2 kussens besteld voor onze camper

2 kussens besteld voor onze camper, zou 3 weken levertijd op zitten, maar na ruim een week werden ze geleverd, netjes gecommuniceerd over de levering en keurige kussens. Kan geen verbeteringspunten bedenken.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, nette afwerking. Vlotte communicatie en levering.

Boot kussens

Na het maken van de ( papieren) mallen voor onze bootbankkussens zijn wij bij nofruit op bezoek geweest om e.e.a. te bespreken en hebben onze kussens besteld . De kussens zijn 2 weken later bij ons thuis bezorgd en " fit like a glove"

Geweldig!

Geweldig! Zowel het produkt (wij hebben buitenkussens voor onze loungebank besteld) als ook de klantvriendelijkheid en de hulp bij het bestellen. Snel, vriendelijk en vakkundig. Zeer tevreden.

Top Service !

Top Service ! Prima advies & tips van het Nofruit team, en een perfect afgewerkt kussen ontvangen. Zeer tevreden klanten.

Super bedrijf

Goede kwaliteit en prima levering.

Mooi kussen voor onze eetkamer bank

Mooi kussen voor onze eetkamer bank. We zitten weer heerlijk.

Heel tevreden

Heel tevreden, goede sevice

Superservice,

Superservice, Kussens zijn altijd mooi. Snelle levering

Snelle levering! Mooi keuze! Makkelijke website.

Heel blij met het kussen

Heel blij met het kussen, transparant en helder in communicatie

Stoere plofkussens op maat besteld

Stoere plofkussens op maat besteld. Vooraf goed advies gekregen, snelle levering, goed uitgevoerd. Sterke kwaliteit! Resultaat: heerlijk zittende mooie kussens!!!!

Exactly as I ordered them!!

Exactly as I ordered them!!! And they fit perfectly! Well done!!

Smooth ploffen happy

Hi beste allen, Hartelijk dank! Na jaren eindelijk de plofkussens zoals ik ze wil. Heerlijk ik geniet elke dag. Echt smooth ploffen op je kussen. Ook voor de service en het advies via de telefoon en mail een extra 10. Geweldig! Top! O ja, en natuurlijk een super zitcomfort na jaren! De originele kussens zaten niet eens zo lekker. Succes! Gilsonia

De kussenhoezen zijn van prima�

De kussenhoezen zijn van prima kwaliteit en goede afwerking. In combinatie met de goede prijs, een prima aankoop.

Snelle levering en perfect zoals�

Snelle levering en perfect zoals gevraagd.

Prettige manier van bestellen en het�

Prettige manier van bestellen en het resultaat was top!

Super behulpzaam en veel verschillende�

Super behulpzaam en veel verschillende mogelijkheden om kussens samen te stellen

Top kwaliteit!

Top kwaliteit!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goede site om zelf je kussen te ontwerpen

Prachtige kussens keukenbank

Prachtige kussens, mooie stof en ze zitten heerlijk. Medewerkers bij NoFruit waren reuze aardig en behulpzaam, we zijn erg blij met het resultaat!

Heerlijke klant belevenis!

Ik werd er helemaal blij van hoe jullie online de klant belevenis neerzetten. Kussen werd zeer snel geleverd, mooi afgewerkt.

Kwalitatief hoogwaardig en super service

Wat een prachtige en kwalitatief hoogwaardige kussens voor onze camper! De website en bestelmodule zijn top, maar de leuke en persoonlijke communicatie met NoFruit is echt geweldig. Twee keer stalen besteld, handig. Dankzij de hulp van Roxanne zijn alle vragen en lastige meetpunten opgelost. Wij zijn blij??

We zijn tevreden

We zijn tevreden