een typisch geval van jammer dat de bestelling niet in een keer goed ging

Wij hadden hoezen besteld voor een vakantiehuisje in Zeeland. Om zeker te weten dat de kleur en stof zouden passen, zijn we met ��n hoes begonnen. Na goedkeuring van onze kant, hebben we de resterende 9 hoezen besteld. Deze kregen we binnen 2 weken geleverd en zijn ermee naar Zeeland gereist. Helaas, allemaal - behalve die ene - veel te klein. Wat er precies fout is gegaan, weten we niet, maar na wat e-mails en telefoontjes is de bestelling opnieuw in behandeling genomen en kregen wij alsnog snel mooie hoezen geleverd. Het uiteindelijke resultaat is prachtig, alleen dus jammer van het foutje!

mooie kwaliteits kussens en een geweldige service.

Zeker dikke 5 sterren waard. Goede kwaliteit en wat een goede service. Niet twijfelen .... echt doen!!!!

Echte meedenkers

Voor mijn eigen gemaakte bank was het best even puzzelen om de juiste afmetingen van mijn kussens te bepalen. Na het plaatsen van mijn bestelling bij maatkussens.nl kwamen ze nog even bij mij navragen waar het precies voor was en wat de juiste afmetingen waren. Hierdoor heb ik nu de perfecte kussens op maat. En ze zitten heerlijk!

Goede kwaliteit, nette afwerking, prima service en vriendelijk personeel

Maatkussen.nl is de sterren waar. Bij aflevering zat er een flinke haak in ons kussen. Foto's toegestuurd en zonder problemen krijgen wij een nieuw kussen. Altijd bereid om vragen te beantwoorden. Kortom prima site.

Prima voorelkaar geen enkele klacht

Goed, snel, redelijke prijs en echt meedenken

Levering was binnen twee weken (een week eerder dan de voorlopige planning). Door meedenken van afstand, heeft het team van "Nofruit" een inschattingsfout van mijn kant direct gecorrigeerd. (ondanks iets grotere maat geen bijbetaling) Gewoon ouderwetse kwaliteit in een modern jasje, kunnen veel detaillisten nog iets van leren. Geen 5 punten, omdat de expediteur iets minder zorgvuldig met de kussens omgaat. Gevouwen, vieze verpakking, maar gelukkig kon door voorzichtig verwijderen van de verpakking schade aan de kussens worden voorkomen.

Net afgewerkte kussens en mooie zuivere kleur

Prima kwaliteit kussens ! Precies dat ik wat ik ervan verwacht had. Wel komt de enquete wat vroeg daar ik er ook weer nog niet zo vaak op heb kunnen zitten. Daarom geef ik vier sterren.

Makkelijk om te bestellen, goede service en snel geleverd. Kussens zien er top uit!

Super sevice en controle vooraf en snelle levering.. SUPER!!

Mooie kwaliteitit kussens en goede controle van de maten vooraf. In 1 woord Geweldig!!!

de eerste indruk is FANTASTISCH

keurige afhandeling van onze bestelling. We werden op de hoogte gehouden en kort na het bestellen werd duidelijk wat de geplande levertijd was. Erg prettig! Verrassend dat de levering een week eerder kwam dan gepland was! Netjes op de hoogte gebracht via e-mail en goed op tijd geleverd. We zijn er reuze blij mee! Als de stof ook zo goed blijft als beloofd is, zou ik de vijf sterren geven, maar daar heb ik nog geen zicht op. voor nu: CHAPEAU!

Helemaal goed!

Goede site met duidelijke instructies. Samples van stoffen snel binnen. Kussen zien er super uit en zitten heerlijk. Kleur nog mooier dan verwacht en levering sneller dan gedacht (binnen twee weken). Helemaal blij mee.

Super service en sneller geleverd dan aangegeven

Wij hebben bij Nofruit onze kussenslopen besteld. De website wijst vanzelf en alles is erg gemakkelijk in te vullen / aan te geven. Daarnaast maar een twee weken gewacht. En ze staan helemaal mooi op onze bank. Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden - op tijd geleverd - prima kwaliteit en de maten ook helemaal correct!!

helemaal perfect - geen ge-shop en alles precies zoals we het verwacht hadden.

Voor uw kussens: ga naar maatkussens.nl

Super mooie kussens, ze zitten heerlijk en erg goede kwaliteit. Snelle levering.

prachtig afgewerkte kussens!

Heel mooi afgewerkte kussens voor onze loungeset besteld. Hele goede ervaring qua hulp en levering!

Een goede aftersales bindt klanten pas echt!

Een eerste levering was niet geheel naar wens (koord geleverd ipv zonder). Dit aangegeven en zonder enige discussie werd onze klacht opgelost. Leuk bedrijf met aardige mensen! Katja en Lennaert, veel succes in de toekomst!

Goede service!!!

Een super bedrijf, als je mailt krijg je binnen korte tijd een reactie terug + het feit dat wij ons kussen graag wat sneller wilden! Ook hier werd aan voldaan :)!

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken Monster netjes op tijd Levertijd ok� Kussens perfect helaas hebben we er nog niet van kunnen genieten

Mooie kussens snelle levering

We hadden via de site een offerte aangevraagd. Deze was duidelijk en overzichtelijk. Via de link en na telefonisch advies de kussens besteld. Levertijd zou 2 � 3 weken zijn. Tot onze grote verrassing werden ze binnen twee weken al afgeleverd. De kussens zien er prachtig uit en zitten geweldig. Nu het mooie weer nog. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Bijzonder snel en goede kwaliteit!

Het was even meten, maar met behulp van het uiterst vriendelijk personeel, ben ik nu klaar voor de zomer. Heerlijk zitten in mijn buiten bank, zonder het hout te voelen. Prachtige kussens met goede vulling voor niet al te veel geld. Had een offerte van een locale stoffeerderij ontvangen waar � 1000,- meer gerekend werd! Ben helemaal tevreden en zal mijn volgende bestelling zeker weer bij jullie doen.

Ronduit schitterend!

De kussens zijn zeer mooi afgewerkt en precies geleverd binnen de vooraf gestelde periode. Ik hoop dat we er nog vele jaren met plezier in neerploffen.

heel mooi voor scherpe prijs

ik heb verschillende sites bezocht en offertes laten maken maar maatkussens.nl is echt de goedkoopste.bij aflevering mooier dan verwacht.je word ook goed op de hoogte gehouden van levering ed.top!!!

Mensen denken goed met je mee, geven advies

Bijzonder tevreden met NoFruit. Had kussens besteld maar volgens NoFruit waren de door mij bestelde kussens niet echt handig. Ik ben erg tevreden met de geboden adviezen. De kussens werden keurig op tijd geleverd en passen prima. Mooi afgewerkt, kortom, supertevreden!

blij met ons loungebank kussen

het kussen is netjes gestikt. de afwerking is goed.

Super service en top kwaliteit!

Een prima service. Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat de kussens een succes worden! Helemaal top. Kan deze kussens leverancier aan iedereen aanbevelen.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught