Prima service en snelle levering, echt een aanrader!

Wij wilden eerst een nieuwe bank kopen maar aangezien wij veel dieren hebben vonden wij dit zonde van het geld. De bank zelf mankeerde niks alleen waren de kussens verwassen. Via internet zijn wij gekomen bij nofruit.nl en de bestelling geplaatst. Het was wel redelijk in de prijs maar je kan zien dat er ook aandacht aan besteed is. De afwerking is perfect. Nu hebben wij weer een nette bank en het zit ook nog eens lekker. Het was de moeite waard, hartelijk dank!

Uitstekende service.

Zeer overzichtelijke internetsite, bestellen is zeer eenvoudig. Bij vragen die niet meteen beantwoord kunnen worden, wordt je keurig binnen een dag teruggebeld. Snelle levering en uitstekende prijzen. Een echte aanrader deze zaak !.

Helemaal tevreden!

Duidelijke site en snelle reactie nadat bleek dat de bestelling niet via de site geplaatst kon worden. Binnen twee weken zijn de bestelde kussens geleverd en maatvoering en afwerking helemaal zoals je verwacht! Gewoon helemaal top, zoek niet verder en kies voor Maatkussens. Goedkoper kan altijd maar beter....?

Mooie kussens, snelle afhandeling!

Stofstalen snel in huis, en vervolgens kussens besteld. Ze zien er keurig uit en passen perfect. Communicatie is helder en soepel en levering perfect volgens afspraak. Kortom, goede snelle afhandeling, een webwinkel die weet hoe het hoort!

Goeie service, mooie kussens

Ik had wat denkfouten gemaakt met het opmeten en was blij dat het team daar alert op reageerde en meedacht. De kussens zijn vlot geleverd en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Van mij een dikke 10!

nette en snelle levering

Mooi strak kussen, makkelijke site om te bestellen

topkwaliteit en perfecte service!!

De kussens die ik bij jullie bestel zijn van zeer goede kwaliteit, ik word goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en zelfs bij bestelling van een groter aantal kussens is de levering nog sneller dan aangegeven. fantastisch!! Maatkussens bedankt!

KAN NIET BETER !!

Hallo,eerst en vooral wil ik jullie bedanken,de site is een plezier om mee te werken en de bestelling en levering loopt vlot en correct. IK had het in mijn hoofd en voor mijn ogen maar het maken was een ander paar mouwen! Maar door jullie is mijn bank nu aangekleed zoals ik het wou,en zoals ik al zei " KAN NIET BETER!! " Ik kom zeker nog eens langs op jullie site want er zitten nog een paar dingen in mijn hoofd waarbij jullie mij zeker kunnen in helpen. Tot binnenkort en ondertussen geniet ik van een zacht kussen onder mijn ......... Daaaaag

De kussens zijn precies geworden zoals we verwacht hadden.

De maatkussens voor onze hoekbank en 2 fateuils van steigerhout zijn helemaal super. Goede maat, mooie afwerking en snelle, goede levering.

ziet er goed uit

ben erg tevreden over de bestelde kussens! De kussens zien er goed uit, kleur precies als staal. Mis alleen het mooie weer;)

Service gericht van dienst zijn en snel werken,kortom een aanrader!

Voor geval je een bestelling wil plaatsen voor maatkussens, kies dan voor "maatkussens.nl"

De zitkussens voor mijn steigerhouten hoekbank zijn super. Precies wat ik me voorstelde. Op de kussen zat 2 weken levertijd. Na 1 week kreeg ik al bericht dat ze bezorgd werden. 1 week eerder in huis. Ben er erg blij mee.

Helemaal TOP

Goede communicatie, goede afspraken, goede prijs, waanzinnige snelle levertijd, meedenken en keurig leveren.

Snelle �n stipte levering! Prachtige service

Snel geholpen! Correct vervoer! Goede afwerking!

Supersnelle en correcte service;

We hadden verschillende websites met elkaar vergeleken. Bij maatkussens konden we op een prettige manier via een aantal stappen onze kussens uitkiezen en direct zien wat ze zouden gaan kosten. Eerst om een paar stof staaltjes gevraagd, die we gelijk de andere dag al in huis hadden. Fijne communicatie, snelle service en ook nog eens ��n van de goedkoopste, Het zijn heerlijke kussens van prima kwaliteit.

zeer snelle levering

Zondags de kussens op de site besteld, vrijdags werden ze al geleverd.. Perfect afgewerkt, en zitten erg comfortabel.. Ben benieuwd wanneer onze 2e bestelling geleverd gaat worden?! Kijk er nu al naar uit..

Perfect goede service

Kussens goed op maat gemaakt en binnen ander halve week al klaar SUPER.

Zeer tevreden over de levering en kwaliteit van de loungekussens.

Een overzichtelijke site om tot een keuze te komen. De bestelling en afhandeling van het geheel is prima verlopen. Nu maar hopen op het mooie weer om er veel gebruik van te kunnen maken.

Goede service en goed product

Wij hadden en schuin kussen nodig en dit via maatkussens gekregen. De opgegeven maatvoering aan de kortste zijde was 2 cm groter ( dus niet TE krap meten ) en aan de langste zijde was het precies in orde. Zitcomfort en afwerking uitstekend. Enig puntje wat wij hadden is dat de kleurstelling op de site tot verwarring kan leiden. Wij dachten namelijk een zwart besteld te hebben maar kregen een grijs. Dit misstaat bij ons niet maar duidelijk is het niet helemaal. Eigenlijk eigen schuld want je kan zelfs een staaltje met stoffen opvragen.

Zeer goede service en kwaiteitsproduten

Enkele weken geleden een aanvraag om kleur staaltjes te ontvangen en twee werkdagen later zaten ze in de bus. Na een mail om een afspraak in de showroom kwam er heel snel een positief antwoord. Na een zeer goede ontvangst en een degelijk advies werden er kussens besteld en de vooropgestelde leveringstermijn werd zelfs met enkele dagen ingekort. Op zoek naar kussens op maat voor je zitbank moet je zeker Maatkusens.nl contacteren.

goed advies, snelle levering

Ik heb een maatkussen besteld voor binnen, op mijn steigerhouten bankje bij de eettafel. De stofstaaltjes waren snel binnen en mijn vraag over de vulling werd telefonisch direct beantwoord. Besteld, betaald en veel sneller binnen dan wat er op de site staat. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de bestelstatus en van de verwachte afleverdatum en tijd. De bezorger was ook op het juiste moment op de juiste plaats. Helemaal top!

Super service!

Goede kwaliteit, prima informatie en snelle levering!!

Geweldige kussens op maat, snelle levering en prachtige kwaliteit!

De kussens die wij besteld hadden zijn snel geleverd, hebben een prachtige kwaliteit en de afwerking is prachtig! Zeker een aanrader!

Een betrouwbare organisatie die zijn afspraken snel na komt, goede service!

Mocht je op zoek zijn naar nieuwe kussens/ bekleding dan adviseer ik je Maatkussens.nl Ze houden je van het hele proces van offerte tot levering op de hoogte. Ze zijn erg behulpzaam, ook als je er zelf even niet uitkomt dan staan ze voor je klaar.. Prijs/kwaliteit verhouding iklopt hier helemaal. Er is enorm veel keus in kleuren en materialen. Gewoon doen!

Prima vakmanschap !!

Jammer dat de kleur aanzienlijk lichter is dan de getoonde kleur Beige.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught