een unieke ervaring

vanaf het moment van bestelling tot het afleveren van een afgewerkt product zeker nog nooit zo`n opvolging meegemaakt. voor mij verdienen jullie de oscar voor een uniek bedrijf. misschien ligt het aan de gedreven vrouwen in een bedrijf. proficiat hier een volledig kussen met dons om eens lekker mee te gooien.

Prachtige kussens

Prachtige kussens gekregen, precies zoals ik het bedacht had. Kwaliteit en toch betaalbaar, dik tevreden!!

Heel tevreden!

Mooi kussen! Voldoet aan verwachtingen, vooralsnog makkelijk schoon te maken, goede service.

Goed meegedacht

Goed meegedacht! Prima resultaat

Fijn geholpen en een snelle levering

Fijn geholpen en een snelle levering. Duidelijke website voor het op maat maken van je kussens. Erg tevreden met het resultaat.

Helemaal blij mee!

Super snelle levering van precies de kussens die we wilden. De service voor staaltjes is ook top. Erg fijn dat er ook goed gelet wordt op hoe kan worden bijgedragen aan duurzaamheid/tegengaan van verspilling.

Nooit van gehoord vroeger maar erg tevreden

great experience

great customer service with sufficient help and advice, fast delivery and most importantly great product quality. Definitely recommendable.

Superleuk bedrijf

Superleuk bedrijf. Kwaliteit, makkelijk bestellen en snelle levering. En communicatie is goed maar ook creatief leuk!

prima advies en opvolging

prima advies en opvolging top

Top service!!

Top service!!

Perfecte service en snelle levering

Perfecte service en snelle levering

Gewoon alles goed en snel

Gewoon alles goed en snel

Heel netjes correct geleverd

Heel netjes correct geleverd! Mooi afgewerkt!

Blij met kussenhoezen�

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

Super blij met onze nieuwe kussens

Super blij met onze nieuwe kussens. Ze waren ook nog eens echt snel klaar, geweldig

Heel erg tevreden met kwaliteit en levertijd

Heel erg tevreden met de levertijd, die veel sneller was dan verwacht, de kwaliteit van de kussens, en hoes, en de prettige toon waarop het mailverkeer was. Top gedaan wat mij betreft en een aanrader!

Een heel fijn, snel contact en super service.

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering, goede kwaliteit kussens & makkelijk online te bestellen. De enige misser was dat ik de bestelling van vrijdag naar de volgende maandag had laten verplaatsen, wat niet door was gekomen. Was echter de vrijdag thuis, dus geen probleem. Zeker aan te raden.

Kwaliteit is waarneembaar in alles

Kwaliteit is waarneembaar in alles. Het product. De snelheid van levering alles heeft dezelfde hoge kwaliteit.

Om onze caravan te pimpen nieuwe�nieuwe kussens voor onze caravan

Om onze caravan te pimpen nieuwe kussens besteld. Ze zagen er prachtig uit. De plofrugkussens waren echter iets te breed en zagen er �gepropt� uit. Contact opgenomen en zonder problemen zijn 2 kussens smaller gemaakt. Alles ziet er nu keurig uit. En ik had de 2 �nieuwe� kussens met �n kleine week terug. Precies als beloofd.

Goede kwaliteit kussens en zeer snel�

Goede kwaliteit kussens en zeer snel geleverd

Prachtige kussens en snelle levering

Inmiddels twee kussens gekocht. Superblij mee, echt heel mooi gemaakt. Goede kwaliteit en heel snelle levering. En dat voor een prima prijs! Echt een aanrader! Ook de communicatie is super.

Vriendelijk

Vlot contact, heel vriendelijk, snelle levering, prachtig resultaat!

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Goed verpakt en het paste allemaal precies????

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught