Wij hadden eerst een kleuren waaier�

Wij hadden eerst een kleuren waaier moeten raadplegen wij hadden iets donkerder kleur verwacht Maar het is ok� ??

Top service en kwaliteit!!

Ben heel erg blij met mijn aankoop van 4 op maat gemaakte kussens. Heel fijn dat ze hebben meegedacht tijdens het bestelproces en in de maatvoering. Ik zou het iedereen aanraden!!

mooie kussen met een kleine maar.

mooie kussen , jammer dat ze in de lengte te lang waren/zijn. Kussen netjes retour genomen en heel klein beetje veranderd nu niet meer strak in de stof , waardoor minder mooi dan dat ze de eerste keer binnen kwamen . en nu nog niet geheel de goede maat , van ons mag het nu zo blijven, anders misschien nog minder mooi.

Tevredenheid

het was niet eenvoudig om kussens met bepaalde afmetingen te vinden in allerlei shops. Dank zij maatkussens.nl hebben we , mooie kleurschakeringen in een naar ons gewenste maat laten maken en wij zijn er zeer tevreden mee.

Super zitadviseurs

Met de hulp van de zitadviseurs heb ik nu de perfecte kussens voor mijn loungebank. Ze zijn fantastisch!

Kussens lounge set

Mooie kussens, snelle levering.

Handige website

Handige website, mooie kleur kussen en goede service mbt het leveren van stalen. Tevens is het snel geleverd. Heel blij mee!

Goed gedaan

Goed gedaan. Had eerdere levering gevraagd en dat is ook gedaan

De loungebank en loungestoel lijken weer nieuw!

Wederom super blij met de kussens voor de loungebank en loungestoel. De tuinmeubelen lijken weer nieuw.... Vorig jaar voor een steigerhoutenbank kussens laten maken met dezelfde stoffen. Gelukkig waren de stoffen nog in het assortiment. Onze complimenten!!!

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden

Kussens bestellen

Snelle bestelling en levering. Zeer goede communicatie met de verkoper.

Fijne service

Fijne service, goede kwaliteit, vlotte levering!!

Mooie kwalitatieve op maat gemaakte kussens

Voor onze op maat gemaakte eettafelbank waren we op zoek naar op maat gemaakte kussens die passen bij de kleuren van de eetkamer en ons fotobehang. Na meerdere stalen te hebben besteld, hebben we gekozen voor aantal velours kussens: Een zit kussen, kussen met plank aan de muur en aantal lekkere plof kussens voor extra ondersteuning. Het duurde even voordat de kussens geleverd werden, omdat de kussen met plank aan de muur niet standaard is. Maar het eindresultaat is super, het zit lekker en we zijn heel erg tevreden!

Mooie kussens goed op maat en goed�

Mooie kussens goed op maat en goed materiaal Levering goede communicatie

Fijn en snel geholpen

Fijn en snel geholpen. Kussenhoezen waren ook eerder bezorgd dan oorspronkelijk werd verwacht!

Kussen was veel te groot geleverd

Kussen was veel te groot geleverd

Aanrader

Uitstekende website, waar je eenvoudig jouw ontwerp kan cre�ren. TOP! Levering is dan ook nog vlug en vlekkeloos verlopen. Een pluim voor alle werknemers van deze firma.

Absoluut tevreden over de�

Absoluut tevreden over de klantenservice. Spijtig had er iemand niet goed opgelet en de maten fout ge�nterpreteerd. Maar binnen een aanvaardbare tijd werd het probleemloos opgelost. Met vriendelijkheid en werkelijk goede opvolging. Het kussen is nu perfect naar onze smaak. Goed degelijk materiaal, mooie afwerking. Ik heb jullie dan ook al warm aanbevolen bij vrienden.

Erg mooi, duidelijk en op tijd

Duidelijke instructies, mooie stoffen en goede uitvoering, heel tevreden !

Super fijne service en prachtige�

Super fijne service en prachtige producten.

Mooi afgewerkt en goede kwaliteit

Mooi afgewerkt en goede kwaliteit

Fout met kussen top opgelost

Kussen werden geleverd maar helaas een paar zonder vulling,dus alleen de hoezen. Hierop is door dit bedrijf perfect gereageerd en opgelost

Maatkussens voor onze lounge zetel

Alles is prima verlopen, de opgegeven maten klopten perfect en prima kwaliteit. Door de uitgebreide keuze konden we perfect de kussens die we voor ogen hadden laten maken.

Prettig bedrijf!

Communicatie is perfect. Snel ook. Kundige medewerkers. Duidelijke informatie. Snelle levering. Mooie producten!

Picknicktafel Kussens

Wij hebben picknicktafelkussens besteld voor onze Showtuin. Ze zijn ontzettend gaaf geworden! Mooie stevige kussens in de perfecte maten wat wij nodig hadden. Het personeel van No Fruit dacht daar in ook mee, en daarin was het contact ook zeer prettig! Wat ons betreft een aanrader!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught