goede en vlotte levering

na een goed advies , bestelling geplaatst en binnen 2 weken had ik alles in huis. perfect

prima service, prachtige kussens, goede prijs.

niets meer aan toe te voegen.

Wij zijn zeer tevreden over het meedenken van uw bedrijf en het eindresultaat, de kussens.

Duidelijke website, wel lange levertijd

De website is zeer goed en duidelijk. Prettig is dat je ook nog de dikte van je kussen kan invoeren; dit kan bij een aantal concurrerende websites niet. Een nadeel is de lange levertijd. Goed van ze is dat het wel duidelijk op de website staat. Als je haast ermee hebt wordt het ergens anders bestellen dus. Ik had in dit geval geen haast, dus was Maatkussens.nl voor mij de beste keuze.

Duidelijk site, snelle levering, mooie kussens!

Via de site de kussens besteld, levering was zoals aangegeven, de kussens zijn prachtig! Kleur is goed, stof mooi en het zit perfect. Nu alleen het weer nog.

Een organisatie met een persoonlijk karakter

De wijze waarop door dit bedrijf heeft gereageerd.....van monsteraanvraag........naar offerte............tot order en aflevering is op een vriendelijke persoonlijke wijze gedaan. Dit zijn terecht de dingen waar bedrijven zich gaan en zullen onderscheiden want een "persoonlijke benadering" is heden tendage (helaas) in de huidige maatschappij geen vanzelfsprekendheid meer. Ga zo door !!!

Heel professioneel!

We zijn heel tevreden met de effici�nte opvolging, snelle levering en bovenal mooie uitvoering van denieuwe kussens voor onze mobil home!

persoonlijke zorg en goed product!

geen 'dozen schuiven' hier maar goed advies en meedenken, een extra dimensie aan internetverkoop.

mooie kussens en duidelijke communicatie over o.a. aflevering

je wordt als klant hier nog als koning behandeld.

Prima oplossing voor een in eerste instantie niet 100% perfect passende tuinkussen-set. Snelle reactie en begrip, oplossing vlot geregeld. Fijn!

super

eerlijk advies,snelle leverering,goede service,helemaal tevreden!TOP

Fantastische kussens op maat, op de millimeter nauwkeurig!

Uiteindelijk ben ik bij Maatkussens.nl terecht gekomen, omdat ik daar ook in mm mijn maten kon opgeven. Er staat goed beschreven op de site wat de kwaliteit van de stoffen/vullingen is, zodat je goed een keus kunt maken welke stof/vulling bij jouw past. Het uiteindelijke resultaat stijgt boven alle verwachtingen uit, de kleur, hardheid van de kussens, stof, alles is allemachtig prachtig! Het is alsof de kussens op maat gemaakt zijn ;-).

het resultaat mag er zijn!

Ziet er heel professioneel uit en super service; heel klantvriendelijk!

uitstekend, meer kan ik niet zeggen hierop.

uitmuntende kwaliteit/service. zeker een aanrader !!

Uitstekend!

Zeer blij met onze kussens voor de loungeset. Prima kwaliteit en zitten heerlijk!! Heb de kussens "plof" besteld. Tussendoor mailcontact omdat ik vraagje had, zeer snelle en vriendelijke reacties. Misschien in de toekomst andere kleur hoezen erbij en die ga ik zeker weer via Maatkussens/Loungecreator bestellen!

Precies geworden als verwacht

Mijn maatkussen zijn precies geworden zoals ik in gedachten had. Voor de juiste kleur eerst gratis stalen besteld en vervolgens heel eenvoudig een bestelling geplaatst. De levering liep een aantal dagen vertraging op maar ik ben keurig netjes op de hoogte gehouden.

Top Kussens, Top service, top prijs

De kussens zijn super, mooi gemaakt, mooi kleurtje en gewoon ze zitten en liggen :) heeel erg goed. Super Snel geleverd. Had een flinke order en binnen 2 weken had ik ze al op de stoep liggen. Dus bedankt voor de service en kwaliteit.

De kussens waren perfekt

Hallo medewerker Hierbij wil ik laten weten,dat wij zeer tevreden waren over de kussens. Prima!!! Emmy en Conny Gemco

wij zijn uiterst tevreden

De kussens die we besteld hebben zijn precies zo als wij het bedoeld hadden. We hebben eerst staaltjes besteld voor de kleur te bepalen en daar hebben wij uit gekozen. De service is perfect. Na 3 weken konden wij de kussen ophalen of laten bezorgen.

Het ziet er heeeeel mooi en netjes uit

Eigenlijk precies hoe ik het in gedachten had. Alle maten kloppen. Ik heb er mijn eigen kussens bij gecombineerd. Mooi! Nu moet het alleen nog mooi weer worden en blijven. Anders had ik 5 sterren gegeven. Maar ik heb er pas twee dagen op gezeten!!!

Top service en kwaliteit

Ik vergeleek diverse websites met elkaar en deze websiate werkte het makkelijkste. Ik had 1 kussen met ongelijke hoeken en er zijn maar weinig websites die dit ondersteunden! Levering van de kussens was ongeveer 14 dagen (en dat in het hoogseizoen). Er werd meegedacht aan het plaatsen van de rits en dat heeft waanzinnig goed uitgepakt. Helaas werd bij 1 kussen de rits aan de verkeerde zijde geplaatst, maar dit wordt gratis opgelost (ze sturen gewoon een nieuwe). Helemaal top! Het kiezen van de juiste kleur blijft altijd spannend. Ik koos antraciet. De kussens waren in het echt echter lichter van kleur dan zoals ik het mij had voor gesteld. Ik had ze graag donkerder gehad. De kleur staaltjes op de website geven natuurlijk wel een idee, maar het is geen werkelijkheid. Een tip zou zijn om een foto van de kleur te maken nadat het fabricaat is opgeleverd. Of beter nog, laat de klant een foto insturen en als dank ontvangen ze een kortings voucher ;-) Hartelijk dank! Gr, Bas Arnhem

Perfect!

Prachtige kussens prima service goed bezorgd

Aanrader voor iedereen die kussens op maat wil!!!

Kussens zien er perfect uit en de levertijd was ook snel, zoals aangegeven in de mail.

prima maatwerk en ook nog eens op tijd.

maatkussens.nl werkt zorgvuldig, is er een vraag dan gelijk email contact. ook over de levering zijn ze zeer duidelijk. wij zijn zeer tevreden over onze bestelde kussens, die binnen 2 weken na de bestelling al geleverd waren.

Iedereen werkt mee aan de kwaliteit

Vanaf af eerste contact is alles zeer correct verlopen en is er meegewerkt en gedacht aan een spoedige levering van het product.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught