Vriendelijke toegankelijke site.

Vriendelijke toegankelijke site. Wij zijn niet tevreden wat betreft prijs - kwaliteit verhouding. Het lijkt wel of er teveel stof gebruikt is waardoor er veel ribbels op het zitvlak zitten. Onze kussens zijn met een dubbel koord en dat zat niet recht toen het kwam en wordt in gebruik alleen maar schever.

Top kussens! :)

Goed advies, fijne communicatie en kwalitatief zeer mooi afgewerkte kussens. Erg blij mee! :)

Supergoede service

Supergoede service. Denken met je mee. Fijne uitleg over de stoffen en kussens. Snelle levering. Wij zouden er zo weer wat bestellen.

Het is een leuke bezigheid om je eigen�

Het is een leuke bezigheid om je eigen kussens te ontwerpen op jullie duidelijke site ! En daarna is alles vlot en mooi afgewerkt geleverd! SUPER tevreden!

Mooie producten wel wat latere levering

Mooie producten wel wat latere levering

Helemaal top!

Nog nooit van mijn leven een review gegeven maar nofruit was top! Netjes aangegeven dat ze wat later zouden komen doordat stof niet leverbaar was maar ze kwamen toch eerder dan aangegeven en zien er prachtig uit ????

We hebben de kussens ontvangen zoals we�

We hebben de kussens ontvangen zoals we verwacht hadden! Echt super! Zijn erg te vreden over de kussens

Alles!tot in de puntjes perfect

Alles!tot in de puntjes perfect

Uitstekende communicatie

Uitstekende communicatie, zeer vriendelijk team, kwalitatieve materialen. Je hebt als klant het gevoel te genieten van een persoonlijke service.

Zeer goed en betrouwbaar!

Zeer goede en betrouwbare info verkregen vooraf. Vlotte antwoorden op mijn emails. Korte levertermijn. Goede communicatie mbt het leveren. Correct afgeleverd. Topfirma!!

Prima prijs/kwaliteit verhouding met�

Prima prijs/kwaliteit verhouding met goede service

Super afgewerkt.

Wij ben zeer tevreden over de kussens�

Wij ben zeer tevreden over de kussens daar ze netjes gemaakt zijn Helemaal goed

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service, zeer behulpzaam en zoals gebruikelijk prachtige kussenhoezen afgeleverd. Precies de maten zoals aangegeven en ondanks dat op een computerscherm kleuren anders kunnen uitvallen dan in het echt, precies zoals verwacht. Ik ben zeer blij met het resultaat.

Vriendelijk team die met je meedenkt�

Vriendelijk team die met je meedenkt juist ook als het niet precies is wat je er van verwachten. Snel en Top het probleem opgelost.

Waanzinnige service

Waanzinnige service. Goede ondersteuning gekregen bij de vorm, maat en inrichting van de kussens. Snelle reacties en zeer tevreden met het resultaat!

Prachtige kussens

Prachtige kussens, die perfect passen, Mooie kleur en goed materiaal. De service van maatkussens.nl is ook zeer goed, ze zijn gemakkelijk bereikbaar en helpen om een oplossing te zoeken.

Julie vriendelijkheid

Julie vriendelijkheid, snelheid, communicatie en kwaliteit is perfect.

Hele snelle service

Hele snelle service. Kussens werden vroeger afgeleverd als voorzien. De kwaliteit van de kussens is zeer mooi. Een tevreden klant!!!

Krijgt precies wat je vraagt

Krijgt precies wat je vraagt, meer wil je niet

Fijn bedrijf en goede kwaliteit kussens�

Fijn bedrijf en goede kwaliteit kussens geleverd, die ook snel geleverd zijn.

Klantvriendelijk

Vriendelijke reacties op de mails, medewerkers denken goed mee. Kussens zijn uiteindelijk op tijd geleverd ondanks dat eerst werd gemeld dat de stof niet voorradig was.

Mooie kussens!

Mooie en stevige kussens. Mooie stof. Goede service, snel geleverd

Precies zoals ik hoopte dat het zou worden!

Duidelijke website waar uitgelegd wordt hoe je moet meten en bestellen. Vooraf kun je een aantal staaltjes bestellen van de bekleding. Na het bestellen heeft No fruit nog contact opgenomen om te verifi�ren of de maten juist waren, omdat ik een wat ongewone maar heb besteld. Zowel het telefonische contact als het mailverkeer is opvallend prettig! Als ik weer kussens wil bestellen, kom ik beslist terug.

Heel handige tool op de website.

Heel handige tool op de website om het juiste kussen te kiezen. Veel keuze uit materialen, kleuren en stoffen. Stevig is wel echt stevig. Je zakt er niet in, maar zit erg bovenop. Meer hard dus. Vlottere levering dan op de website aangegeven staat. Mooi product. Sterke naden. Goede communicatie.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught