De kussens zien er erg mooi uit.

De kussens zien er erg mooi uit. De bestelling duurde wat langer, maar hier werd goed over gecommuniceerd.

Super service

Super service, niets dan lof wij hebben winter hoezen voor onze lounge set besteld en voor de caravan nieuw moderne kussen hoezen laten maken Dank je wel wij zijn er blij mee

Je wordt blij van het mooie resultaat�

Je wordt blij van het mooie resultaat maar ook van de service en het vriendelijke personeel!! ??

Geweldig!

Altijd spannend om kussens om maat te bestellen, zonder concrete voorbeelden welke overeenkomen met jou situatie. Na een periode van het goed te hebben overdacht, alsnog de bestelling geplaatst. Wij kregen een paar mailtjes ter controle vanuit de verkoper en dit stelden wij erg op prijs, want die laatste kleine foutjes die wij over het hoofd hadden gezien, werden er op deze manier voor ons uitgefilterd. Inmiddels zitten wij 2 weken op onze kussens en wij zijn onwijs tevreden over het geheel; de service, het product en de afwerking.

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie, goede samenwerking en prachtig resultaat

Perfect gekregen wat ik bestelde

Perfect gekregen wat ik bestelde. Zeer degelijke stof, zeer goed kussen en in de gewenste afmetingen. We bestellen nog!

Niet klakkeloos maken wat wordt�

Niet klakkeloos maken wat wordt ingevoerd maar echt even nakijken wat klant besteld heeft. Super betrokken bij hun product. En prachtige kwaliteit en super snel geleverd . Ik ben een zeer tevreden klant

Kussens voor de lounge set laten maken.

Kussens voor de lounge set laten maken. Goed contact via mail over maten en prima service over levering. Goede kwaliteit van de stof en hardheid van de kussens. Zeer tevreden !

Uitstekende keuze om voor maatkussens�

Uitstekende keuze om voor maatkussens van NoFruit te kiezen! Na een zomervakantie klussen aan een best lastige tuinbank (tegels die aflopen ivm regen, muren die nergens haaks zijn, en een echt kleine hoek waar we toch een maximale bank gepland hadden). Bleken ook de kussens een uitdaging. Zitadviseur Monique Leenders heeft ons daarbij enorm geholpen met tips en controle van de maten. Uiteindelijk is het resultaat echt 100% naar onze wensen! Hier gaan we nog jaren van genieten. Bedankt Monique, je bent een topper!

3,60 m kussen in het raamkozijn!

Eerst een aantal staaltjes besteld zo binnen, daarna via het overzichtelijke stappenplan kussen op lengte besteld. Binnen de kortste keren binnen. Super mooi kussen!

Super mooie kussens

Super mooie kussens! En zeer snel geleverd. Heel erg blij mee!

Heel goed geholpen en wat een�

Heel goed geholpen en wat een vriendelijk personeel.Ze denken meteen met je mee.??????

Mooi kussen gemaakt met eigen stof

Mooi kussen gemaakt met eigen stof. Stof af laten leveren bij nofruit maatkussens. Prima service en communicatie. Bedankt!

Een duidelijke website

Een duidelijke website. 6 kussens besteld. Kreeg nog een telefoontje met een vraag over een eventuele hoekverbinding Zeer attent. Levering was binnen een week en het ziet er keurig uit!

Steeds tevreden!

Altijd tevreden met onze bestellingen. Kwaliteit zoals beloofd en snelle service. Top!

Super blij mee!

Een fijn bedrijf, nette kussens en een goede service.

Alles keurig geregeld

Alles keurig geregeld. Mooie kussens, goede afwerking. Ook het opvragen van gratis stofstalen ging heel vlot.

Top gedaan weer

Top gedaan weer. Ik beveel jullie bij iedereen aan!

Heel fijn advies gekregen

Heel fijn advies gekregen. Snelle levering.

Kussen zijn snel geleverd en zijn zoals�

Kussen zijn snel geleverd en zijn zoals verwacht. Tot service!

Fijne communicatie en goed advies

Fijne communicatie en goed advies, eindresultaat mag er wezen

Prima kussen ontvangen

Prima kussen ontvangen. 100% zoals bedoeld.

Het kussen ziet er netjes uit

Het kussen ziet er netjes uit. Maat is precies goed. Vind alleen de prijs/kwaliteit niet helemaal in verhouding staan. Had verwacht dat de vulling wat steviger rn zwaarder zou zijn.

leuk en persoonlijk!

leuk bedrijf met een leuke manier van communiceren met de klant!

Steviger dan verwacht en mooi afgewerkt

Steviger dan verwacht en mooi afgewerkt