Prima en correcte aflevering

Na 10 jaar de oude kussens vervangen mbv de maten die Nofruit nog had bewaard. Makkelijk en de kussens zijn weer perfect!

Het kussen voldoet aan alle verwachtingen. Erg blij mee!

Prachtig kussen

Zitkussen voor de vensterbank met 2 schuine kanten besteld. Het past perfect en is heel netjes afgewerkt. De rits zit netjes achter een flapje verwerkt.

Top bedrijf

Ik was via via gewezen op de kussens van No Fruit en ik moet zeggen niet voor niks. Super vriendelijk personeel wat niets te veel is en met veel kennis van zaken. Goed geholpen in de showroom en de kussens zijn prachtig geworden. Ook toen er een klein probleempje was met een afmeting, hebben ze dat uitstekend opgelost. Kortom niets dan lof! Super bedankt!

Precies zoals gevraagd

Sneller binnen dan verwacht. Mooi kussen en mooie stof.

Duidelijke website, kwaliteitsvolle afwerking, snelle levering, ideaal om via samples te kiezen

Perfect van aanvraag tot levering

Zoals gezegd perfect, goede begeleiding en duidelijke advies. Uiteindelijke levering past perfect.

Super !

Kussen besteld via website. Goede keuze! Kwaliteit is goed en het is is prachtig kussen. Tevreden dus.

Uitstekend. Meedenken (ongevraagd) van medewerkers waardoor fout van mijn kant werd voorkomen

Had fout gemaakt bij bestelling. Dames van no fruit merkten dat op en mailde mij zodat ik nu de perfecte kussens heb.

Super mooi

De juiste maten en kleur, ga zeker nog bestellingen plaatsen!

Uitstekende service, prachtige kussens tegen fijne prijs

Ik ben zeer goed geholpen in het hele proces van meten en opnieuw meten met als resultaat prachtige kussens die perfect passen.

Supersnel en makkelijk kussens/hoezen bestellen

Wij wilden een nieuwe set kussenhoezen en hadden al eens eerder bij Nofruit besteld. Het bestelproces werkt perfect. Alles is duidelijk uitgelegd en de keuze is enorm. Deze week de hoezen ontvangen en ze zijn perfect. Heel blij mee!

Hele mooie kussens

Blij met onze kussens voor het eetbankje!

Zier er gewoon heel goe uit!

Fijne communicatie ook.

Goede communicatie, uitstekende kwaliteit en volgens afspraak!

Goede communicatie, uitstekende kwaliteit en volgens afspraak!

Prima service en heldere communicatie

De organisatie doet wat ze beloofd. Wij hebben nu voor een redelijke prijs weer nette kussens voor onze fauteuil.

prima kussen, snel geleverd

Mooi op maat gemaakt kussen, binnen 2 weken geleverd. Site goed inzichtelijk. Ik geef niet snel een 10, maar anders...

Mooi, passend, stevig

Prima maat-kussen voor onze bank bij de tafel. Koop er wel een stuk anti-schuif-doek bij, anders verschuift het.

Mooi product, fijne communicatie

Nofruit is flexibel en denkt graag mee. De aanvraag wordt secuur nagekeken, zodat de kans op fouten minimaal is. De afwerking van mijn 2 maatkussens is erg mooi. Het materiaal is kwalitatief en de maakwijze heel netjes.

Prachtige kussens, vakwerk

Makkelijk te bestellen, goede service, snelle levering

Zeer goed advies. Correct afgewerkt en levering

Op maat bankkussens

In een woord fantastisch, goede service, kwaliteit, transparant in communicatie, adviserend en flexibel.

Prima kussens!!

Proefstaaltjes keurig geleverd, bestellen via website gaat heel gemakkelijk, snelle en correcte levering. Kussens zien er super mooi uit en zitten goed!

perfecte kussens voor de sloep.

Mooi maatwerk, mooie stof en mooie kleur.` Prima afwerking.

Superblij!

Medewerker nofruit was zo lief om ald extra service anschuifmatje mee te geven. Dus kussen mooi gemaakt en extra service top!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught