Perfect resultaat!

Mooie stof, perfect geholpen, maatwerk kussen uitstekend, kortom tevreden!

Fantastisch duidelijke website

Fantastisch duidelijke website. Makkelijk bestellen en zeer snelle correcte levering. Kussens zijn zo ver ik het kan beoordelen zeer goede kwaliteit.

super eenvoudig om te bestellen en�

super eenvoudig om te bestellen en altijd perfecte kwaliteit !

Niet zo tevreden deze keer

Niet zo tevreden.... We hebben eerder kussens besteld bij NoFruit en waren er destijds zeer tevreden over. Daarom hebben we voor onze camper nieuwe kussens besteld bij NoFruit. Helaas is de kwaliteit deze keer minder dan de vorige keer. Wat ervaren wij: - We hebben kussens van 12 cm besteld, maar ze zijn ruim 13 cm en passen daarom net niet op de bedoelde plekken. Ze zijn net te hoog. - De stof lijkt losser om de kussens te zitten waardoor ze makkelijker kreuken. - Hier en daar steken draadjes uit de naden. We zijn nog niet zeker of het draad van het naaien is of draadjes van de stof zelf, waardoor we mogelijk kans lopen op rafelen van de stof na gebruik.

Goede service en denken mee met je ontwerp

Goede service en denken mee met je ontwerp. Snelle levering

Perfecte levering

Perfecte levering, zelf een week vroeger dan gepland. Heel tevreden klant.

Duidelijke website om te bestellen en�

Duidelijke website om te bestellen en nog sneller geleverd dan verwacht! Ze kijken de bestelling echt na en bij twijfel nemen ze contact op. Super vriendelijke mensen.

Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden! Eerst stalen ontvangen, toen kussen besteld. Dezelfde dag nog even gebeld, omdat ik toch twijfelde aan de dikte. Na goed advies de bestelling aangepast en uiteindelijk twee weken eerder dan verwacht het kussen ontvangen. Top kwaliteit, goede service, snelle reacties via de mail. Blije klant hier : )

Prima service!

Prima service!

Super service!

Na een zelf gemaakte meetfout contact opgenomen met Nofruit. Direct werd vanuit Nofruit meegedacht aan de oplossing en adequaat gehandeld. Super service!! Een aanrader voor kussens en/of hoezen�.TOP!!

Tevreden klanten

We hebben eerst staken van de stof besteld om �live� te kunnen beslissen over het materiaal en de kleur. Daarna kussen besteld. Bestelling kwam twee weken eerder dan verwacht, Nice ??. Kussens zien er prachtig uit ik, geschikt voor alle weersomstandigheden, en niet onbelangrijk ze zitten heerlijk. Kortom, een aanrader om hier je op maat gemaakte kussens te kopen. Een tevreden klant.

Mooi maatwerk

Mooi maatwerk, uitstekende service en zeer goed persoonlijk contact. Ik ben fan!

Top kussens

Top kussens! Ben helemaal de blits in de buurt.

Goede kwaliteit!!

Ik ben zeer tevreden van de kussen/matras overtrek. Eenvoudig om te kiezen, goede kwaliteit,veel keuze in kleuren en stoffen en past perfect !! Snelle antwoord via mail en zeer vriendelijke mensen. Ik raad ze zeker aan iedereen aan .

Uitstekend!

Prima kwaliteit en snelle levering

Prettige service

Duidelijk bestelproces. Goede service. Snelle productie en levering. Kussens waren door de transporteur verkeerd geleverd, No Fruit heeft er alles aangedaan om dit op te lossen. Sterk aanbevolen

Heel blij met de nieuwe kussens

Heel blij met de nieuwe kussens. Zien er prachtig uit, passen perfect. Telefonisch goed en vriendelijke contact gehad. Zeer snelle levering.

2e keer dat ik bij NoFruit kussens�

2e keer dat ik bij NoFruit kussens besteld heb. Wederom zeer tevreden over de kwaliteit, maar ook over de wijze van communiceren.

Hartstikke leuk bedrijf

Hartstikke leuk bedrijf, makkelijk contact te krijgen, behulpzaam en het belangrijkste: supermooie en precies passende kussens voor m'n stoelen! Ik ben er heel blij mee.

Kussens zoals gevraagd

Kussens zoals gevraagd, maar gevraagde lussen met klittenband waren te kort en verkeerd omgedraaid. Maatkussens vond het niet nodig daar iets aan te doen. Jammer...

mooi product, perfecte service!

Wat een feestje, helemaal zelf ontworpen kussens thuis ontvangen. Fijne communicatie en mooi product. Ik ben super blij.

Mooie kwaliteit, goede service en snel geleverd.

Na het zelf inmeten alles besteld. We hebben nieuwe hoezen voor kussens besteld. We kregen nog keurig een mail m.b.t aandachtpunt schuine hoeken. Even contact gehad, vlotte hulp, snelle levering en prettig contact en een zeer goed product. De producten van zeer goede kwaliteit en goed passend.

Specifiek rugkussen hadden we nodig

Specifiek rugkussen hadden we nodig. Zijn goed ge�nformeerd en hebben snel kunnen bestellen voor ons voor een goede prijs. Levering was sneller dan gepland en uitvoering was 100%.

Kussens voor zelfgemaakte bank

Kussens besteld voor een zelfgemaakte bank met actievere zit. Het bestellen van de (gratis) stof stalen is zeker aan te bevelen, vooral lichtval op de stof en textuur van de stof is dan beter in te schatten. Contact gehad met vriendelijke klantenservice over ophangmogelijkheden, en uiteindelijk via de website besteld. Langere levertijd was netjes aangegeven, maar uiteindelijk bleek levering eerder mogelijk. Levering in stevige plastic zakken.

Vriendelijk, zeer behulpzaam en snel

Duidelijke uitleg op de website en na het plaatsen van de bestelling nog telefonisch contact gehad of alles klopte. De tuinkussens hebben we ondertussen ontvangen en zijn precies zoals we ze wilden hebben.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught