Kwaliteit kussens goed, service uitstekend

Zeker aan te raden. Er wordt goed mee gedacht voor de maten van de kussens. Bij eventuele hindernissen wordt al het mogelijke gedaan om deze te verhelpen. Zeer klantgericht dus.

super netjes en keurig geleverd

We hadden zelf opgemeten kregen gelijk mail of we aan een aantal dingen hadden gedacht met meten. Na betaling de factuur via mail en evt datum wanneer het klaar was. Super netjes verpakt en heel netjes in elkaar gemaakt. Zit super lekker en ziet er netjes uit Wij zijn heel tevreden dus zeker aan te bevelen!!!

De kussens zijn perfect!

de kussens zijn geleverd op de afgesproken dag in de afgesproken tijd, zijn goed verpakt en staan erg mooi. Ze zijn goed afgewerkt.

Wij zijn zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over de door Maatkussens.nl / LoungeCreator geleverde kussens! Keurig afgewerkt en van goede kwaliteit. Ook het advies wat we hebben gekregen was uitstekend.

Niet te duur en snel geleverd.

Maten geleverd en klopt precies. Staat prachtig op onze offwhite steigerhouten loungeset.

ik schrok

we hadden afgesproken een naad in het midden te laten naaien ,nu heb ik 2 kussen .. afschuwelijk ..

Mooie kussens netjes afgeleverd, hebben ze nu een paar weken en nog steeds dik tevreden!

mooie kwaliteit en afwerking!

Ik ben zeer tevreden over de geleverde kussens; prachtige stof, kleur, afwerking. Goede prijs/ kwaliteitverhouding.

ruime keuze,goede kwaliteit en goede service

Bij maatkussens hebben wij 10 kussens besteld en wat opvalt is de ruime keuze in stof, kussenmateriaal (vulling) en de afwerking (meerder keuzes voor ieder budget). De afhandeling was prima met goede communicatie en snelle beantwoording van vragen via e-mail. De kussens waren precies zoals we hadden verwacht/gehoopt. De website is goed navigeerbaar en je ziet direct wat de kussens je gaan kosten (vinden wij erg prettig).

Prachtige kussens!

Een paar weken geleden kussens voor onze boot besteld. Inmiddels zijn de kussens geleverd en de kussens zien er fantastisch uit! Netjes afgewerkt; helemaal prima!

Bijzonder klantvriendelijk

Hele goede producten met hele goede service. Ik zou willen dat je als consument altijd zo wordt behandeld.

Lekker relaxen...!

Prima kussens! Om te beginnen is de website heel handig en duidelijk en je krijgt direct de offerte in je mailbox. Ideaal! Na het bestellen van de kussens uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook de levering was goed geregeld, precies op de verwachte datum. En de kussens zien er goed uit en zitten heerlijk. Vanaf het eerste contact tot het zitten op onze kussens dus een relaxte ervaring. Een aanrader..

Mooie kwaliteit, goede service

Kwaliteit goed en netjes afgewerkt. Service super klantvriendelijk.

Goede kwaliteit, nette prijs en alles volgens plan geleverd!!

Topperdepop bedrijf. Katja. de telefoniste, hielp ook nog met adviezen!!

Goede kwaliteit en goede service gecombineerd in een goede website.

We zijn erg blij met onze tuinbank-kussens. We waren al een tijdje op zoek naar mooie kussens en ik vond het leuk om gratis samples van de stofjes te krijgen. Wat meewerkte was dat de site erg goed in elkaar zat en je op een handige manier de kussens kan bestellen. Ook tips over maten en verhoudingen rug-en zitkussen waren nuttig. Ik vond de communicatie per mail over leveringstijden ook prima. Last, but not least: de kussens zijn prima en passen prima op de bank. En nee, ik krijg geen geld voor deze lofzang ;)

uitstekende service

Vanaf de aanvraag van de kleurstalen tot de uiteindelijke levering prima service! Alle afspraken zijn nagekomen, er is meededacht met de uitvoering en de kussens zien er goed uit! Een voorbeeld voor klantgerichtheid!

Prachtig gemaakte kussens van goed materiaal

Materiaal afwerking kleur maatvoering alles zeer goed. Het duurde alleen wel lang voor ze geleverd werden vandaar 1 ster eraf

Helemaal goed!

Heb een beetje afwijkende kussens bestelld en ivm hiermee gelijk een mailtje ontvangen van Katja (de ontwerpster?!) om eea te verduidelijken. Super communicatie en de afgeleveerde kussen zijn helemaal wat ik voor ogen had. Kussen nodig? Bestel bij Maatkussens.nl! Ik ga het zeker weer doen...

Ongeloofelijke service

Wij hebben kussens voor een steigerhouten bank besteld, de mannier van bestellen is zeer overzichtelijk en duidelijk. Mooi en snel monsters ontvangen en dus besteld.....We ontvingen de kussens snel, echter na uitpakken bleken de maten na zeer zorgvuldig meten niet helemaal te kloppen. Contact gezocht en een foto toegestuurd. We ontvingen direct een reactie en werden blij verrast door de mededeling dat er nieuwe kussens gemaakt werden. Wat een service .....een top bedrijf....de kussens zijn super en de bank zit heerlijk.

Behulpzaam bedrijf wat afspraken nakomt!!

Ben erg tevreden over de kussens. Heb goed advies gekregen en alles is volgens afspraak verlopen. Snelle levering, keurig verzorgd.

Perfect!

Kussens zien er perfect uit. We zijn meer dan tevreden!

SUPER

Makkelijk uit te zoeken, duidelijke website, betaalbaar, meedenkende medewerkers, snelle levering en goede kwaliteit.

Helemaal perfect!!

Onze kussens werden snel geleverd en passen perfect! Ze zijn keurig afgewerkt en de kleur is uiteraard exact hetzelfde als het aangevraagde kleurstaaltje.

Ik ben er erg blij mee!

Keurig afgewerkte kussens gekregen en netjes op tijd gekregen! Alles past perfect.

Keurige service

Het gehele proces van bestelling tot levering is keurig verlopen. De communicatie was goed en de kussens geven een verzorgde indruk.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught