Geweldige service

Geweldige service, uitstekend produkt!

Goede service, snelle levering en de kussens zitten erg goed

Kwaliteit kussens

Prachtige kussens. Zijn goed op maat gemaakt mooie kleur en zitten heerlijk! Volgende keer bestel ik hier weer

Goed betrouwbaar bedrijf

Goed betrouwbaar bedrijf en goede communicatie voor je nieuwe lounge kussens.

Alles volgens afspraak.

Direct nadat we kussens besteld hadden kregen we een mail met daarin een verwachte leverdatum. (CA. 2 weken) Paar dagen later een mail met de definitieve leverdatum (een week eerder dan verwacht). Op de leverdatum 's morgensvroeg een mailtje met een levertijdblok van 2 uur. Alles precies gegaan zoals zij gecommuniceerd hadden. Maar nu het belangrijkste: de kussens zijn precies zoals besteld en bevallen tot nu toe z��r goed.

mooie kwaliteit en snel geleverd.

mooie kwaliteit en snel geleverd.

Top geregeld

Top geregeld. Goede communicatie en nog eerder geleverd dan verwacht. Kussens voor de lounge set precies op maat en prima stof. Zijn heel tevreden.

Wat een snelle levering en het kussen�

Wat een snelle levering en het kussen is en past nog mooier dan dat we gehoopt hadden. We zijn heel tevreden en blij met het eindresultaat!

Fijne kussens van goede kwaliteit en ook snel geleveerd ????

Tweede bestelling, zit- en rugkussens voor een tuinbank. Heel goed uitgevoerd, niets op aan te merken en veel eerder geleverd dan verwacht. Zeer tevreden dus!

Een vriendelijk bedrijf met goede�

Een vriendelijk bedrijf met goede service. Je krijgt evt leenkussens op proef. Goed advies en alles is mogelijk. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe aanwinst.

Helemaal top

Super blij met de geleverde kussen en de fijne klanten service. Een aanrader om hier je op maat gemaakte kussen te bestellen.

Top product

Goede service, zeer snelle reactie bij vragen en een super mooie kussen thuis gekregen. Echt een aanrader.

Hulp gevraagd en alles is perfect!! Bedankt voor de top service

Wij zijn helemaal blij!

Super service, mooie stoffen en de kussens zien er prachtig uit. Wij hebben voor de caravan nieuwe kussens waar we heerlijk op slapen en dus voor de boot ook mooie nieuwe kussens! Heel blij mee en het contact was super!

Kussens op maat

Ik ben erg tevreden.

Super blij met de mooie kussens

Super blij met de mooie kussens. Ze zijn lekker stevig en de proef staaltjes waren binnen een dag in huis. Echt fijn dat je zo een goede keus kan maken. Ik ben er heel blij mee!

Super service

Super service, goede communicatie en mooie kussens! Ik heb voor een project afwijkende kussens besteld, die zijn heel goed geworden. Dank!

Wat een top service

Wat een top service Kussens snel geleverd Communicatie goed Heel blij mee !

Kuipkussens

Zeer tevreden van de kwaliteit, de werking van de website om exact te kunnen bestellen wat je als klant wenst te kopen, de snelle levering, waarvoor dank.

Super. Heel vlot geleverd, mooie kwaliteit, heel goed geholpen met de op maat gemaakte kussens. Super tevreden over! Ook bijzonder vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers!

Snelle levering. Kwaliteit is uitstekend

Ze zijn zeer vriendelijk,erg behulpzaam�

Ze zijn zeer vriendelijk,erg behulpzaam en gezellig. En dan leveren ze ook nog eens goede kwaliteit en mooi kussens. Echt een aanrader om hier iets te bestellen. Aan het team zou ik zeggen Ga zo door

Heel mooi gedaan!

Heel mooi gedaan! Goede afwerking en keurige mailwisseling. 2e keer hier besteld. Heel erg tevreden.

Alles werd netjes afgeleverd

Alles werd netjes afgeleverd. Alles in orde zoals gevraagd. Zelfs wat sneller geleverd dan verwacht

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught