Prima service prima kwaliteit� super�

Prima service prima kwaliteit� super blij

Goede kwaliteit

Erg tevreden over de kwaliteit en over hoe het gemaakt is. Zeer snelle levering

100% tevreden

Zeer goede service door zeer vriendelijke mensen. Ik had twee plofkussens op maat laten maken. Ik werd voordat ze begonnen met maken nog benaderd om de bestelling nog even door te nemen zodat we zeker waren dat wat ik besteld had ook echt zo gemaakt moest worden. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status. En..de kussens zijn erg mooi en erg goed. Eigenlijk nog iets beter dan ik me vooraf had voorgesteld. Helemaal blij en tevreden. Prijzen zijn ook prima. De website waarin je je kussens kunt samenstellen werkt ook heel prettig. Ik zou dit bedrijf z�ker aanraden als je kussens op maat wilt hebben.

Mooie kleur

Mooi kussen, perfect op maat. Hele mooie kleur. Snel geleverd. Ik had voor het stevige kussen gekozen en deze is echt heel stevig/hard.

Goed advies over de dikte en de stof�

Goed advies over de dikte en de stof van de kussens. Steeds snelle reactie per mail. Erg tevreden.

Prachtige maatkussens voor zelfgemaakt loungebankje

Kussens snel geleverd en ziet er perfect uit, goede maat en precies zoals op voorbeeldstaal qua kleur. Erg tevreden mee. Prima site en goed advies online. Zonder fysiek of belcontact, toch precies gekregen wat we nodig hadden.

Snelle levering, precies wat je opgeeft wordt geleverd. Goede prijs/kwaliteit

Prachtige kussens,vakwerk!!

Prachtige kussens,vakwerk!!

Topkussen!

Snelle levering, goede kwaliteit kussen en perfecte maatvoering. Hartstikke bedankt!

Hele mooie goede kwaliteit tuinkussens

Hele mooie goede kwaliteit tuinkussens. Eerder geleverd dan bij bestelling aangegeven was. Zou hier een volgende keer zeker weer bestellen. Communicatie ook super.

Snelle en mooie kussens

De kussens waren sneller klaar dan aangekondigd, wat toch altijd een aangename verrassing is. Ik vind de kussens zeer mooi gemaakt. Kwalitatief zitten ze ook lekker. Bij de levering had ik ook een "setje schoon" besteld, dit was er echter niet bij. Toen ik hier melding van maakte, was het echter met de nodige excuses binnen de twee dagen geleverd.(zo snel waren ze nog niet vuil :-) ) Ik ben eigenlijk zeer tevreden. Enig minpunt is dat de stevige zakken waarin de kussens verpakt waren, aan de buitenkant zeer vuil waren, alsof ze enkele dagen in het stof hadden gelegen.

Snelle reactie, goed meedenken

Zeer behulpzaam in het bepalen en uitzoeken van de meest geschikte kussens bij mijn wensen. Snelle reactie, goed meedenken. Proefstalen van de stoffen snel ontvangen. En de kussens werden ook eerder geleverd dan verwacht. Erg blij mee.

Prima gemaakt en snelle levering

Prima gemaakt en snelle levering, top!

Hele mooie kussenhoezen geworden voor mijn camperbus! Goede service door mij te mailen dat mijn uitvoering voor de bestelde maat kussenhoes beter anders kan en dan kosteloos alle hoezen hetzelfde maken� Zelf 1 hoes te weinig besteld, maar deze werd snel nageleverd!

Topservice en topkwaliteit

Topservice en topkwaliteit

De kleur van de kussens is perfect

De kleur van de kussens is perfect! Ook had ik gevraagd of dit voor mijn verjaardag geleverd kon worden en dit is ook gelukt! Nu kan ik lekker buiten zitten. Helemaal blij met het resultaat! Bedankt!

Mooie kwaliteit, zeker een aanrader!

Mooie kwaliteit wat sneller dan verwacht is geleverd. Zeker een aanrader!

Fijne webshop!

Ik ben zeer tevreden over deze webshop en de producten die ze hebben geleverd. Ze zijn op de site heel duidelijk over wat ze aanbieden, helpen je met een keuze maken voor welk type kussen geschikt is in jouw situatie en je kan kosteloos staaltjes bestellen. Per e-mail communiceren ze duidelijk wat je kan verwachten en de levertijd. En na de levering geven ze je nog wat tips over het onderhoud en dergelijke. De geleverde kussens voldeed ook aan mijn verwachtingen. Heel fijn hoe het allemaal verlopen is.

Top op alle fronten!

In dit bedrijf werken mensen met plezier en dat is te zien aan het product. Vakwerk, maatwerk en... mensenwerk!

Een tevreden klant

Zeer snelle en zeer goede op maat gemaakte kussens. Ze voldoen perfect aan de verwachtingen.

Blij met mijn kussenhoezen!

Snel geleverd netjes afgewerkt, blij mee

kussens op maat voor zelfgemaakte loungeset

Op zelfgemaakte loungeset via website heel gemakkelijk de kussens kunnen bestellen. Na een kleine week werden ze netjes verpakt geleverd. We zijn er erg blij mee.

Heel goede service naar de klanten toe�

Heel goede service naar de klanten toe geven je advies en checken alles na. Ook zeker een heel goede kwaliteit.

Mooi kussens en prima support voor als�

Mooi kussens en prima support voor als het lijkt dat er iets niet klopt. Snelle reactie op mail en een mooi resultaat. Blij mee

Super blij met de mooie kussens en�

Super blij met de mooie kussens en sneller geleverd dan verwacht ??

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught