Goede service, snell reacties op e-mail en de kussens sneller dan verwacht in huis

Fantastische kwaliteit en service!

Wij hebben onze kussens vorige week ontvangen. De kwaliteit en service van maatkussens.nl is ons ontzettend goed bevallen. Wij bevelen jullie zeker aan!

Doen wat ze beloven.

Goed bedrijf die doen wat ze beloven, voor een erg scherpe prijs. De communicatie vanaf maatkussens.nl is ook snel en duidelijk.

Fantastische kussens, snelle levering

Voor een bank van 8 meter op het tennispark 4 lange kussens besteld. De kussens zien er fantatisch uit, mooi gemaakt en heel strak. Daarnaast zitten de kussens ook nog heerlijk. Al met al een echte aanrader!

De bestelde (op maat) kussen is mooi zoals ik verwachtte!

Het kussen wat ik om maat heb laten maken is precies goed van maat en ziet er strak en mooi uit. Toen ik de bestelling had geplaatst kreeg ik netjes een mailtje met de vraag of ik toch niet liever de rits aan de lange zijde wilde plaatsen (ipv aan de korte zijde) omdat dit praktischer was. Dat noem ik nou meedenken met de klant! Super service, ook de communicatie rondom de levering. Zou er zo weer een kussen bestellen!

Perfect kussen voor mijn zelfontworpen loungeplek

Snelle levering, prima kwaliteit, product matched met verwachtingen!

Mooi kussen, prima service

Makkelijke, overzichtelijke site. Aanvraag staaltjes ging al heel snel. Levering kussen ging nog sneller ... Binnen 10 dagen al in huis / op 't terras. Kussen is perfect, mooie kwaliteit. Top dus.

Zeer goed verzorgt!!

Op goed overzichtelijke site kun je precies aangeven wat je wenst. Een gemakkelijk manier van bestellen dus. Het contact hierover via de mail is erg goed. De kussen zijn vakkundig en met zorg gemaakt. Het ziet er allemaal goed verzorgt uit. De kussen zoals afspraak netjes verpakt en op tijd afgeleverd. Ze passen precies en het geeft kleur aan je tuinmeubelen. Al met al zeer tevreden en aan te bevelen. Groet, Aly en Wim.

Super tevreden! Levering was eerst niet helemaal goed, maar de snelheid en oplossingsgerichtheid maken dat wij zeer tevreden zijn!

De website van Maatkussens werkt zo fijn dat we daarom in eerste instantie voor Maatkussens hebben gekozen. Onze bestelling werd snel en op de afgesproken dag geleverd. Helaas was er een foutje met de kleur van de stof. Nadat ik hierover gemaild had kreeg ik binnen no time reactie en hebben we in overleg een oplossing gezocht en gevonden. In 2 weken had ik mijn nieuwe juiste kussens binnen. De service en persoonlijke 'touch' maken dat ik Maatkussen zeker aanbeveel!

Tevreden en helemaal conform afspraak en een goede kwaliteit

Het aanvragen van een offerte en kleurstalen ging erg makkelijk en de site is goed overzichtelijk en de reaktie is ook snel daar. Verder waren de kussens nog 1 week eerder dan de afgesproken datum gereed. Verder is de bezorging goed geregeld en zijn de kussens geheel conform afspraak en doorgegeven afmetingen en de kwaliteit voelt goed aan. Kortom, ik zou dit bedrijf aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Super tevreden!!!!

Wij zijn super tevreden over Maatkussens .nl, de kussens zijn boven verwachting. De stof en afwerking is perfect, zeker een aanrader.

Alles was perfect. Ik kan niet anders zeggen. Vandaar de 5 sterren. Telefonisch contact was goed, werden meteen geholpen. Contact over de mail was ook goed, ook daar duurde het wachten op een antwoord niet lang. Kwaliteit van de kussens is nog beter dan we hadden verwacht. Helaas nog niet kunnen testen, want ons loungeset is nog niet binnen. Al met al geweldig! Bedankt maatkussens voor de goede service en de hele snelle levering (week eerder dan we hadden verwacht)

Nu is onze loungeset af!

De kussens zijn netjes afgewerkt, de zitting lijkt wat hard, maar volgens info wordt dit in de loop van de tijd zachter! Naar aanleiding van jullie advies, rits aan lange zijde, bedankt voor meedenken.

perfect

snel geleverd en mooie kussens

wat een geweldige service en kwaliteit!

Super eenvoudig te bestellen, steeds updates over de status van de kussens, afleveren ging soepel en de kwaliteit van de kussens is werkelijk geweldig. We hebben echt een mooi terras. Geweldig bedrijf dus, helemaal niks mis mee.

Verrast over klantvriendelijkheid!

Nadat ik de kussens via de site had besteld, ontving ik een mail met daarin een tip. Omdat ik een plofkussen had besteld waarvan de breedte beter over twee kussens verdeeld kon worden, werd dit voorstel aan mij voorgelegd. Ik was hier zeer verbaasd over. Wat een service, mee denken met de klant zonder dat daarom wordt gevraagd! Ik zal deze site zeker aanbevelen in mijn omgeving. Een tip is om de dikte van de plofkussens aan te geven (of om hierna te vragen). Ik zal nu zelf een deel van de vulling van het rugkussen verwijderen omdat de kussens veel dikker waren dan verwacht.

Mooi & kwalitatief zeer goed product

Mijn beoordeling voor maatkussens.nl is zeer goed. Veel mogelijkheden qua kleur, stof & vulling waarbij afwijkende maten naast standaard mogelijk zijn. Dit was voor ons een zeer belangrijk punt om de kussens hier te bestellen. Bij een mooie loungebank horen ook mooie kussens. Je krijgt hier waar voor je geld !!

Perfecte site en zeer gebruiksvriendelijk

Na een bezoek aan de Maatkussens stand op een tuinbeurs toch maar besloten voor maatwerk te gaan voor onze zelfgebouwde tuinbank. De site is uiterst gebruiksvriendelijk en de geboden service perfect. Ik kan niet wachten voor de kussens binnen zijn, want de zon begint te schijnen :-)

Snelle levering en mooie kwaliteit kussens

Ben ontzettend tevreden over de manier waarop ik na de bestelling te hebben geplaatst nog een wijziging kon doorgeven. Telefonisch goed bereikbaar en een snelle levering.

Je krijgt wat je hoopt dat je krijgt

Buitenkussens zijn net geleverd en zien er mooi uit. Laat nu ook net de eerste echte lentezon doorbreken. Een deel van de kussens heeft niet de goede maat. Zelf niet goed gemeten. Maar hier komt een oplossing voor.

Snelle levering, uitstekend op maat gemaakt!

Op maatkussens.nl heeft prachtige kussens gemaakt voor onze lounge bank. uitstekende kwaliteit en geweldig gemaakt. Wij zijn er super blij mee en kunnen maatkussens.nl dan ook helemaal aanbevelen wanneer je op zoek bent naar op maat gemaakt kussens voor buiten.

Net niet

We hadden 4 kussens besteld. Ze zien er mooi uit, maar ze hebben een andere kleur en de stof ziet er ook anders uit dan op de website te zien is. Maar ze zijn wel zodanig, dat we ze wel gebruiken. De volgende keer zou ik eerst de stof willen zien.

Snelle reactie, prima service, perfecte kussens!

De site maatkussens.nl is zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke site en je kunt stofstaaltjes aanvragen waardoor je 100% zeker weet hoe de kleur van de kussens is! Je krijgt snel antwoord op je vragen, de service is goed en de levering is conform afspraak! De kussens voldoen helemaal aan mijn hoge verwachtingen. Ik bestel de volgende keer weer hier mijn kussens en kan iedereen deze site aanraden

snelle aflevering en niet te duur

echter...... rug en zitkussen verschillen 2 cm, beide kussens zijn resp 1 en 3 cm te kort, kleur verkeerd gekozen, geen staal dus eigen schuld, echter dachten blauw te hebben maar is grijs, hopelijk hebben jullie geen fout gemaakt. Het kussen is hard maar moet wennen, wisten we van te voren, toch betere info daarover, hoes draait een beetje, naden gaan iets naar boven, verder zien de kussen er goed uit en zijn toch nog blij met het resultaat

Perfecte service en de kwaliteit is van hoge waarde

Erg prettige samenwerking en een snelle service

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught