Snelle service, netjes gemaakt en verpakt. Super blij mee!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling. Prima op maat!

Gewoon goed

Gewoon goed! Heldere communicatie!

Uitstekend produkt!

Helder stappenplan , duidelijke visuele informatie, goede communicatie via mail en vooral prachtig gemaakte kussens van goede kwaliteit!

Topkwaliteit kussens

Topkwaliteit kussens, wel erg prijzig.

Top team bij No fruit

Top team bij No fruit. Super overleg en staan open vragen en geven oplossingen!!!

Na mijn bestelling ben ik super blij!!

Na mijn bestelling heeft Monique/Dani�lle ( van de servicedesk) me geholpen om een nog mooiere kussen te laten maken. En het resultaat mag er zijn. Super tevreden. Helaas kan ik geen foto plaatsen.

gekregen wat ik besteld heb alleen�

gekregen wat ik besteld heb alleen eerder dan verwacht. maat goed, stof goed dus paste perfect. ook de afwerking was goed dus een tevreden klant erbij.

Resultaat voldeed aan verwachting

Resultaat voldeed aan onze verwachtingen en we kunnen er heerlijk op zitten. Na wat heen en weer gemaild te hebben en maatschetsen en mallen opsturen, hebben samen een mooi resultaat bereikt. We moesten wel veel geduld hebben voordat het werd geleverd.

Zeer tevreden met mijn zitkussen voor op een oude kist in de hal

Zeer tevreden!

Fijn en snel geholpen

Fijn en snel geholpen, kussens op maat van prima kwaliteit! Superblij mee!

Prima geregelhd

Prima geregelhd

Goede kwaliteit en sneller geleverd dan�

Goede kwaliteit en sneller geleverd dan vooraf opgegeven ??

Supper blij met onze kussens

Supper blij met onze kussens

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, duidelijke site, veel keuze en netjes gemaakt. Ben erg blij met de nw kussens. Toen ik vroeg of er een tafelkleed in dezelfde kleur bij te maken was bleek dat geen probleem te zijn. Goede service. Kortom heel tevreden,

Eetkamers kussens

Erg korte lijntjes met snelle reactie. Goede showroom uitleg. Perfecte levering. Deskundig bedrijf

Echt heel mooi kussen

Kussen besteld en vervolgens een email gekregen met heel vakkundig advies. Het resultaat mag er dan ook wezen!

Super mooi tweede kussen op maat�

Super mooi tweede kussen op maat gemaakt voor onze lange eetbank! Erg blij mee.

Geheel volgens de door mij aangegeven�

Geheel volgens de door mij aangegeven maten, prachtig gemaakt kussen- Goede kwaliteit stof etc. Een 10 plus zou ik als cijfer geven. Voor herhaling vatbaar!

Great service and great quality

Great service, great quality.

Kussens loungeset

Voor de tweede keer kussens voor loungeset gekocht bij Nofruit. Net als de eerste keer werd er goed en ongevraagd met ons meegedacht, waardoor we de juiste keuzes hebben kunnen maken.

Echt super service

Echt super service! De levertijd was helaas iets langer dan in eerste instantie aangegeven werd. Maar daar heb ik heel prettig contact over gehad met Nofruit. Als ik belde dachten ze steeds heel erg met me mee. Toen bleek dat het kussen op een dag kwam waarop ik niet thuis was (omdat het op een andere dag kwam dan aangeven) hebben zij de bezorger gevraagd om iets later te komen of om het op mijn balkon te leggen. Uiteindelijk is het dus allemaal goed gekomen! Mede dankzij de medewerkers van nofruit.

Ik ben ontzettend fijn geholpen

Ik ben ontzettend fijn geholpen. Mijn kussens hadden wat lastige (afwijkende) maten ivm een zelfbouwcamper, waarin niet alles recht is. Uiteindelijk is alles hartstikke mooi geworden. Blij mee! Ook de gratis stalen vooraf zijn super handig.

Snelle levering. Mooie en stevige kussens. Topkwaliteit!

Aanrader!

Super goed voor elkaar! Zelfs eerder geleverd ivm een feestje. Top!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught