Je krijgt wat je besteld

Allert gereageerd op bestelling of ik wel juist besteld had. Duidelijke, snelle service. Mooi eindresultaat!

Snelle levering en een heel goed kontakt

Snelle levering en een heel goed kontakt

Het is een geweldig kussen.

Het is een geweldig kussen. Lekker stevig en precies de maat en de kleur die ik had opgegeven. Netjes afgewerkt ook. Het is de prijs waard en ik kan het bedrijf aanbevelen

Topper dan top kan niet toch?

Topper dan top kan niet toch?

Alles verliep perfect!

Alles verliep perfect!

Super fijne en goede service.

Super fijne en goede service.

Goed product

Goed product. Fijn bedrijf. Erg service gericht en vriendelijk!

Mooie kussens

Mooie kussens, goede kwaliteit, levert op tijd en duidelijke communicatie.

Duidelijke website, goed advies en snelle levering

Super blij met onze nieuwe zitkussens�

Super blij met onze nieuwe zitkussens voor de caravan. Snelle en fijne communicatie en supersnelle levering.

Mooie en degelijke kussens !

Mooie en degelijke kussens ! Rug kussens makkelijk en snel te monteren goede en duidelijke montage handleiding er bij

Zeer vriendelijk, professioneel en super resultaat.

Zeer goede ondersteuning om tot de juiste keuze te komen. Tips om de goede maten te nemen is echt handig . Zeer vriendelijk geholpen, geen vraag was te veel. De staaltjes werden ook snel opgestuurd en dit was echt nodig om je keuze te maken. Sneller geleverd dan eerst voorzien, ik apprecieer de moeite die Nofruit heeft gedaan om de kussens nog op tijd klaar te krijgen voor de opening van mijn B&B. Ze zijn ook super mooi. Bij een volgende gelegenheid kom ik zeker terug naar jullie!

Prima stoelkussens

Snelle levering van de stoelkussens, precies volgens verzoek gemaakt, nette afwerking en goed zitcomfort.

Top kwaliteit kussens !

Top kwaliteit kussens !

Prima maatwerk

Al 2 maal kussens besteld bij maatkussens.nl en ook nu zijn we weer dik tevreden over de kussens. Exact gemaakt volgens de op gegeven afmetingen, de kussens zijn mooi afgewerkt en zitten heerlijk. Wij zijn dik tevreden.

De kussens zijn prachtig geworden .

De kussens zijn prachtig geworden . Zeer tevreden en een fijne klantvriendelijkheid.

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle levering, leuke en duidelijke website. Erg blij met onze kussens!

Prima levering en afhandeling

Prima levering en afhandeling, wij zijn zeer tevreden!

Product is van goede kwaliteit

Product is van goede kwaliteit

Uitermate tevreden

Fijne website, zeer positieve insteek bedrijf, snelle levering conform afspraken. Kussen is perfect Een dikke 10 voor alles

In een woord :top

In een woord :top

Heel mooi fijn tof xx

Heel mooi fijn tof xx

Superservice

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer goede klantenservice en snelle levering. Mooi product. Exact zo uitgevoerd als ik graag wilde.

Ontzettend mooi kwalitatief kussen�

Ontzettend mooi kwalitatief kussen ontvangen. Ook erg blij met de goede service van te voren, met duidelijke uitleg en advies over maatvoering etc.

2 kussens besteld voor onze camper

2 kussens besteld voor onze camper, zou 3 weken levertijd op zitten, maar na ruim een week werden ze geleverd, netjes gecommuniceerd over de levering en keurige kussens. Kan geen verbeteringspunten bedenken.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught