute aanrader !

Ik ben heel erg tevreden over de bestelling, afhandeling, levering en kwaliteit van de kussens in mijn loungeset. Er werd goed meegedacht nadat ik de bestelling had geplaatst d.m.v. contact via de email.

Goedemkwaliteit voor een mooie prijs

De kussens zijn mooi en van een goede kwaliteit voor een mooie prijs. Wil jij ook zo'n kussens dan raad ik je aan deze te bestellen bij No Fruit. Echt super en goede service.

Zeer net product. Geleverd zoals beloofd. Perfect wat mij betreft.

Zeer net product. Geleverd zoals beloofd. Perfect wat mij betreft.

Super service en mooie kussens!

We zijn heel blij met de mooie kussens!!! Niet voor de tuinmeubelen maar voor twee oude fauteuils. Door het team werd goed geadviseerd en meegedacht over de maten. Er is zeer veel keus aan materialen en kleuren en wat heel fijn is is dat je vooraf kleurenstalen kunt aanvragen. Kortom, we zijn heel blij en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!!!

snel,mooi en goede service

Ik dacht zou ik dit nu wel doen, kussens bestellen via een website?, eerst dan maar de kleur staaltjes bestellen die waren snel binnen, nog wat dingetjes gevraagd zowel via mail als telefonisch die werden netjes beantwoordt. Dus bestellen dan maar 4 kussens , de kussens waren een week eerder binnen en de de kleur is mooi en ze zien er keurig uit ik ben tevreden. Dus niet twijfelen maar doen.

mooie afgwerkte kwaliteitskussens

De bestelling en levering van de kussens was makkelijk om te doen. Het moeilijkste was de kleurkeuze. Maar gelukkig kon ik ook nog staaltjes bestellen om de stof te voelen en de kleuren te zien. De kussens zitten heerlijk, de rugplof kussen vind ik wat te dik. Maar ik ga ervan uit dat deze nog wat in elkaar zakt omdat het een vlokvulling is. Zo niet dan ga ik er wat vulling uithalen. Maar de rest is top!! bedankt, ik kijk uit naar alle lekkere zomer avonden waarbij ik op mijn loungebank heerlijk kan zitten met een wijntje!! doei Petra

goede service

vlotte antwoord op mails / correcte informatie oorspronkelijk was er een vulling niet uit ��n stuk geleverd en enkele weken later werd er een nieuw opgestuurd

Helemaal tevreden

Sneller dan verwacht zijn mijn kussens geleverd. Ben helemaal tevreden, de maat klopt, de kleur is mooi.

top kussens!!

Kussen waren er binnen 2 weken,en ze zijn prachtig...

betrouwbaar snel en oplossing gericht

ik ben heel tevreden over mijn kussens en het leveren van de kussens. Ik had een bestelling gedaan, waar ik van jullie een advies mocht ontvangen dat de rug kussens te groot waren, er werd een alternatief geboden waardoor de kussens beter zouden passen, en niet zouden inzakken in het midden. Dat bewijst dat er werd meegedacht over mijn bestelling. vervolgens heb ik mijn bestelling sneller gekregen dan verwacht, en dit alles gemeld via de mail. Helaas was een kussen fout geleverd, na een telefoontje was ook dit snel opgelost, en ook super snel nageleverd. Een foutje kan gemaakt worden, we zijn tenslotte allemaal mensen, maar door de vriendelijke manier waarop ik ben geholpen ben ik zelfs dat foutje vergeten. ik zal jullie zeker aanraden aan andere mensen.

Prima geregeld, kan niet beter.

Na de bestelling hebben we nog een keer overleg gehad over een naad van een kussen, dat schept vertrouwen en betekent dat ze niet zonder overleg maar wat doe. Vond het hele proces een fijne manier van communiceren, ook over het bezorgen, niets dan lof.

Super service en kwaliteit!

Makkelijke site, heel fijn dat je een proefstofje kan aanvragen. Vervolgens is de service heel goed en hebben we heel snel mogen genieten van onze mooie kussens!

super kwaliteit voor een kleine prijs

binnen 2 weken geleverd en perfect op maat wij zijn er erg blij mee! onze buren gaan ze ook bij jullie bestellen nu ze onze kussens gezien hebben dus mensen niet wtijfelen gewoon doen!

Super kwaliteit en snelle levering!

In de eerste plaats een goed advies gekregen en de bestelling is exact conform bestelling afgeleverd. Ook de werkelijke afleveringsdatum was conform afspraak. Super!

Ze zijn geweldig mooi geworden!

Het is van het begin tot het eind allemaal super goed en duidelijk geregeld. De site is duidelijk,proeflapje heel fijn, de bestelling verloopt vlot en het afspreken om te bezorgen gaat ook heel makkelijk. En op het moment dat ik dit schrijf zit ik op mijn kussens en ze zitten heerlijk en ze zijn prachtig! Een aanrader!!!

kussens passen precies en zien er prachtig uit.

Ik raad dit bedrijf aan bij anderen. De prijs kwaliteit verhouding is goed en de levertijd ook. Alles was in orde.

Snel en goede kwaliteit!

Bestelling gedaan via een website die erg makkelijk en overzichtelijk werkt, snel geleverd en precies op maat, echt een aanrader!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught