Wij zijn zeer tevreden

Zeer nette afhandeling van de bestelling via email en schitterend product van goede kwaliteit!

Maatkussens doet wat het beloofd.

Ik ben zeer tevreden over het mail contact met maatkussens. Beloofde afspraken worden nagekomen. Ik ben tevreden over de kussens. Veel succes gewenst,

Mooie kussens en super snelle levering (binnen twee weken!)

Mooi afgewerkt en snelle levering. Nu nog het mooie weer dan kunnen we zo ook inzitten. Foto volgt zodra het weer het toestaat.....

Goed kussens zien er heel mooi uit. Precies zoals we ons hadden voorgesteld. Service en levering was ook uitstekend!!

goede service, mooie kwaliteit!

Handig en overzichtelijk bestellen, goede service doordat je vooraf stofstalen kunt bestellen. Levering kussens op korte termijn en van goede kwaliteit! Bedankt maatkussens.nl!

Geweldig mooi,een plaatje

Opgegeven maten ook nauwkeurig gemaakt.Snelle levering,korte deadline. Prijs kwaliteitsverhouding helemaal in orde.

het ziet er keurig uit

we zij tevrede hij past heel goed bij de bank. we stuuren nog een foto gr arie en anja

Simpelweg goed!

Bestelling ontvangen en is helemaal naar wens. Ik was wat huiverig om via internet iets op maat te bestellen. Ik heb eerst gratis staaltjes aangevraagd en die waren binnen enkele dagen binnen. Het samenstellen van de kussens ging eenvoudig en gelukkig passen ze ook perfect, dus dat is helemaal goed gegaan. Vind wel dat er vaak dingen op de website veranderden, maar de functionaliteit is gelukkig hetzelfde gebleven. Mijn twijfels zijn nu helemaal weg, dus ik zou de website zeker aanraden. groetjes Nicole

Service zoals het hoort

Heldere website, goede communicatie tijdens het bestellen, snelle reactie op vragen per email en ...hele snelle levering voor maatkussens. Wij zijn zeer tevreden

een prachtige duidelijke site

Ik heb kussens besteld voor een oude rokersstoel. De keus aan stoffen, en vulling was groot. Het doorlopen van het menu was erg makkelijk, en daarbij ook eerlijk. Bij elke stap zag je wat het product zou gaan kosten. Zo wist je gelijk waar je aan toe was. Het eindresultaat , prijsverhouding. Prachtig!!!!!! Je krijgt absoluut waar voor je geld. Prima service, met een persoonlijk tintje eraan. De kussens werden netjes afgeleverd. Wij hebben nu weer een schitterende oude rokersstoel met heerlijke kussens, die er helemaal bijhoren.

Prima kussen, snelle levering

Kussen naar wens en volgens opdracht. Snel geleverd. Ziet er prima uit. (Kun je het zelf niet voor maken)

goede zaak goed product voor redelijke prijs

Er werd meegedacht , snelle service tussen bestellen maken en leveren zat ongeveer 2 weken tussen . wij zijn heel blij met onze kussens . de volgende keer ga ik gelijk weer naar maatkussens.nl

Geweldige kussens en supersnel geleverd

Ik vond het spannend kussens te bestellen via internet, omdat je vanaf een beeldscherm nooit precies de kleur van de stof kunt zien en niet precies weet wat een goede dikte is van de vulling. De site loodste ons er goed doorheen en gaf heel goede informatie. En het resultaat is helemaal goed!

Snel en keurige afhandeling

Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Alles klopt.

Meedenken, servicegericht en kwaliteit leveren

Wij zijn zeer tevreden met de geleverde kussens en de dienstverlening van Lennaert.

Mooie kussens en nog betaalbaar ook. Goede service en fijn persoonlijk kunnen overleggen. Levering werd een paar dagen later, maar we zijn daarover keurig van te voren geinformeerd. Als ik nog meer kussens nodig heb zou ik ze zeker hier bestellen.

Lennaert weet waar hij het over heeft

Super geholpen en de kussens waren perfect. Veel keuze uit verschillende stoffen en kleuren. Snelle levering en een leuk contact. Wie kussens nodig heeft mo�t bij Maatkussens.nl zijn. ;-)

overzichtelijk en goed

Redelijk eenvoudig bestellen, goed de meet instructies en beschrijvingen van de materialen lezen. Snelle levering. perfecte passing en idd het juiste comfort gekozen, onze buitenstoelen en bank zitten (en liggen) perfect!

Echt s�men de beste kussens ontwerpen!

'k Heb best wat vragen naar de klantenservice gestuurd, maar iedere keer supersnel een superduidelijk antwoord. 't Is natuurlijk best 'eng' om kussens op afstand te laten maken. We kregen staaltjes van verschillende stoffen thuisgestuurd, zodat we echt konden kijken en voelen welke stoffen we zouden kiezen. We hadden best veel kussens nodig en dan wil je (voor dit bedrag) wel, dat het goed is! En dat is het ook geworden!

Bij gebrek aan betaalbaarder alternatief de beste keus

Jammer dat er nog niet veel maat kussen bedrijven zijn, de prijzen liggen nu nog erg hoog. Van de bedrijven die er zijn vond ik de site van maatkussens t meest duidelijk en de prijs t meest gunstig. Wat ze leveren ziet er prima uit. Er zit wel een merk-label aan, wat niet handig is omdat je dan de kussens altijd op een bepaalde manier moet neerleggen. Als je aangeeft geen reclame te willen ontvangen gebeurt dat ook niet, totdat de thuiswinkelawards zijn en ze je ineens wel ongevraagd mailen. Dat is dan een beetje jammer.

Correct, snel en meedenkend

Ik had snel, op maat gemaakte, kussens voor mijn cafe nodig (lounge-hoekje). Kon allemaal goed geregeld worden. Op de heropening waren de kussens aanwezig. Netjes en goed.

Topservice en kwaliteit.

Veel keus. Duidelijke website. Super service. Fijn contact. Behulpzaam. En kwaliteit. Prachtige kussens.

Waar je als klant nog echt als koning behandeld word.

Mooie, makkelijke site. super veel keus, netjes benaderd, snelle service, kwaliteit, makkelijke betaling, netjes verzorgd afgeleverd. Kortom 100% tevreden!!! Zeker een aanrader

En dan zit je prima.

Ik ben erg tevreden over de manier waarop ik ben geholpen door de medewerker. We krijgen veel reacties op de kussen die op onze tuinbanken liggen. Iedereen wil weten waar ik die gekocht heb. Nou dat krijgen ze te weten hoor, ik beveel iedereen aan om in zee te gaan met Maatkussens.nl

Servicegericht en mooie kwaliteit producten!

Zeer goede service en mooie kwaliteit producten!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught