mooie kussens op maat�

Maatkussens.nl is een website waar je op een hele eenvoudige manier super mooie kussens op maat kan bestellen. Ze hebben een ruime stofkeuze. En dat alles zeer betaalbaar. Ik heb mijn product heel snel ontvangen en het is mooi gemaakt. Ik ben er heel blij mee, want mijn rotansetje lijkt weer als nieuw.

Aanrader

Klantvriendelijk bedrijf. Snelle service. De proefstalen zijn ideaal en de volgende dag binnen. Kwaliteit van de kussens is dik in orde. Wij zijn er blij mee!

jun-22

Juni 2022 Ik ben uitstekend geholpen met het bestellen van de loungebank kussen. Het resultaat is echt prachtig geworden. Wij zijn er super blij mee.

Lekkere zachte kussens!

Lekker kussens, aardige personeel!

Kussens waren er snel

Kussens waren er snel. Eerst zeiden ze dat het een aantal weken kon duren maar na een nader bericht had ik ze al na ongeveer 1 week in huis. Het enige nadeel was dat ze in 2 zendingen kwamen in plaats van 1. Naast dat dit niet handig is omdat je dan 2 keer thuis moet zijn lijkt het me ook niet erg milieubewust.

Goede communicatie

Goede communicatie, service zoals beloofd en een mooi product ontvangen.

Topservice !

Topservice !

Super fijne kussens

Super fijne kussens, ontzettend veel keuze in kleuren en materialen voor de hoezen. Klantvriendelijkheid meer dan een 10. Absolute aanrader.

Goed ook dat ze nog even belden om te checken of de maten klopten.

Alles was prima geregeld. We hadden alles vroeger dan gepland. Kwaliteit en afwerking is perfect.

Mooie caravankussens voor ons gemaakt

Mooie caravankussens voor ons gemaakt. Veel keuze in stoffen. Zeer goede communicatie over de mogelijkheden en een goede prijs.

Super kwaliteit

Super kwaliteit

Vanaf het begin heb ik het meedenken�

Vanaf het begin heb ik het meedenken als erg prettig ervaren. Ook de sociale manier van, per e-mail, omgaan vond ik ontspannend (beslist niet afstandelijk). Het deskundig meedenken over de maten, het materiaal van de kussenovertrekken, dikte binnenmateriaal, knooplinten heb ik als erg fijn ervaren. Heel mooi vond ik het positieve bericht, ook hoe het geschreven werd, dat de kussens eerder dan verwacht, klaar zouden zijn! Als de teamleden van Nofruit toevallig eens langs mijn adres komen, zijn ze van harte welkom om het resultaat te bekijken. Ik geef mijn ervaring graag door aan anderen!

Super goed geholpen

Super goed geholpen , even op de zaak geweest om de juiste keuze te bepalen top bedrijf ????

Mooi product, hoge verzendkosten

Wij wilden slechts een hoes voor een stuk topmatras dat we als hondenkussen voor buiten willen gebruiken. Het product ziet er goed uit en het is snel geleverd. Enige nadeel is de standaard verzendkosten van 11,50, terwijl dit alleen een hoes was wat via brievenbuspost bezorgd kon worden.

Fijne communicatie

Fijne communicatie, duidelijke info op website Goede kwaliteit kussens, zitten heerlijk Men wordt perfect op de hoogte gehouden van de stappen die gezet worden in het bestelproces.vop een heke leuke manier Top bedrijf

Gewoon top

Gewoon top! Kwaliteit en levertijd korter dan voorzien.

Prachtige kussens laten maken voor mijn sloep

Prachtige kussens laten maken voor in mijn sloep, heel tevreden over het resultaat, dus nog extra plof kussens bijbesteld om het geheel af te maken. Goeie service en communicatie..!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, goede communicatie, alles volgens verwachting

Vlotte afhandeling, fijn overleg of iets toch niet beter kon, goed kwaliteit ???? Wij hebben al 5 jaar een zelfde kussens en die zijn nog net zo als d� nieuwe. Zelfs de kleur verschillen niet met het staaltje. Super ??

Stom gemaakt

Kussen op zicht netjes gemaakt alleen aan achterkant een soort gaas gemaakt hoe ga ik hier bv klittenband op bevestigen het is een boot kussen dat nu aan de onderkant gewoon open is slecht over nagedacht ??

Het kussen is mooi en goed.

Het kussen is mooi en goed. De aflevering is meer dan bar geweest. UIteindelijk heeft de transporteur durven te beweren dat het kussen volgens hun chauffeur en hun GPS systeem geleverd was terwijl hij zonder verdere afspraak de volgende dag ineens voor de deur stond. Mijn advies is een andere transporteur te nemen.

Perfecte service !!!

Perfecte service !!!

Deskundig in advies en fabricage

Prachtige kussens laten maken bij maatkussen.nl. Zowel per mail als telefonisch prima contact gehad. Zeer over te spreken en zou zo weer kussens kopen.. Lekker doorgaan zo..

Bestelling die een 10+ krijgt

Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussen voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit. Het contact overall met de klantenservice heb ik als zeer prettig ervaren. IK zou dit bedrijf iedereen willen aanraden.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught