Schrijf hier een interessante titel.

De 2 kussens welke ik besteld had waren op verzoek binnen 4 dagen in huis (perfect), de communicatie met Loungecreator ook zeer goed. Helaas waren de kussens niet van de kwaliteit welke ik verwacht had voor deze prijs ( onregelmatig naaiwerk in het bijzonder het koord ) jammer want ik had er een grote order mee kunnen scoren, dus ook jammer voor jullie.

Mooie kussens en snel geleverd. Vriendelijke en klantgerichte service. Kleine aanpassing die ik wilde was geen probleem en werd zelfs niet in rekening gebracht! De maat van de kussens klopt precies, of valt soms ietsjes kleiner uit, nooit groter. Dat heeft bij mij geen problemen gegeven, want ze pasten toch wel.

Snelle reactie terug op vraag over levering. Vriendelijk geholpen. Kussens netjes afgewerkt. Zeker een aanrader om in het vervolg een bestelling te plaatsen.

Duidelijk gecommuniceerd en snel geleverd

De verwachting tav de levertijd goed gemanaged (2-3 wks) en vervolgens binnen 1 week geleverd. Zo maak je me blij!Daarnaast lijkt prijs - kwaliteit mij in orde. Over advies tav maatvoering van mijn (plof)kussens ben ik minder tevreden. Achteraf hadden ze iets langere mogen zijn.

Ziet er mooi uit de Beschermhoes en netjes afgeleverd super

Levering heeft even op zich moeten laten wachten door een misverstand,maar uiteindelijk is goed gekomen goed geregeld.superhoes

Mooie kussens in de oude rookstoel van mijn opa!

Het zijn mooie kussens, goed afgewerkt. Werd gebeld toen er iets niet duidelijk was met de bestelling. Goede service en snelle levering. Ben echt heel blij met de kussens.

Supermooie kussens en snelle service

Goed we zijn tot nu toe erg tevreden en hebben er veel plezier van.

Voor heel trots op eigen rekenwerk!

Het is een geweldige site. Handige invulvelden en grafisch ook mooi weergegeven. Maar wij zijn vooral heel erg trots op ons eigen rekenwerk� Best lastig rekening houden met de dikte van de onderste kussen als de rug kussens moeten worden gemeten. Maar ze zitten echt top, prachtige kwaliteit en helemaal OP MAAT!

Kussens zitten prima, goede service.

Kussens zitten prima, hoewel de kleur wel aanzienlijk lichter is dan op de site; eerder donkergrijs dan antraciet. En jammer dat de levering zoveel langer duurde ivm de zomervakantie. Geen 2 a 3 weken maar 6... Wel heel netjes dat ze daarvoor dan een kleine korting geven.

underpromise and overdeliver

Prima product en dienst sneller geleverd dan gedacht en bij vragen snel en accuraat geholpen

Topbedrijf, van A tot Z

Een no nonsense bedrijf, zoals je die nog maar weinig meer ziet. De website is bijzonder klantvriendelijk en volledig, het opsturen van een aantal stalen verloopt vlot. Je kunt zelf een offerte maken op de site en deze bewaren-wijzigen, wat je wilt. De levertijd stond op zo�n 3 weken maar binnen 2 weken hadden wij de spullen binnen. En precies zoals besteld, het kan dus! En zelfs meegeleverd een binnenvoering met vulling voor onze old skool PTT zitzak, perfect!

Maatkussens.nl denkt mee met de klant

Wij hebben deze zomer de kussens besteld bij Maatkussens.nl Hoewel ik dacht de instructies goed gelezen te hebben, werd ik toch gebelt om de maatvoering van rugkussens te controleren. Mijn gekozen maatvoering bleek inderdaad niet het beste resultaat op te leveren. Op advies van maatkussens.nl heb ik dit aan laten passen zonder extra kosten. Hierdoor ben ik niet teleurgesteld door mijn eigen inschattingsfout. Hiervoor ben ik Maatkussens.nl erg dankbaar. Top service!

Mooie kussens en top service

Handige site om de kussens op maat te bestellen, goed advies en snelle levering. Dat maak je lang niet overal mee. De kussen staan niet alleen goed op onze steigerhouten loungebank, ze zitten en liggen ook nog eens perfect. Helemaal tevreden dus.

mooie kussens die snel worden geleverd

Erg mooie kussens die erg goed zijn afgewerkt. Levertijd is ook prima!

Perfect!

Goed advies, mooi materiaal, netjes op maat en een hele snelle levering. Wij zijn heel blij met de kussens voor onze verandabank!!! Dank je wel!

snel keurig en goed

hebben kussens besteld voor steigerhouten tuinstel binnen een week geleverd in de juiste maat en kleur staan perfect

Superkussens van een superbedrijf.

Na het invullen van mijn bestelling heb ik voor de zekerheid telefonisch contact gehad en de bestelling kunnen verfijnen. Het overleg verliep vlekkeloos en is zeker een aanrader, hier werken de specialisten! Op bepaald moment nog opnieuw contact opgenomen en besloten mijn bank te vergroten en daarmee de bestelling te wijzigen, er was nog niet gestart met het maken van de kussens dus dit kon nog gewijzigd worden en werd zeker niet als een probleem ervaren. Kussens waren snel klaar, week eerder dan in eerste instantie zou zijn, erg blij mee!!

zeer snel geleverd en zeer goede kwaliteit!

zeer snel geleverd en zeer goede kwaliteit!

zeer gode kwaliteit!

Snelle levering, prettige communicatie en erg mooie stof en kleur. Al met al zeer tevreden!!!

Kussens op maat! Echt waar!

We hebben kussens besteld voor de medewerkerskamer. Nadat de maten waren doorgegeven, wilden we enkele kussens wijzigen. Daar werd direct op gereageerd en het was geen probleem! De kussens werden keurig op de afgesproken tijd afgeleverd en passen perfect!

Schrijf hier een interessante titel.

heel erg tevreden, helemaal top

Coole kussens

Goede service, fijne communicatie en makkelijk bestellen. Hier houd ik van.

Zeer goede kwaliteit kussens + snelle levering

We hadden nieuwe kussen nodig voor onze lounge-banken. Op maatkussen.nl konden we makkelijk via het menu invullen hoe we het wouden hebben. Via e-mail wordt je goed op de hoogte gehouden, zelfs als de maakster over het bestelde product nog vragen heeft. Niet zomaar iets domweg maken dus. Levering was op tijd (via track and trace). Goede kwaliteit kussens en netjes afgewerkt.

De zelfgemaakte bank is met deze kussens helemaal af!

Prima kussens. Superstrak. Onze bank van steigerhout nodigt nu echt uit om er op te gaan 'hangen'. Je kunt er zelfs op slapen!

Super kussens, mooie prijs en prima service.

Ik ben zeer tevreden over maatkussens.nl. Snelle levering en bij onduidelijkheid over de gekozen kussens word je benaderd voor overleg en wordt niet klakkeloos overgenomen wat je hebt besteld. Prima prima prima.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught