Fijn bedrijf

Ons maatkussen was ruim op tijd binnen. Mooie afwerking en goed verpakt. Contact met de klantenservice was top! Fijn bedrijf

Nette goede service.

Nette goede service.

Correctie professionele support en�

Correctie professionele support en afhandeling van de bestelling.

Goede begeleiding bij het ontwerpen

Goede begeleiding bij het ontwerpen. Precies dat gekregen wat ik heb besteld. Top

Goed ervaren.

Nou ja, ik ben eigenlijk gewoon tevreden. Kwam eerder dan verwacht netjes verpakt en goede kwaliteit...dus ja. Prima zo.

Snelle service, denken goed mee en maken precies wat we gevraagd hadden. Buiten de box meegedacht.

Geweldige kussens snelle levering

Geweldige kussens, riant zitten ,snelle levering topkwaliteit wij zijn dik tevreden ??

Geweldige en fijn winkel Toppie

Wij hebben 3 jaar geleden al kussen gekocht, en nog steeds tevreden hebben we weer voor maatkussens gekocht, omdat we zo tevreden waren ga je toch sneller naar dezelfde winkel. Nu hebben we heel wat anders genomen en weer tevreden vandaar 5 sterren. Zelf opgehaald en goed en fijn geholpen toppie zaak. Ook de staaltjes die kan bestellen, snel ontvangen per post.

Geweldige kussens

Geweldig . Op tijd geleverd perfecte pasvorm geen kleur verschil wat een vriendelijke mensen en vakmeesters ????????????

Hele mooie en comfortabele tuin�

Hele mooie en comfortabele tuin ligstoelkussens laten maken. Uitstekend contact gehad zowel voor de opdracht en het bespreken van de technische details als de informatie verkregen tijdens de productie en de verzending. Ik ga beslist meer laten maken bij dit bedrijf.

Buitengewoon goed

Buitengewoon goed. 2 weken eerder geleverd dan gepland. En keurig verzorgd. Ik ben werkelijk onder de indruk. Klantvriendelijk, komisch en professioneel. Duidelijke website, uitstekend bestel systeem. Zonder meer aan te raden. Bedankt mensen, vakwerk! Groeten Robert

Mooie kussens

Mooie kussens, goede kwaliteit. Heldere communicatie.

Snelle uitvoering en levering

Snelle uitvoering en levering

Ik had de maten gemeten maar was iets�

Ik had de maten gemeten maar was iets te onzorgvuldig, ze merkten het tijdens het maken en hebben mij er twee keer een berichtje over gedaan dat de maten niet klopten. Ze hadden gelijk en nu ben ik heel tevreden over het eind resultaat

Goede kwaliteit materiaal

Goede kwaliteit materiaal Correcte levering

Dit is de derde keer dat ik bij Nofruit besteld heb en iedere keer weer word de order keurig afgehandeld. Superfijn en goede kwaliteit kussens. Ik ben wederom een blije klant!

Super vriendelijke service

Super vriendelijke service en fijne kussens.

Prachtige kussens ontvangen

Prachtige kussens ontvangen. De kleur is mooi en de afwerking fantastisch. Hoop dat ze op langere termijn ook zo blijven. Ze zijn wel aan de prijzige kant, maar je hebt dus wel wat goeds. We zijn er blij mee

Super net bedrijf

Super net bedrijf, snelle levering en goede kwaliteit kussens

Handige tool

Handige tool, keurig op de hoogte gehouden en fijn resultaat!

Kussens op maat

Kussens op maat sneller als verwacht ontvangen, keurig verpakt, maten perfect en netjes afgewerkt.

We zijn super blij met de levering van�

We zijn super blij met de levering van onze nieuwe tuinkussens. Netjes gemaakt en niet te lange levertijd. Zeer tevreden over de wijze van communiceren.

Heb een schitterend kussen voor mijn�

Heb een schitterend kussen voor mijn grote tuinbank besteld. Zeer duidelijke site en Maatkussens.nl geeft je ook advies. Kortom goede service en blij met mijn kussen. Anke Meijer

Wederom weer zeer mooie kussens�

Wederom weer zeer mooie kussens geleverd . Mooie kleur Zeer maatvast Prachtig stikwerk Prima prijskwaliteit Snelle levering Een aanrader

Ik ben supper bij met mijn kussens voor�

Ik ben supper bij met mijn kussens voor op mijn 3 meter lange bank in mijn keuken Van te voren is aangegeven dat de stof niet op voorraad was .... maar het is toch eerder dan verwacht !!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught