Echt een super mooi kussen geleverd�

Echt een super mooi kussen geleverd gekregen voor onze eetbank.

De kussens zijn met zorg gemaakt

De kussens zijn met zorg gemaakt. De stof is van goede kwaliteit en het team denkt met je mee. De communicatie was steeds een prettige ervaring.

Mooie kussens, scherpe prijs. Aflevering kon beter

Bestelproces ging soepel en ondanks wat wijzigingen vanuit onze kant, heeft Nofruit ons super geholpen. De kussens zitten super en zijn lekker dik en stevig. De afgelevering ging echter niet zo soepel, want je krijgt een indicatie op welke dag ze komen en dan op de dag zelf een tijdvak. Echter kwam op de 1e dag niemand en op de 2e dag miste een deel van de zending. Na telefonisch contact heb ik dat deel (dat door Nofruit zelf opgehaald was bij de vervoerder) bij Nofruit opgehaald. Die service was dan wel weer super! Al met al dus een goede site met mooie producten die makkelijk te bestellen zijn. Aflevering kon beter, maar uiteindelijk ook netjes opgelost.

Ben ongelooflijk tevreden met alles

Ben ongelooflijk tevreden met alles . De kussens zijn prachtig . Het persoonlijke contact met de medewerkers was geweldig . Je krijgt het gevoel dat je geen nummer bent , IK beveel Nofruit absoluut aan .

Heel handige site en duidelijke dienst�

Heel handige site en duidelijke dienst na verkoop

Ben er erg tevreden over

Ben er erg tevreden over

Prima! Netjes en op tijd geleverd.

Uitstekende service.

Uitstekende service. Goede kwaliteit, prima afwerking. Een aanrader.

Ook deze keer weer was het geleverde�

Ook deze keer weer was het geleverde van goede kwaliteit en binnen de toegezegde termijn.

Een foutje in een kussen maar dat wordt prima opgelost. Goede prijs kwaliteit verhouding en fijne service

De kussens zien er mooi uit

De kussens zien er mooi uit. Blij mee! We gaan ze binnenkort gebruiken in onze camper. Vriendelijke medewerkers en er is goed meegedacht mbt het plaatsen van de bestelling.

De tijd tussen bestellen en levering�Indrukwekkend!

De tijd tussen bestellen en levering was indrukwekkend, allemaal heel vlot verlopen! De afwerking van de hoezen is ook heel mooi, enkel de zitkussens zijn niet zo strak als gevraagd, de rugkussens zijn wel heel mooi strak geworden.

Het zijn prachtige kussen

Het zijn prachtige kussen, vullen zo als aanbevolen. Maatvoering is goed. Service zeer goed. Rits zat aan de verkeerde kant werd zonder problemen gewijzigd en zonder extra kosten.

Prachtig.

Jullie hebben een super handige website, alles staat zeer goed omschreven. De service na bestelling was top, vlotte communicatie. En dan hebben we het nog niet gehad over de kussens zelf... ongelofelijk mooi! Prachtige kleur (mosgroen) en kwaliteit. Zijn geld meer dan waard!

zo hard als een plank!

zie hieronder dat iemand zeer tevreden was over de kussens maar dat ze door de dikte onbruikbaar zijn. Ik heb hetzelfde maar vind niet dat dat komt door de bestelde dikte. De kussenhoezen vind ik ook wel okay, maar niet bijzonder (ik heb vaker buiten kussens besteld, die ik eigenlijk beter vond) maar wat echt vervelend is, is dat ze echt keihard zijn. Deuken voor geen mm in en zijn daardoor veel te dik voor de stoel. Ik was uitgegaan van een redelijk normaal kussen en niet van een plank. Ik heb dus een miskoop en op mijn vraag of ik andere binnenkussens zou kunnen bestellen krijg ik maar geen antwoord. Ik zal er dus nooit meer wat bestellen...

Vooraf staaltjes besteld

Vooraf staaltjes besteld, deze waren snel in huis. Daarna zijn de kussens prachtig geworden! Precies zoals ik ze in gedachte had.

Top!!

Ontzettend gave kussens en snelle levering. Goed geholpen bij een vraag !

Fijne bedrijfsfilosofie. Chapeau

Het hele proces binnen de website, ontvangen van samples en uiteindelijk bestellen en leveren van de kussens was een warm bad terwijl je zou zeggen dat het een koopproces is zoals er zo vele zijn. Petje af Een mogelijk aandachtspuntje. Ik kan de kussens niet gebruiken omdat ze voor ons te dik zijn. Natuurlijk moest ik er zelf op letten en we hadden beter moeten meten maar tijdens het bestellen denk je alleen aan � dikker is fijner�. Mogelijk dat jullie toekomstige kopers op deze valkuil voor hemzelf kunnen wijzen. Maar nogmaals dit ligt niet aan jullie. De gemiddelde stoelhoogte is vaak natuurlijk al redelijk goed en daar 8 cm opleggen is (te)veel zo blijkt voor ons.

Goede klantenservice, nuttig advies

Veel aandacht en service tijdens het bestelproces, zodat je zeker weet dat je de kussens op de juiste manier besteld. Naar aanleiding van de tips die we kregen nog aantal zaken aangepast, heel fijn. Kussens werden netjes en op tijd (zelfs eerder dan aangegeven) afgeleverd. Helaas bleek een van de kussens te ontbreken - wordt nu opgevolgd, ga ervan uit dat ook dat goed komt.

Prima werk en voldoende contact.

Prima werk en voldoende contact.

er is meer aan toe te voegen

er is meer aan toe te voegen

Een zeer persoonlijke en vriendelijke�

Een zeer persoonlijke en vriendelijke communicatie. Daarnaast zeer behulpzaam wanneer er een probleem opduikt. Het product is fantastisch en perfect op maat.

Erg tevreden

Gebruiksvriendelijke site, heel persoonlijk en vooral vrolijk contact na bestelproces, wordt keurig op d hoogte gehouden van de levertijd en erg mooi eindresultaat!!! Heerlijke kussens voor onze buiten barkrukken.

mooi afgewerkt

mooi afgewerkt, op maat zoals gevraagd, zeer redelijke levertijd, prima

Tuinkussens

Tevreden klant, Levering is best wel snel, je krijgt waar voor je geld. Ziet er precies zo uit als je besteld hebt.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught