Na bestelling een controle vraag waardoor we er achter kwamen een verkeerde maat te hebben gebruikt. Echt super! En de kussen staan er prachtig bij!

Super snelle levering en heel goed ge�nformeerd over het proces. Ook de stalen die ik vooraf bestelde waren de volgende dag al binnen en geven een goede indruk van de stoffen en kleuren

I can�t be more grateful

I can�t be more grateful. Not only the products are top quality but the customer service and the kindness of the staff are special. Thank you.

Het was niet mogelijk om langs te�

Het was niet mogelijk om langs te komen, maar al onze vragen zijn goed beantwoord. Er werdt snel gereageerd op onze mails en we hebben goede tips en adviezen ontvangen om onze kussens op maat te kunnen bestellen. Ook de kleurstalen waren heel fijn, zo konden we toch de stoffen & materialen voelen en kleuren bekijken. Een prettige en duidelijke communicatie en super snelle levering. We zijn heel tevreden met het resultaat: mooi afgewerkte zit- en rugkussens die heerlijk zitten. Bedankt Team Nofruit!

Handige tool om een maatkussen samen te�

Handige tool om een maatkussen samen te stellen en zeer snel geleverd conform de opgegeven maten.

Snel geleverd en netjes afgewerkt

Snel geleverd en netjes afgewerkt

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Ok�, het is prijzig... maar wel perfect zoals ik het zelf graag had!!! Ik was een kussen vergeten te bestellen en Maatkussens heeft ervoor gezorgd dat dit snel en correct werd geleverd. De stalen die we op voorhand gratis hadden besteld gaven een zeer goed beeld en maakte de keuze evident. Vragen werden snel en correct beantwoord. Veel info op de website en de praktische filmpjes op youtube.

mijn 2 bankkussens zijn precies gemaakt�

mijn 2 bankkussens zijn precies gemaakt zoals opgegeven, de bezorging haperde eerst wat maar alles werd uiteindelijk op de afgesproken tijd bezorgd

De kussens beantwoorden totaal mijn�

De kussens beantwoorden totaal mijn verwachting ; Zeer goede afwerking . Bedankt!

Top kwaliteit en service

Stevige, mooie kussens van goede kwaliteit. Handige website om je kussens naar wens te bestellen en snelle levering aan huis!

Prima service en advies.

Kussens laten maken voor 2 rotan stoeltjes. Geweldige service en professioneel en persoonlijk advies. Ben erg blij met het resultaat!! Bedankt!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, niet duur voor maatwerk

Razendsnel en mooie kwaliteit!

Razendsnel en mooie kwaliteit!

Keurig

Snel en goed. Bovendien snelle levering.

Trots op keuze

Super snel en geweldige kwaliteit. Trots dat ik klant mag zijn.

Top als altijd

Top als altijd, kwaliteit

Prima geholpen met keuze van stof en�

Prima geholpen met keuze van stof en afmetingen tuinset kussens. Topper Monique heeft ons geholpen. Wij zijn zeer tevreden. ???? Groet uit Zeist, fam. Schaper en fam. Vriend

Prettige website en prettige mensen

Prettige website en prettige mensen die daar achter zitten en mee denken met hetgeen jij wil laten maken. Onze kussen werd lekker snel geleverd en ziet er prachtig en verzorgt uit.

Mooie producten en super service!

De op maat gemaakte kussens zijn precies zoals we ze hadden verwacht en de service is super!

Snelle levering, prima kussen ??

Perfecte service

Perfecte service

Top service!

Heel tevreden over ons kussen op maat. Met de staaltjes die we vooraf konden aanvragen, konden we vrij snel een juiste keuze maken wat betreft de stof. De tool om het kussen op maat in te configureren werkt heel goed en accuraat. Een pluspunt was dat ons kussen sneller dan verwacht werd geleverd zodat we nu al volop kunnen genieten van een leuke nieuwe zitplek in huis.

Prima website

Prima website, ook via chat contact gehad. De kussens waren binnen 1 week klaar en geleverd. Ze zien er lekker strak uit! Kan niet wachten op de vakantie wanneer we ze gaan gebruiken.

Sneller geleverd dan verwacht

Sneller geleverd dan verwacht. Mooie stevige stof. Mooie kleuren maar ik had wel proefstaaltjes opgevraagd, ideaal! En zit solide in elkaar. En zitten ook nog lekker.

mooie kussens

mooie kussens, goed en snel.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught