Ontzettend blij en vooral erg tevreden�

Ontzettend blij en vooral erg tevreden met de klantenservice van NoFruit! Er werd echt aandacht besteed om mij zo goed mogelijk te adviseren, me te attenderen op dinge die ik verkeerd deed bij het mal, enkel om te garanderen dat ik ook echt dat krijg wat ik wil. En dat heb ik! Zelfs nog sneller dan mij eerst werd verteld (kan 5-6 weken duren). 1,5 week later kon ik mijn kussen al ophalen. Echt mega happy!!

Mooie kussens

Ik had een bestelling gedaan via internet maar ik twijfelde toch of dat ik alles correct had doorgegeven. Me betaling was niet door gegaan dus heb ik een mail gestuurd. Toen heb ik een vriendelijk mail gekregen met info over me kussens op wat ik moet letten enz. We hebben toen geen en terug gemaild schitterende service. Ik heb alles gekregen wat ik wilde de juiste kussens kleur de juiste grote, velcro. Het is ook op tijd geleverd geweest.

It was exactly what we needed for our�

It was exactly what we needed for our bench. Great and very helpful explanations with videos on the website. We recommend to order a free sample of fabric (they arrive very fast) because the colours on the screen look different in reality (our was much deeper on the screen). We ordered four cushions and after two weeks of using them they are in good shape.

super tof om met jullie samen te werken�

super tof om met jullie samen te werken eind resultaat prachtig

aanrader

aanrader, goede kwaliteit en een goede serves, super hulpzaam en erg vriendelijk.

Volgens verwachting!

Kussen is gemaakt zoals besteld. Super netjes afgewerkt, volledig volgens verwachting. Snel en netjes geleverd en keurig via mail op de hoogte gehouden rondom mijn bestelling.

Kussen zijn van goeie kwaliteit en de�

Kussen zijn van goeie kwaliteit en de stof is mooi afgewerkt. De levering was snel. Top

Van samples tot mooie kussens

Veel samples kunnen bekijken vooraf. Makkelijke ontwerp tool met uitleg. Veel mogelijkheden. Goede communicatie. Snelle afhandeling. En nu�.. hele mooie kussens!

Mooi gemaakt

Mooi gemaakt en precies passend qua maat en kleur

Prima kwaliteit en sneller geleverd dan aangegeven. We zijn superblij met deze mooie kussens op maat!

Helemaal blij!

Ik ben helemaal blij met mijn bestelde kussens voor op mijn eetbank. Ik heb gekozen voor een roestbruin velours stofje. Binnen 5 dagen na bestellen had ik de kussens al in huis. Ik ben zo blij met het eindresultaat. Het geeft precies de sfeer die ik zocht en ze zijn goed afgewerkt en passen precies zoals ik in gedachten had! Kortom ik ben helemaal tevreden!

Geweldige service en hele mooie kussens

Geweldige service. Hele mooie kussens. Verkeerde vulling maar dat werd zonder problemen snel opgelost. Erg tevreden.

Prima service, perfecte kwaliteit en uitstekende communicatie

Na bestelling een controle vraag waardoor we er achter kwamen een verkeerde maat te hebben gebruikt. Echt super! En de kussen staan er prachtig bij!

Super snelle levering en heel goed ge�nformeerd over het proces. Ook de stalen die ik vooraf bestelde waren de volgende dag al binnen en geven een goede indruk van de stoffen en kleuren

I can�t be more grateful

I can�t be more grateful. Not only the products are top quality but the customer service and the kindness of the staff are special. Thank you.

Het was niet mogelijk om langs te�

Het was niet mogelijk om langs te komen, maar al onze vragen zijn goed beantwoord. Er werdt snel gereageerd op onze mails en we hebben goede tips en adviezen ontvangen om onze kussens op maat te kunnen bestellen. Ook de kleurstalen waren heel fijn, zo konden we toch de stoffen & materialen voelen en kleuren bekijken. Een prettige en duidelijke communicatie en super snelle levering. We zijn heel tevreden met het resultaat: mooi afgewerkte zit- en rugkussens die heerlijk zitten. Bedankt Team Nofruit!

Handige tool om een maatkussen samen te�

Handige tool om een maatkussen samen te stellen en zeer snel geleverd conform de opgegeven maten.

Snel geleverd en netjes afgewerkt

Snel geleverd en netjes afgewerkt

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Ok�, het is prijzig... maar wel perfect zoals ik het zelf graag had!!! Ik was een kussen vergeten te bestellen en Maatkussens heeft ervoor gezorgd dat dit snel en correct werd geleverd. De stalen die we op voorhand gratis hadden besteld gaven een zeer goed beeld en maakte de keuze evident. Vragen werden snel en correct beantwoord. Veel info op de website en de praktische filmpjes op youtube.

mijn 2 bankkussens zijn precies gemaakt�

mijn 2 bankkussens zijn precies gemaakt zoals opgegeven, de bezorging haperde eerst wat maar alles werd uiteindelijk op de afgesproken tijd bezorgd

De kussens beantwoorden totaal mijn�

De kussens beantwoorden totaal mijn verwachting ; Zeer goede afwerking . Bedankt!

Top kwaliteit en service

Stevige, mooie kussens van goede kwaliteit. Handige website om je kussens naar wens te bestellen en snelle levering aan huis!

Prima service en advies.

Kussens laten maken voor 2 rotan stoeltjes. Geweldige service en professioneel en persoonlijk advies. Ben erg blij met het resultaat!! Bedankt!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, niet duur voor maatwerk

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught