Ben super blij met het kussen en de�

Ben super blij met het kussen en de informatie en mail contact vooraf

Snelle service, kwaliteit hoog en super tevreden.

Heel erg goed en gemakkelijk.

Heel erg goed en gemakkelijk. Foto gedeeld, advies gevraagd, al eerder stalen van de stoffen opgevraagd en heel snel in huis gekregen. Daarna samen met een dame van de klantenservice kussens ontworpen en besteld. Binnen 3weken in huis. Top bedrijf!

Precies wat ik besteld had

Precies wat ik besteld had. Vriendelijke en persoonlijke service!

Heel vlotte levering van de perfect op�

Heel vlotte levering van de perfect op maat gemaakte kussens. Door de stalen kon ik gemakkelijk de stof kiezen die ik wou. Ik ben erg tevreden!

Top product

Top, goede service, goed product en goede prijs. Redelijk snel geleverd.

Keurig afgewerkte kussens met een�

Keurig afgewerkte kussens met een stevige zit. Ook de levering precies zoals aangegeven werd direct na bestelling (ondanks de feestdagen die ertussen zaten).

Zeer vlotte en goede service.

Zeer vlotte en goede service. Mooi producten goede en vriendelijke service. betaalbaar

Prima gemaakt en snel geleverd!

Prima gemaakt en snel geleverd!

Prachtig kussen

Duidelijke instructie, ideaal dat je samples van stofjes kan opvragen. Heldere communicatie over levertijden en het belangrijkste een prachtig precies passend kussen.

Maken hun toezeggingen in tijd en�

Maken hun toezeggingen in tijd en kwaliteit waar.

Hele handige en duidelijke website.

Hele handige en duidelijke website. De communicatie over de bestelling liep ook vlekkeloos! Erg onder de indruk van de perfecte service!

Prima. Staaltjes vlot ontvangen, makkelijke en duidelijke bestelservice. Levering ruim binnen vooropgestelde termijn en oh wat een mooi resultaat ! Super tevreden!

Betrouwbare en behulpzame service

Betrouwbare en behulpzame service. Geweldige kwaliteit van de artikel.

Super snelle levering en supermooie�

Super snelle levering en supermooie kussens. Top??

Kussen voor onze hond gekocht

Kussen voor onze hond gekocht. Hij ligt er graag op en makkelijk schoon te houden.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Prachtig product. Ik zou het iedereen aanraden. Complimenten!

Top bedeijf

Kussens zijn super en de levering was super snel. Ook wordt je vriendelijk geholpen door de medewerkers. Het advies is ook top. Volgende keer gaan weer hier zeker weer bestellen.

Blij met het resultaat!

Erg netjes geholpen met advies via de mail. Na de bestelling geplaatst te hebben was het kussen al erg snel gearriveerd, erg blij mee!

Snelle en nette service

Snelle en nette service, ze denken echt met je mee. Met super mooie en passende kussens als resultaat. Heel blij mee!

We zijn heel content met de�

We zijn heel content met de kussens.mooie kwaliteit stof.mooi gemaakt.snelle levering.ik zou zeker nog bestellen bij no fruit

Zeer goede service

Ik ben heel tevreden over de service. Na jaren wisten ze zelfs nog mijn eerdere bestelgegevens op te vissen zodat ik snel een nieuwe bestelling kon plaatsen (zonder zelf met een meetlint in de weer te moeten en uit te zoeken welke kleur ik moest hebben). Ik heb snel over en weer contact gehad en de bestelling werd ook nog eens snel geleverd. Erg blij mee.

Erg fijn advies en mooie kwaliteit�

Erg fijn advies en mooie kwaliteit schuim en stof! Geleverd volgens afspraak

Poef en kussen

In het verleden ook al een een kussen laten maken, welke nog steeds goed is. Nu een poef met extra kussen laten maken. Sneller geleverd dan verwacht en weer van goede kwaliteit.

Erg tevreden

Erg tevreden! Zeer behulpzaam en denken goed met je mee! De kussen zitten heerlijk!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught