Mooie kussens, goede service

Zeer gebruiksvriendelijke website, zo zie je ze niet vaak! Verder ook tefefonisch goed geholpen en de kussens passen mooi in de bank en stoelen.

Goede kwaliteit en service

Zeer overzichtelijke site om te bestellen. Nog een persoonlijke mail gehad met een vraag voor een verduidelijking. Goed meegedacht. Kwalitatief mooie stof en heel netjes afgewerkt. Helemaal de juiste maat voor onze bank. Het staat heel mooi! Laat de zomer maar komen.

goed produkt,levering volgens afspraak

op het eerste gezicht ziet en voelt het ontvangen produkt perfect aan, als dit zo blijft zijn wij zeer te spreken over de kussens. informatie omtrent levering etc. was zeer goed,zeker een aanbeveling waard

Helemaal goed!

Service en kwaliteit top! Alles super geregeld!! Helemaal blij met m'n mooie nieuwe kussens.

Mooie kussens!

We zijn heel tevreden over de geleverde kussens. Het zit perfect en het geheel ziet er erg mooi uit. We hebben Lennaert telefonisch de maten van onze hoekbank doorgeven zodat hij een voorstel kon maken. Dat is wel handig want dan weet je zeker dat de maatvoering klopt en je er geweldig bij komt te zitten. Tip: vraag een stukje stof op van de kleur dit je wilt bestellen want de kleur ziet er op internet toch net iets anders uit.

Kussens op maat, netjes gemaakt, snel geleverd, goede informatie, overzichtelijke site en prima verzonden

Wij hebben deze site via google gevonden en eerst wat (gratis) kleur staaltjes opgevraagd. Deze kwamen al heel snel, een keuze gemaakt en via de site de kleur en maten opgegeven. Dit ging moeiteloos. Kregen netjes een factuur overzicht met alle informatie en prijs erop. Wij hebben vooraf betaald en vanaf toen tot de levering zijn we netjes ge�nformeerd over de vorderingen van onze bestelling. De levering was zelfs een week eerder dan gepland. De bezorgd dag en tijd kregen we per mail en per telefoon door. alles verliep soepel. De kussens paste precies en waren volgens verwachting. Netjes genaaid, goede stof, goede maat. Wij zijn zeer tevreden en kunnen u maatkussens.nl zeker aanbevelen.

Zien er strak uit!

We hadden zowel een aantal strakke als een aantal plofkussens besteld, beiden zagen er keurig netjes afgewerkt uit. Ook het zitcomfort is prima, dus tevreden klanten.

Helemaal top!

De kussens zijn heel goed afgewerkt, passen precies in de stoelen en zijn voldoende dik om lekker te kunnen zitten. De kleur is zoals op de site afgebeeld. Wij zijn dik tevreden!.

Goede kwaliteit en levering!!!

De kussens zijn exact volgens verwachting gemaakt en afgeleverd. Ze zitten correct en zijn de finishing touch voor onze buitenbank (maar dat hadden we uiteraard zelf gekozen). Omdat we voor zwart hebben gekozen, zie je er van alles op (o.a. onze hondenharen) maar die "kloppen" we er zo van af omdat de stof wat gladder is. Dat is mede de reden dat de kussens wel enigszins verschuiven maar ja, dat boeit niet.

Topkussens

De kussens van onze nieuwe lounchebank zijn mooi geworden. De kleur is goed en ze passen perfect, Je moet ze gauw eens komen bewonderen!

Prima kussens

Ik heb bij jullie de kussens besteld zouden 1 juni geleverd worden en had ze na mail contact van jullie kant al een week eerder in huis. Kwam goed uit precies voor het pinksterweekend met geweldig mooi weer. Precies op maat zoals ze besteld waren. Echt een aanrader, mooi strak werk. Als ik nog eens iets nodig heb ga ik zeker weer naar maatkussens.nl.

Vriendelijk, snel en mooi!

De klantenservice is zeer vriendelijk. Snelle levering en een mooi product!

goede kwaliteit, super service

Maatkussen komt hun afspraken na en leveren snel. Ook hun service is perfect. Zelf fout gemaakt bij bestellen, maar zij hebben dit voor ons zonder kosten hersteld.

Goede communicatie, prettige samenwerking

Mooie stevige kussens, past precies, snelle levering (sneller dan verwacht): 9

Geweldige service, duidelijk, overzichtelijk. En resultaat is prachtig!

prima service, alles op tijd.

Levering volgens afspraak. Kussens netjes afgewerkt en precies op maat

hele goede klantenservice!!

Ondanks een verkeerde maatvoering (tot 2 keer toe) bleef de klantenservice vriendelijk, meedenkend en prettig.

prima afgewerkt en goed geleverd

We hadden in eerste instantie het idee dat een kussen dikker was dan de andere.....Nu valt het niet meer op, nu het zich geplooid heeft naar de zitting van de bank

In ��n woord: fantastisch!!!

Op de website kun je een duidelijke instructie vinden hoe je de kussens moet inmeten. Snelle en correcte levering! En het resultaat is helemaal naar wens.

wat een top firma!

Alles top geregeld en bezorgd,

Loungekussens op maat succes

Prima service, goede communicatie, effici�nt.

netjes gemaakt, zit perfect!

We hebben zitkussens laten maken voor onze steigerhouten bank en die zien er heel netjes uit en zitten perfect. Top! De service is prima, vanaf bestelling tot en met levering.

Super Service

Super Service Z��r coulant Denken met je mee

alles volgens afspraak wij zullen als bedrijf ook onze klanten dit aan bevelen.

een duidelijk webcite en makelijk te bestellen heel erg ovezichtelijk wij zullen hier vaker terrug komen .een aanbeveling waard

Prima geregeld.

De kussens zijn zoals we ze graag wilden hebben ook de kleur.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught