Heldere communicatie, afspraken helemaal nagekomen

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat van onze kussens. Het bestelproces en aflevering is vlot verlopen en de communicatie was telkens snel en adequaat.

uitstekend , goede maatvoering en goede kwaliteit.

uitstekende kwaliteit ,goede maatvoering en goede kwaliteit . Men wil zeker weten dat ea geleverd wordt conform de aanvraag.

ziet er goed uit

goed, ik heb de kussens nog niet uitgepakt maar op het eerste oog ziet het er goed uit

Goede service, goede kwaliteit

Goede service, persoonlijk contact mogelijk, zeer goede kwaliteit van de kussens (tenminste, wat we nu kunnen zien, kussens nog niet lange tijd in gebruik, dus weet niet hoe het over een half jaar is). Wat tegenviel is de levertijd (de kussens zijn op maat gemaakt, dus logisch dat het even duurt, maar in deze snelle wereld moet je voor je gevoel al snel te lang wachten). Daarnaast zou je op de site van de bezorger moeten kunnen zie hoe laat de kussens ongeveer geleverd zouden worden, maar dat was niet te zien (of wij konden het niet vinden). Verder heel tevreden en ik ga straks nog een bestelling plaatsen, want ik heb nog een kussen nodig!

Correcte communicatie, prima product

Helder en duidelijk bestelproces. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Eindproduct ziet er prima uit en is kwalitatief goed.

Snelle levering, goede service en mooie kussens

Nadat ik de kussens voor onze nieuwe tuinset had ontvangen, kwam ik er achter dat ik de zitkussens veel te dik had besteld. ik kon niet meer met m'n voeten aan de grond komen. In overleg met maatkussens kon ik alle kussens kostenloos retourneren en zijn ze allemaal hersteld (zitkussens dunner en de rugleuning langer) en dat terwijl het mijn eigen fout was. Super service

Wij zijn zeer tevreden en het ziet er fantastisch uit !!!

We hebben een goed advies gehad, daarnaast is alles inclusief de levering goed verlopen.

Uitstekende service mooie kussens

Kussens zijn naar tevredenheid geleverd. De service is heel goed, gelijk antwoord en men denkt met je mee, en geeft ook tips die logische zijn maar waar ik niet gelijk aan gedacht had. Levertijd is ook goed, gewoon op tijd. Al met al, een bedrijf waar ik de volgende x weer mijn kussens zou bestellen.

Absoluut perfect

Hele goede service en een duidelijke site.Ik zou het aan iedereen aanbevelen.

De kussens zien er netjes uit. Goed afgewerkt en fijne stof. Ook het opvragen van de proefstalen en de communicatie (email en telefoon) erg prettig. Zit comfort is super, nu nog veel zon komende zomer en wij kunnen helemaal veel genieten van de kussens.

helemaal top

ben zo blij met de kussens die voor me gemaakt zijn en de service is helemaal top zeker een aanrader en als mijn kussens versleten zijn dan kom ik zeker terug bedankt voor de goede zorgen en service gr ingrid

Prachtige kussens, mooi gemaakt.

Kussens zien er prachtig, mooi gemaakt en zitten heerlijk. Qua kleurvastheid en of het zitcomfort zo goed blijft kan ik nu nog niets zeggen. We hebben ze net een week in huis. Maar tot dusver zeer tevreden.

Mooi afgewerkte kussens

`kussens zijn lekker dik, 1 probleem ' hoe blijf ik wakker in deze zee van kussens'`?

Erg mooi, waar voor je geld

We zijn super tevreden over de geleverde kussens. We hadden zeker geen standaardmaat (270 cm lang) en alles is exact naar wens uitgevoerd in goede kwaliteit.

Kan in een woord: perfect

Ziet er super uit, zit lekker en de maten kloppen precies. wat de kwaliteit betreft moeten we het natuurlijk afwachten, maar ik heb goede hoop. Communicatie was ook erg duidelijk.

Fijne site , echte aanrader!!!

Fijne site, mensen daar denken mee met de keuze die men maakt. Wij zijn zeer tevreden , wij bevelen deze site zeker aan!!!

Perfecte, vlotte service en goede kwaliteit

Na het zoeken en testen van meerdere vergelijkbare sites ben ik uiteindelijk bij maatkussens.nl uitgekomen. De site is zeer makkelijk te navigeren en de mogelijkheid om een offerte in je inbox te laten sturen is perfect. Levering was verrassend snel, en de kwaliteit zeer goed. Nu nog onze steigerhouten meubels waar ze op komen in elkaar zetten ;-)).

Precies wat je mag verwachten

gemak bestelprocedure, informatie over levering, stipheid bezorging en kwaliteit product gewoon GOED!

Uitstekende afhandeling

#NAAM?

Zeer tevreden!

Prettige en duidelijke manier van online bestellen. Ook het resultaat is super! Wij zijn erg tevreden.

Uiterst tevreden met de prachtige kussens!

De kussens zijn heel erg mooi geworden! Ze zijn heel strak, de stof voelt heel stevig maar soepel(cartenza uni). De service was ook geweldig, goed en snel advies bij de maatbepaling en de levering was helemaal volgens afspraak. Bedankt voor de mooie kussens, kan ik bij jullie ook mooi weer bestellen?

Prima kwaliteit en goede informatie

Ben zeer tevreden over de bestelde en geleverde kussens. De kwaliteit is prima, de prijs is goed en ik werd regelmatig over de voortgang van mijn bestelling geinformeerd. Gelukkig ben ik niet doodgespamd, zoals bij veel webshops gebeurt, maar was de informatie duidelijk, concreet, tijdig. Een prima leverancier dus!

super spul

goede service, mail van bestelling en levering vooraf. kussen zijn erg mooi en goed afgewerkt. precies mijn verwachting

zeer goede afhandeling en opvolging van de kussens

De site is zeer gebruiksvriendelijk en werkt zeer fijn . De afhandeling is perfect

Een aanrader!

Bestelproces is duidelijk en makkelijk. Fijn dat je op de hoogte wordt gebracht van de voortgang. Kussen ziet er mooi uit en van goede kwaliteit.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught