Onze eetbank is echt te gek!!

Echt te gek wat een geweldig gave kussens voor onze eetbank!! Ondanks de grote lengte is het uiteindelijk toch uit een stuk gemaakt en wat hebben jullie super meegedacht met ons. En de kussens zijn nog sneller dan verwacht geleverd ook. Absoluut een aanrader voor iedereen die kussens op maat wil bestellen.

Prima kussens

Prima kussens, ik verwachte dat No Fruit kwaliteit zou leveren en dat is ook zo. Bij de levering ging het mis, kussens ontvangen die voor een ander bedoeld zijn en mijn kussens bij een ander geleverd. Het was makkelijk om contact met NF te krijgen en is er snel door hen gehandeld. Een paar dagen later waren de goede kussens in huis.

Het nieuwe kussen maakt van mijn�

Het nieuwe kussen maakt van mijn vintage Scandinavische zetel weer een pareltje!

Heel content van NoFruit

Heel content van NoFruit. Zeer goede website om te bestellen. Zeer goede en vriendelijke communicatie. Levering perfect op tijd (zelfs vroeger dan gezegd). Kussenhoezen op maat besteld voor bestaande kussens. Alles past perfect en is zeer mooi afgewerkt. Een echte aanbeveling.

Prima service en prima kwaliteit

Ik vroeg een specifieke hoes voor een specifieke toepassing, nl. een hoes voor een groot orthopedisch kussen voor een hond. Het moest hygi�nisch zijn, waterdicht, niet glad en comfortabel. Ze hebben er echt hun werk van gemaakt om het beste product te kunnen afleveren. En het resultaat is er wel degelijk naar, heel mooi afgewerkt. Wij zijn er erg blij mee dat we onze grote, oude en zieke pati�ntjes erop kunnen leggen, ze liggen er als prinsen op. Dankuwel hoor!

Maatwerk kussen

Ze hebben vanaf het begin, belangeloos, goed meegedacht en tips gegeven over het opmeten. Ons maatwerk kussen is prachtig geworden!

Top service. Kon er met al m�n vragen terecht. Ze denken goed met je mee en de levering is sneller dan verwacht.

Het kussen ziet er erg mooi uit

Het kussen ziet er erg mooi uit, precies de goede maat en ook communicatie was fijn.

Goed advies - prijs/kwaliteit dik in orde!

Heb een ligkussen besteld voor ons daybed. Ik vond het best eng om de juiste maten door te geven. Maar na een belletje met de adviseurs was het helemaal duidelijk en durfde ik het aan! Heb goed advies gekregen! Het kussen was boven verwachting mooi en het geld waard!

Super mooie kussens

Super mooie kussens. Boven verwachting. Erg blij mee. Echte aanrader

We zijn enorm blij met ons poefje

We zijn enorm blij met ons poefje, het ziet er goed uit en voelt degelijk. Ook de verleende klantenservice was top!

Super snelle levering

Super snelle levering

Top !!!

Top !!! Alles perfect en snelle levering

Duidelijke website om zelf kussen samen�

Duidelijke website om zelf kussen samen te stellen. Voldeed aan alle verwachtingen

goede service word netjes op de hoogte�

goede service word netjes op de hoogte gehouden hoelang het nog gaat duren. makkelijke website. goede kwaliteit ik zal er in de toekomst wel vaker wat bestellen

Hebben ons op maat gemaakte kussen snel�

Hebben ons op maat gemaakte kussen snel mogen ontvangen en het past heel goed op onze kastbank. Het is goed dat we jullie gevonden hebben. Bedankt.

Loungekussens

Wij zijn erg happy met onze nieuwe kussens. Goede communicatie en snelle levering. Aanrader!

Prima kussen!

Prima kussen, ziet er mooi uit en zit tot dusver goed. Hopelijk hebben we er lang plezier van.

Van begin tot eind fantastisch

Van begin tot eind fantastisch! Vriendelijke en snelle reacties op mails, goed advies en een prachtig eindresultaat. Supermooie kussens, voor mijn camperbusje, strak bekleed. Helemaal blij!

De communicatie en informatie vanuit�

De communicatie en informatie vanuit Maatkussens.nl was voortreffelijk, zowel inhoudelijk als de wijze waarop. Ik ben het wel eens anders gewend. Complimenten daarvoor.

Klepbank kussens

Ik ben hartstikke blij met de mooie zitkussens voor op mijn klepbank. Ze passen precies en het zit heerlijk.

Zeer tevreden, goede materialen, netjes gemaakt, snelle levering en leuke marketing!

Snel en super!

Leveren van de stalen, snel! Bevestigen, bestellen; snel! Levering; snel! Ongekend snel! Daarnaast is de kwaliteit prachtig! Ik kan dit iedereen aanraden!

Kussens voor klepbank

Heel goed meegedacht en geadviseerd. Super mooie kussens die heerlijk zitten. Fijn dat van te voren stofstaaltjes besteld konden worden.

Fijn om vooraf veel keuze in kleuren en�

Fijn om vooraf veel keuze in kleuren en stoffen te kunnen ontvangen. ik heb drie keer staaltjes opgevraagd voordat ik een keuze maakte. De video's hebben geholpen in het kiezen van de vorm/ maten etc. Zelf heb ik de achterkussens iets te hoog gemaakt. Die had ik achteraf gezien lager willen hebben. Zo moeilijk om voor je te zien van te voren. Maar blij met de kwaliteit van de stof/ mooie afwerking en snelle levering!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught