Ligbed kussen op maat.

Een kussen op maat besteld voor ons houten ligbed. Tot op de mm met veel zorgvuldigheid gemaakt. Enige wat je zellf moet doen is dus uiterst secuur en bedacht meten. Eindoordeel een dikke 10.

Hele mooie stof

Hele mooie stof, netjes afgewerkt. Snel droog. Helemaal blij mee.

IK koos voor 5 sterren

IK koos voor 5 sterren, dat zegt genoeg!

Snelle en goede service

Snelle en goede service. We hadden de kussens binnen 2 weken in huis.

Bestelling van bootkussens geplaatst

Bestelling van bootkussens geplaatst. Na een aantal dagen een mailtje met de leverdatum. Laat dit nu net op de dag vallen dat we op vakantie gaan. Gebeld met een uiterst vriendelijke dame, die voorstelde om het even op zijn beloop te laten en de week voor se vakantie nog eens contact op te nemen. En dan te kijken of we het niet ergens op konden halen. Na een kleine week een mail dat de leverdatum 3 weken eerder is.. super snelle service! Kussens inmiddels binnen. Zitten super en ziet er netjes uit!

Tijdens het bestellen had ik wat vragen. Deze zijn keurig beantwoord en mijn bestelling is er uiteindelijk door een medewerker ingezet. Het product is perfect en helemaal hoe ik het zelf bedacht had!

Perfecte kwaliteit

Perfecte kwaliteit, snel en past precies

Goede kwaliteit en ruim binnen gestelde�

Goede kwaliteit en ruim binnen gestelde termijn geleverd

Blij met mijn kussens

Blij met mijn kussens! Mooie kleur, mooie kwaliteit, zitten heerlijk. Ook de service van Nofruit is geweldig, want in eerste instantie had ik te dikke kussens besteld. Dit is hersteld en alsnog een levering v��r de zomervakantie. Fijn.

Weer prima gedaan

Weer prima gedaan. Maatvoering klopt precies met de opgave en weer sneller geleverd dan verwacht. TOP

Geweldige kussens, top service.

Wij waren al geruime tijd op zoek naar nieuwe kussens voor onze lounge set en kwamen we bij nofruit (maatkussens.nl) terecht. Super gemakkelijk de juiste maten selecteren met 1000-en-1 mogelijkheden qua stof, kleur, dikte etc. Op nadrukkelijk advies toch eerst een setje met staaltjes aangevraagd. Top advies, want dit heeft zeker onze keuze qua kleur doen veranderen. Wij waren echt op zoek naar kussens waar je heerlijk in kan 'verdwijnen', dus hebben we voor de plofkussens gekozen. Echt enorm snel waren de kussens gereed en bezorgd. Helaas was het op de dag van bezorging rotweer, dus hadden we niet het optimale unpacking pleasure. Maar sindsdien hebben we al zeer regelmatig heerlijker dan ooit kunnen loungen. Onze ervaring samengevat in een woord: geweldig!

Top bedrijf!!!

Na een foutje van mijn kant tijdens het bestellen, werd dit door een zeer vriendelijke dame zeer snel opgelost. Mijn kussen werd al na 9 werkdagen, keurig verpakt geleverd. Het bestelde kussen ziet er perfect uit, precies zoals ik had gehoopt! Ben er superblij mee! Zeker een aanrader om bij jullie op maat gemaakte kussens te bestellen.\

Nofruit is een fijn bedrijf met mooie�

Nofruit is een fijn bedrijf met mooie producten, ruime keuze, goeie service en fijne mensen.

Heerlijke kussens

Heerlijke kussens! Mooi afgewerkt, prachtige stof en nog eerder geleverd dan verwacht! Blij mee :)

Top bedrijf

Top bedrijf , Erg behulpzaam Lossen evt.moeilijke maatvoering perfect op ??

Ik heb een zit kussen met rug�

Ik heb een zit kussen met rug plofkussens besteld ze zouden later komen ivm de langere levertijd van de gekozen stof Ze kwamen veel eerder dan ik had verwacht en ze zijn echt super mooi geworden. Echt een aanrader

Prima (extra) service en mooie�

Prima (extra) service en mooie kwaliteit.

Betaalbaar en vakkundig.

Zeer vriendelijke bejegening, concurende prijs en perfect gemaakt.

Mooie kussens

Mooie kussens, precies de maat die we bestelden. Levering bleek op de dag zelf toch nog uitgesteld te worden, maar kregen keurig een mail.

Prima geregeld.

Prima geregeld.

Goede service, snelle levering, hele mooie kussens! Blij mee!

Super tevreden van onze zitbank kussens

Handige website om je eigen kussens te ontwerpen, stofstalen zeer snel thuis ontvangen en kussens ook zeer snel geleverd! Top kwaliteit! Hier gaan we nog jaren plezier van hebben!

Uitzonderlijke service - echte klantvriendelijkheid!

NoFruit heeft me uit de nood geholpen met het speciaal maken van een zonnescherm voor op mijn schommelstoel. Na een beetje over en weer gemail konden zij mij een mooi afgewerkt zonnescherm bezorgen! Hun klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid was enorm. Vijf grote sterren waard!

Service en goed product.

Het kussen zou afgeleverd worden, maar het kwam niet, terwijl de transporteur aangaf het bezorgd te hebben. Werd direct opgepakt en snel uitgezocht. Paar dagen later kwam het kussen en het is helemaal prima.

Ideaal

Ideaal! Stofstaaltje aanvragen. Zelf opmeten, invoeren en bestellen. Binnen een paar weken hadden we alles in huis. Netjes op de hoogte gehouden via de mail. En de kussens passen perfect!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught