waar is mijn kussen???????

waar is mijn kussen???????

De hoezen voldoen geheel aan onze�

De hoezen voldoen geheel aan onze verwachtingen.

Vriendelijk, professioneel en kwaliteit

Voor ons balkon wilden wij graag een palletbank met daarop mooie kussens. De palletbank hebben wij op maat gemaakt, wat betekent dat het belangrijk is dat de kussens goed zouden passen. Na mijn bestelling op de site ontving ik een mail met daarin de vraag of de bestelling zo klopte en of ik wellicht nog beter geholpen wilde worden. Wat volgde was een vriendelijke mailwisseling waarin er echt aandacht was voor mijn specifieke wens en elk detail. Inmiddels liggen de kussens op de bank en is er zelfs rekening gehouden met verschillende zitdieptes. Ik ben zelden zo vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Een werkelijke aanrader!

De kussen zijn prima

De kussen zijn prima Het is wel prettig dat bij verzending tijdig laat weten wanneer ze geleverd worden. Ze waren al eerder klaar dan gezegd, alleen maar prettig maar toen we te horen kregen dat ze die week geleverd werden stonden ze al zowat aan de deur!

Kussens zijn netjes vakwerk

Kussens zijn netjes vakwerk! Jammer dat de rugkussens zo strak en hard zijn, wilde graag plof rugkussens maar de werden te dik, geen zitruimte meer over.

Perfect uitvoering met precies wat ik�

Perfect uitvoering met precies wat ik wilde. Ik zou het altijd aanbevelen

tevreden klant

Keuze is groot, bestellen eenvoudig wachttijden acceptabel, levering volgens afspraak, in gebruik nemen een feest

Goede webshop!

Snelle levering en van tevoren de kleuren/stof stalen ontvangen is erg fijn!

Goed geholpen en geadviseerd

We werden goed geholpen en geadviseerd bij het maken van de keuze voor de stoffen, het model en de afmetingen. Toen er na levering iets niet in orde was, is het kussen opgehaald en is de afwijking hersteld. Prettige, ontspannen toon in communicatie.

perfect volgens afspraak

Bestelling en maat opgave verloopt helder en duidelijk. Klare communicatie ivm bestelorder, leuk dat het sneller klaar was dan verwacht en ook dat werd goed gecommuniceerd. Levering verliep vlot met chauffeur die zich voor aankomst al telefonisch aanmeldde zodat we klaar stonden om de levering aan te nemen.

Maatkussens voor mijn boot passen geweldig!

De maatkussens voor mijn boot passen geweldig! Op de ingestuurde mallen gebaseerd, en de pasvorm is perfect. Het enige jammere vond ik het heen en weer bellen voor de status van mijn levering - er was vertraging, wat kan gebeuren. Wat duidelijkere communicatie hierover en wat ik verder kon verwachten had geholpen.

Heel tevreden

Heel tevreden

Prachtig & snel

Voor de 2e keer een kussen besteld. Wederom prachtig geworden. Handige tool met voorbeelden. Keurig op de hoogte gehouden over de levering. Zelfs eerder ontvangen dan gepland.

Nieuwe rugkussens en overtrekken�

Nieuwe rugkussens en overtrekken zitkussens bestaande lounge besteld. Stalen vooraf aangevraagd en de alles kwam perfect overeen. Heel mooi resultaat, degelijk en mooi afgewerkt. Levering sneller dan verwacht. Correcte en prima communicatie. De vragen die ik per mail gesteld heb zijn snel en keurig beantwoord! Zeker aan te raden!

Mooie kussens

Mooie kussens, goed geregeld

Dekchair nu voorzien van goed kussen!

Dekchair nu voorzien van goed kussen! Het was moeilijk om kant-en-klaar een kussen te kopen voor onze teak dekchairs. De maten zijn namelijk niet standaard. Nu hebben we precies wat we zochten en in de kleur die bij de rest past! De zomer kan beginnen...

Vlotte service, goed product

Zeer tevreden over de vlotte service en het meedenken. Kussens zijn van hoge kwaliteit en zijn netjes afgewerkt. Z�lfs een vlaggetjeslijn (in zelfde kleuren als de bank) cadeau mogen ontvangen ter ere van ons huwelijk. Super!

Blije klant

Snelle levering, duidelijke en fijne communicatie en supermooie kussens. Ik ben blij!

Zitkussen

It was easy to order from the website, fast delivery for samples and really beautiful result!

Keurig zoals gewenst

Keurig zoals gewenst , vroeger dan de planning geleverd . Helemaal top

Ik ben erg tevreden over de kussens

Ik ben erg tevreden over de kussens. Goede kwaliteit en zeer goed geholpen. Na de bestelling te hebben doorgegeven, is er contact met mij opgenomen voor wat advies. Dit opgevolgd met een super resultaat.

Super tevreden over NoFruit

Super tevreden over NoFruit! Wij hadden vragen over de grootte en de stof van ons zitkussen en we werden snel, vriendelijk en goed geholpen. De bestelling was binnen 2 weken bezorgd en was precies wat we hadden verwacht. Echt een aanrader!

Goede site en service

Heel handige, duidelijke site gecombineerd met goede service zorgde ervoor dat wij nu een prima kussen in een uitzonderlijke maatvoering hebben. Duidelijke voorlichting over levering en het kussen werd vervolgens toch nog wat eerder en keurig afgeleverd. Dank!

Top bedrijf

Gemakkelijk staaltjes op te vragen En na de juiste keuze hadden we de kussen binnen 2 weken in de tuin super bedrijf

Duidelijke site, prima kussens

Prima kussens, duidelijke stap voor stap site, helaas eerst onvolledige levering maar binnen 2 dagen missende kussens opgespoord en geleverd.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught