Top persoonlijke en proactieve service!

Prachtige kussens die dankzij het meedenken van de medewerkers ook nog heerlijk zitten!

Mooie Kussens, past perfect!!!

We zijn zeer tevreden over de bestelde kussen. Netjes geleverd volgens afspraak, mooi materiaal, mooi afgewerkt en ze passen perfect!! Absolute aanrader.

Ziet er goed uit!!

Mooie kussens, zitten ook goed. We wachten op het mooie weer om ze echt uit te proberen!

Een overzichtelijke site en makkelijk te bestellen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. En na 2 weken had ik de prachtige kussens in huis op de afgesproken dag. En voor een goeie prijs! We zijn zeer tevreden, laat de zomer maar komen!!

Prima service en kwaliteit!!

Ik werd super snel en vriendelijk geholpen en had binnen korte tijd mijn speciaal op (afwijkend) formaat gemaakte bank kussens in huis, we zitten weer heerlijk!!

Top kussens op maat! Top service

Eindelijk de kleur kussens gekozen voor onze steigerhout bank. Super snel geleverd. Binnen 2 weken!! Netjes afgewerkt en thuis afgeleverd. Wilde zelf een sierkussen maken dus een extra stukje stof bijgevraagd, werd netjes bijgeleverd! Helemaal top! Snelle reactie op email.

Mooie stof, telefonisch goed geholpen.

Hele mooie stof , goed geholpen. Toch jammer dat de banden van de rugleuning niet kloppen. De banden kloppen wel. Maar er is zo'n kort stukje klittenband , dat ze elkaar voorbijgaan en dus niet op Elkaar kunnen. Nu zit er eerst een knoop in en dan vast met klittenband. Wat jammer is voor een kussen op maat.

Mooie bankkussens!

Bankkussens netjes gemaakt, zien er goed uit. Levering een week eerder dan in eerste instantie was aangegeven. Super!

Prima service, zeker een aanrader!

Sneller dan verwacht geleverd.Kwaliteit is toppie! Zeker een aanrader.

Heel erg blij met onze kussens

Makkelijke site en snelle levering. Ideaal dat je een offerte in de mail krijgt en daarmee verder kunt als beslist hebt of iets wilt wijzigen. Echt reclame hoe het moet.

betrouwbaar

buitengewoon goed geholpen en perfect geregeld,raad het iedereen aan.

Goede service!

Snel geleverd en erg mooi!

Prima kussen, goede prijs en snel geleverd, dus zeer tevreden

Het samenstellen van een kussen op maat was een fluitje van een cent. Wat mij opviel was dat je bij bepaalde keuzes adviezen krijgt over de te nemen keuze. Dat zie je niet vaak! Wij hadden al aardig wat bedrijven vergeleken die maatkussens leveren en de prijs en gemak waarmee bij maatkussen.nl de kussens kunnen worden samengesteld was voor ons doorslaggevend. Levertijd is ook prima voor een "custom made product". Fijn was ook dat bij maken van afspraak voor daadwerkelijke levering er ruimte is voor flexibiliteit. Telefonische bereikbaarheid is goed en ook de samenwerking met transporteur blijkt prima in orde aangezien zij op de hoogte waren van een specifieke wens die wij bij maatkussens.nl hadden aangegeven. Kortom: wij zijn tevreden klanten die zeker maatkussens.nl zullen aanbevelen bij anderen!

super! kussen zijn mooi, zitten lekker en de levering ook helemaal top.

Ben je op zoek naar kussens op maat? Zeker hier doen!!

Goede service en super product

De goede service begint al bij de aanvraag van de samples, welke we binnen 1 dag binnen hadden (tot 2x toe). Ook de levertijd netjes binnen de aangegeven termijn. De kussens zijn helemaal naar onze tevredenheid en zitten heerlijk!! Waar voor ons geld dus!

Kussens zien er perfect uit.

Kussens zien er perfect uit en keurig op tijd bezorgd. Na een vraag ook direct antwoord gekregen. Erg prettig.

Goede website, veel keuze, perfecte kussens, perfect afgehandeld

Veel keuze op de duidelijke website. Wat erg goed werkte was dat je stalen kon bestellen zodat je de goede kleur hebt. Kussens werden precies op tijd geleverd en iedereen die er op zit is enthousiast.

de kussens zijn van topkwaliteit

Wij zijn super blij met onze nieuwe kussens. Hopen dat we van de zomer er van kunnen genieten.

Prima, snel en correct.

Op locatie bestelling geplaats. Verliep goed. De kussens werden binnen de afgesproken termijn netjes thuisbezorgd en zien er goed uit.

Goed passende kussens en op afgesproken tijd geleverd.

Kleur en model van de kussens zijn goed. Levering was snel.

Voortreffelijk

Kwalitatief wordt er een prima product afgeleverd. De website zorgt ervoor dat op een gemakkelijke en gedetailleerde wijze de bestelling geplaatst kan worden. Er wordt meegedacht en er wordt advies gegeven. Levering is vlot en correct.

Prachtige nieuwe kussens in onze bestaande louncheset.

Maatkussens.nl is �cht een aanrader voor mensen die voor een bestaande louncheset, waarvan de kussen versleten zijn, nieuwe kussens willen hebben. De site is enorm gebruikers vriendelijk, in een paar zeer duidelijke stappen heb je de bestelling geplaatst. De reactietijd op de bestelling is snel. De service is perfect. Men kijkt voordat men de kussens gaat maken, of er nog fouten zijn gemaakt in de bestelling. Zoja, dan neemt men direct contact met je op, om eventuele misverstanden of fouten te overleggen. In ��n woord: geweldig.

De kussens zitten goed en de afwerking is prima dus Maatkussens.nl heeft goed werk geleverd.

Duidelijke website, goede service en fijn dat ze even contact met je opnemen om alles nog even door te nemen.

Prima kwaliteit voor een goede prijs

bestellen is kinderlijk eenvoudig, alle beschikbare stoffen en kleuren kan je zien, je kan zelfs een stof- of kleurenstaal aanvragen. levering was prima op de afgesproken tijd. kussens zijn precies wat ik zocht!

snelle levering van kwalitatief goede producten

Exact zoals het hoort, geen problemen en goede producten.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught