super snelle service en het ziet er�

super snelle service en het ziet er super netjes uit

Prachtige kussens

Prachtige kussens, goede website, heel klantvriendelijk. Top.

Prachtig kussen

Prachtig kussen. Goed concept dat je je eigen kussen kunt samenstellen.

zit perfect

zit perfect, heel erg blij mee.

Wat een top service�.

Na telefonisch mijn vragen beantwoord gekregen te hebben kon ik aan de slag met mij bestelling. Het was er sneller dan verwacht, maar ziet er top uit. Ik ben er erg blij mee. Foto volgt nog als rugkussen goed hangt

Top kwaliteit, meedenkend bij de opdracht, snelle levering!

Dik tevreden

Super goede service! Er wordt goed mee gedacht; je kunt gratis proefstalen aanvragen van de stoffen (ook meerdere keren als je twijfelt zoals ik). Binnen 2 weken hadden we de kussens; goed verpakt en uiteraard precies op maat. Echt meer dan tevreden en elke dag blij met het eindresultaat. Zonder de goede adviezen van No Fruit was het niet zo mooi geworden. Kwaliteit / prijs verhouding is uitstekend!

No Fruit maakt mooie kussens tegen�

No Fruit maakt mooie kussens tegen betaalbare prijs, en geeft perfecte service.

We zijn zeer tevreden met het�

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Site is makelijk in gebruik. Nofruit kijkt de bestelling nog goed voordat het in productie gaat.

Uitstekende service en kwaliteit.

Uitstekende service en kwaliteit. We waren vrij laat met bestellen waardoor onze deadline erg krap was maar dankzij de hulpvaardigheid van Nofruit hadden we de kussens ruim op tijd binnen. Bestelgemak is prima. Eenvoudig en duidelijk. Kwalitatief ziet het er prima uit en het zitcomfort is meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader.

Fantastisch!

Echt een fantastische service. Voorafgaand aan mijn bestelling via de email, ontzettend snelle levering �n prachtig mooie kwalitatieve hoezen!!

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf, wij zijn zeer tevreden, houden zich goed aan afspraken omtrent levering. Veel succes in de toekomst, J.C. Zagt Oostzaan

Blij met onze caravan kussens

Wij hebben hier voor onze caravan nieuwe kussens besteld. Duidelijke website met uitleg over het bestelproces. Voor de zekerheid kun je stofstaaltjes aanvragen. Zeker doen, op een beeldscherm ziet het er toch iets anders uit dan in werkelijkheid. Er is veel keuze. Prijs-kwaliteit prima in orde.

No Nonsens, bestel dan bij NoFruit.

SUPERRRRR tevreden met mijn aankoop bij NoFruit. Op d.d.03-02-2022 mijn bestelling via de website doorgegeven en op d.d.08-02-2022 werden de kussens geleverd. Iets waar menig bedrijf nog iets van kan leren. Perfect op de hoogte gehouden door NoFruit over de status van mijn bestelling. En geloof me, de geleverde producten zijn ook nog eens van TOP kwaliteit. Dit was de 2e keer dat ik iets bij NoFruit heb besteld en zal dat zeker ook een derde keer weer doen. Wim Drost - BOLSWARD.

Kussens zijn leuk en comfortabel

Kussens zijn leuk en comfortabel. Ik ga er bijbestellen. Achteraf gezien had ik wle een andere kleur gekozen. Maar dat ligt eerder aan mij omdat ik vooraf geen stalen besteld heb.

Prachtige kussens en uitgebreide hulp�

Prachtige kussens en uitgebreide hulp bij het kiezen van de juiste maten/stoffen.

Zeer tevreden met mijn bestelling

Zeer tevreden met mijn bestelling. Mooie en stevige kwaliteit. Goede en vriendelijke mailwisseling, snelle afhandeling �n bezorging.

Mooi

Mooi, snel geleverd en makkelijke communicatie.

Snel en prima kwaliteit

Snel en prima kwaliteit

Helemaal top!

Super fijn contact, goede adviezen, snelle levering en een fantastisch resultaat!

Super fijne begeleiding bij het�

Super fijne begeleiding bij het invoeren van mijn bestelling. Snel antwoord op mijn vragen. Super snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Persoonlijke touch

Inmiddels de derde keer dat ik iets bestel. Tweede en deze derde keer met een afwijkende vraag. Beide keren werd direct contact opgenomen en afgestemd. Zo fijn om geen �zoveelste� klant te zijn. Kortom aanrader!

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden! Goede informatie, goed product. Goed geholpen. Fijn bedrijf om iets te bestellen. Top!!!

Snel

Snel, boven verwachting

Kwaliteit en super service!

Aan te raden bedrijf, ze snappen het, goede service van ori�nteren tot ontwerp tot bij levering!! Daarnaast geheel zelf samen te stellen en kwalitatief goed product!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught