Dik tevreden, fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Erg fijne site om mee te werken, om zelf je kussen(s) samen te stellen. Nadat je bestelling is geplaatst kan je helemaal volgen waar het kussen is, en wanneer het bezorgd wordt. Erg tevreden. Heerlijk zacht doch stevig kussen voor op onze klepbank.

Mooie kwaliteit!

Perfect afgewerkt, goede kwaliteit en korte leveringstermijn ! De kussens staan goed in het restaurant !

Maatkussens.nl een goede maat voor maatwerk

Bestellen en betalen via de website simpel en duidelijk. Communicatie over specifieke zaken en aflevering prima.

Duidelijk advies in combinatie met uitstekende service

Ik had in eerste instantie gekozen voor een dikte van 10 cm voor de stoelkussen. Na telefonische advisering heb ik gekozen voor een dikte van 4 cm, volgens hun was 10 cm te dik, dit advies opgevolgd en ze hebben gelijk gehad. Verder wou ik losse rug kussens op maat bestellen het advies was haal gewoon wat kussens bij Ikea is goedkoper. Dit advies heb ik opgevolgd en ze bevallen prima. Het is een geweldig goed en eerlijk bedrijf waarbij de klant centraal staat en niet perse veel geld verdienen. Ga zo door en ik zal hun adviseren bij een ieder die kussens op maat nodig heeft.

wel wat tegenvallers, maar netjes opgelost

De levertijd was 3 weken langer dan aangegeven op web site ivm een niet aangekondigde zomersluiting. E�n kussen was niet passend. Is achteraf netjes opgelost. Helaas moet je dan wel weer twee maal extra thuisblijven voor het ophalen en leveren. Zeer tevreden over de kwaliteit van de kussens en de vriendelijke afhandeling. Al met al een aanrader.

Ontzettend vriendelijk contact!

Ik ben ontzettend blij met de kussens die ik besteld heb bij maatkussens.nl. Ik ben heel vriendelijk behandeld en zal de site zeker aanraden bij vrienden en bekenden!

Goed advies na plaatsen bestelling

Bestelling van onze kussens is prima afgehandeld. Goed advies na plaatsen van de bestelling. Snelle levering (week eerder dan gepland) Mooie afwerking van de kussens.

Mijn kussen op maat zijn super netjes geworden .hij komt zijn afspraken na , zelf als ik blijf zeuren is er geen vuiltje aan de lucht .ook de verzending ging prima . Bestel je kussen hier, daar krijg je geen spijt van

Superervaring met Maatkussens!

Van begin tot het einde een zeer professionele en duidelijke communicatie, waarbij Maatkussens elke afspraak perfect is nagekomen of zelfs nog beter! Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Ik had 5 sterren gegeven ipv 4 sterren als het kussen wat wij besteld hadden ietsie zachter was geweest. Dat kan aan ons liggen. De kwaliteit en de afwerking van het product is helemaal prima. Ook fijn trouwens dat we de staaltjes snel thuisgestuurd kregen.

Topservice!!

Onze complimenten voor de duidelijke online handleiding bij het kiezen, meten en bestellen van de kussens. Tot aan de levering checkt het bedrijf of alles naar wens verloopt en houdt je op de hoogte van de voortgang, het is een super klantvriendelijk, professioneel bedrijf. En tot slot prachtige kussens in onze zelfgemaakte bank. Wij zijn zeer tevreden.

Mooie kussens

Erg mooie kussens en levering volgens afspraak,

Geef mij nog zo'n kussen!

Super! heb een bestelling gedaan en precies gekregen wat ik wou. Ik kreeg zelfs een advies mailtje over de maten van mijn bestelling en tips voor een nog beter product. als ik ooit kussens etc nodig zal hebben zal ik die zeker weer hier bestellen.

Snelle service, kwalitatief materiaal

Goede en snelle service, en de kussens zijn erg mooi geworden. Kwaliteit is prima!

Topkussens

heel tevreden!!!! precies op maat, en zit heerlijk. zeer snelle levering. Echt een aanrader.

kussen met knopen zit heerlijk en ziet er SUPER uit!!

Als blijkt dat de afgesproken knopen niet in het kussen zitten, is het snel geregeld dat het kussen weer - kosteloos- wordt opgehaald. En even later komt het kussen met de afgesproken knopen terug. Ziet er prima strak uit. Daar gaan wij�even voor zitten ( op het kussen natuurlijk...heerlijk !!)

goudeerlijk

dit is een betrouwbare zaak wij hadden kussens laten maken om aan de muur te bevestigen dus met twee lussen toen ik ze kreeg was ik niet tevreden hoe de lussen er aan waren genaaid,ik heb contact met ze gezocht hoe ik dacht dat het moest de slopen opgestuurd met twee weken alles voor elkaar en alle onkosten vergoed dus m.a.w.een bere goede service ook als er iets niet duidelijk is.

Kwaliteit.

Zeer mooie kussens van een uitstekende kwaliteit en binnen 2 weken geleverd. Ben zeer tevreden.

perfect

alles is goed gegaan. zelf kleur en maat bepaald en voila :de kussens zijn goed!

Prachtig!

De op maat gemaakte kussens voor de zelfgemaakte loungebank van mijn man zijn prachtig geworden! Netjes afgewerkt, stevige zit en mooie kleuren. Hier gaan we veel plezier van hebben.

Betrouwbaar, goed advies en goede kwaliteit/prijsverhouding

We zijn tevreden.

fijne samen werking

zeer snel geleverd en perfect uit gevoerd, bedankt ook voor het advies.

prettig correct

flexibel,gaan uit van vertrouwen.Vakwerk!

Super service!

Wij hebben goede ondersteuning gekregen in de stof keuze. Een tip tijdens het bestellen, en een goed gecommuniceerde levering. Zo hoort het. Complimenten.

Goede kussens maar nog betere service...

Blij verrast dat de door ons bestelde kussens werden sneller geleverd dan gepland. De kussens bleken alleen een verkeerde kleur hoes te hebben. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren, maar hoe het opgelost wordt bij een webwinkel is in eerste instantie altijd even de vraag. Maar Maatkussens.nl heeft er geen gras over laten groeien en met snelle reacties op mijn mails en snelle levering van de goede hoezen, voor mij bewezen dat een webwinkel dezelfde kwaliteit en service kan leveren als een gewone winkel...bedankt.

Goeduitgevoerde order in zeer korte tijd!!

Wij hadden 8 kussens nodig in 8 verschillende Ral-kleuren, en Katja is voor ons in hun stoffencollectie gaan zoeken, stalen zeer snel gevonden en opgestuurd, kussens besteld en op zeer korte termijn geleverd. Helemaal TOP!!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught