Supermooi en enorm goed gemaakt.

De kussens zien er prachtig uit en zijn enorm goed gemaakt. Wat mij betreft: perfect!

super kussens!

Onlangs een compleet nieuwe kussenset besteld voor een bestaande lounges van Karwei. Snelle levering en mooie kwaliteit. Ik was even bank of de dikte van de kussens geen probleem zouden worden (zitkussen is 20 cm dik!) maar ze zijn veel beter dan de originelen! Ben er erg blij mee. Ook na het zitten blijven ze mooi in model.

de kussens zijn qua maatvoering als qua afwerking perfect.

De Lounge creator kan ik je aanbevelen, omdat ze een zeer goede website hebben. Bij vragen kan je bellen en word je vriendelijk doch correct geholpen. De kussens liggen vandaag voor het eerst op mijn bank en stoel en komen perfect overeen met hetgeen wat ik bedoeld had. De witte stof is mooi en van goede kwaliteit. De afwerking is keuring netjes. Ritsen netjes recht er in gezet en het koord in de zitkussens is ook super erin gezet. Al met al een zeer tevreden klant. Ik kan het iedereen aanbevelen. Lenneart en team bedankt ....

Boven verwachting

De kussens werden precies volgens afspraak geleverd. Dus snel uitpakken, en passen. De kussens paste precies en zatten heerlijk

gebruikersvriendelijke site en een mooi product

We hebben 3 x staaltjes aangevraagd, deze werden telkens na een paar dagen bezorgd. We hadden de bestelling geplaatst en werden geattendeerd op een mogelijke fout in onze bestelling. Dit hebben we erg gewaardeerd want we hadden inderdaad een fout gemaakt en dit kon op tijd verholpen worden. Tip: bestel staaltjes met diverse kleuren, omdat de kleuren op de site iets afwijken van de werkelijke kleuren.

Zowel voor als na het plaatsen van de order, hebben we prima kunnen communiceren met Maatkussens.nl. Al onze vragen werden op korte tijd netjes beantwoord. Door een intern foutje bij Maatkussens, waren niet alle kussens op de afgesproken tijd klaar. Door Maatkussens werden we netjes per e-mail op de hoogte gesteld dat de levertijd wat vertraging had opgelopen. Samen zijn we overeengekomen dat de kussens in twee leveringen geleverd zouden worden. De avond voor de leveringen hebben we een e-mail ontvangen met het Track en Trace nummer en het telefoonnummer van de vervoerder. De kussens zijn precies zoals afgesproken en zien er netjes uit. Bij maatkussens.nl kun je met een gerust hart bestellen

prima, snelle en nette levering

wij zijn zeer tevreden, kussens zijn mooi gemaakt. Sterk punt zijn de gratis stofstaaltjes, waardoor je een goed beeld krijgt van de stof. En ook de levering word op een nette en vrij snelle manier uitgevoerd. Ga zo door!!

Prima kwaliteit voor een prima prijs

De kussens zijn prachtig! Van te voren een paar proefmonsters van de stoffen opgevraagd zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Goede kwaliteit stof, mooie afwerking. De levertijd kwam op ons wat lang over maar daar staat tegenover dat je geen haastwerk krijgt. Heb Maatkussens.nl al bij meerdere vrienden aangeraden!

Comfortabel!

Na een zoektocht voor kussens welke zouden passen op onze eigen gemaakte banken, eindelijk d� oplossing! Netjes, comfortabel en een passende prijs..

Zou er zo weer bestellen!

Goede kwaliteit. Goede communicatie via e-mail over het verloop van de bestelling. Zou er zo weer bestellen!

mooie kwaliteits kussens voor een goede prijs

We hebben Via de zeer goede website de kussens voor onze loungebank besteld. Aangezien we toch de stof en de kleur in het echt wilde zien zijn we naar het bedrijf gegaan, waar we de volgende dag al terecht konden. Hier zijn we goed geholpen met onze keuze. De volgende dag kregen we al Via de mail dat precies over twee weken de kussens geleverd zouden worden. Een week later bleek het niet helemaal haalbaar maar een week later zouden de kussens er toch zijn. Dit was ook zo en via track &trace konden ee zien hoe laat de kussens bezorgt werden. Nu kunnen we gaan genieten van onze loungebank met mooie, stevige kussens met een voordelige prijs/kwaliteit verhouding, een echte aanrader!!

Zeer nette kussens

Duidelijke site, Prima prijs, Goede Service ! Even afwachten alleen wanneer mijn nieuwe kussens komen met aan de juiste kant de rits sluiting maar dit zal zeker goed komen net zo als de eerste levering.

Kwaliteitkussens op maat: maatkussens.nl

Kussen werd (na een klein misverstandje onzerzijds) overeenkomstig wensen binnen de gestelde termijn geleverd. De kwaliteit en afwerking zijn prima. Nu maar wachten op meer zonuren om daadwerkelijk te gaan genieten van het zitkussen!

Erg mooi afgewerkt, goeie kwaliteit!

Erg blij met de kussens, netjes afgewerkt, optijd geleverd, kleur zoals verwacht.

perfect kussen en goede service

Kussen zijn mooi en passen perfect, levering was precies volgens planning en bij vragen was er een snelle respons vanuit maatkussens.nl.

De kussens zijn prima

De kussens zijn naar tevredenheid.

Super Webshop !

Zitkussens besteld voor zelfgemaakte steiger houten bank. Zo mooi geworden dat we besloten hebben om ook nog maar rugkussens te gaan bestellen. Goede communicatie ! Email vragen worden netjes beantwoord en precies op tijd, volgens afspraak geleverd. Kortom, wij zijn zeer tevreden !

Mooi afgewerkte kussen die binnen een maand werden geleverd

De kussens zijn mooi afgewerkt en werden binnen een maand geleverd. Het bleek wel belangrijk om vooraf kleurenstalen te bekijken, anders hadden we een andere, minder passende kleur gekozen. De kleurenstalen lagen in enkele dagen op de mat, dus dat levert nauwelijks vertraging op.

kwaliteit en een snelle levering

Ruime keuze, goede uitleg op de website. Tot aan de aflevering van de kussen regelmatig per mail op de hoogte gebracht m.b.t. aflevering. Snelle levering en prima kwaliteit kussens. Zeker voor iedereen een aanrader!

Uitstekend product en vlotte levering

Heldere communicatie en een goed produkt conform afspraak afgeleverd.

Het was plezierig zaken doen met Maatkussens.nl

Heel goed, goede kwaliteit geleverd en afspraken nagekomen.

Rugkussens veel te dik uitgevallen en niet aanpasbaar

misschien zelf niet goed opgelet bij bestelling maar de rugkussens zijn veel te dik. Als ik ze in de stoelen zet kan ik niet meer fatsoenlijk in de stoel zitten, zitvlak wordt dan veel te klein Had verwacht dat ze minder gevuld waren of in iedergeval dat er een ritssluiting op het binnen kussen zou zitten. Kan er nu niets mee weggooien??

Niet tevreden!!

De kussens zijn niet geleverd en er kan niet gezegd worden wanneer. We moeten zelf contact leggen, want vanuit maatkussena.nl horen we niets, alleen reacties op onze mails. Er wordt vrij laconiek over het kwijtraken vd kussens gedaan. Geen excuses en geen informatie over welke actie ze richting de vervoerder hebben genomen. Maatkussens.nl komt zeer onprofessioneel over!

ZEER TEVREDEN.

SNELLE LEVERING EN ZEER MOOIE KUSSENS.

Hulpvaardig, goed bereikbaar en prima kussens.

Bij Maatkussens heb ik een bestelling geplaatst voor kussens, te gebruiken op een steigerhouten loungebank. Na ontvangst van monsters hebben we een afspraak gemaakt en na afloop een bestelling geplaatst. De levertijd was langer dan op de site staat, maar wel vooraf aangegeven. Al met al geleverd naar tevredenheid en zou er zo weer bestellen.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught