Kussens voor de boot laten maken

Kussens voor de boot laten maken , ze zitten heerlijk en de maten kloppen precies , helemaal top

Prima ervaring over heel de lijn !

Prima ervaring over heel de lijn ! Duidelijke en effici�nte communicatie. Alles volgens afspraak !

Dik tevreden

Dik tevreden. Prachtige kussens, mooi genaaid. Werden sneller geleverd dan verwacht. En de service van de medewerkers van Nofruit is uitstekend!

Keurig en een snelle levering

Keurig en een snelle levering

Gewoonweg top!

Snelle levering. Exact op vooropgestelde dag geleverd. Alles tip top in orde!

Mooie afgewerkte kussens

Mooie afgewerkte kussens. Top??

Product voldoet volledig aan de verwachtingen. De zit- en rugkussens liggen op een houten loungebank en door de uitstekende kwaliteit is het nu met recht heerlijk ontspannen �loungen�. Wij zijn tevreden!

In no time nieuwe kussens op de bank.

Na 45 jaar waren de kussens van mijn 2 en 3 zitbank totaalversleten. Het grenen frame is nog in prima conditie. Dankzij de goede tips en de duidelijke stappen op de website van Nofruit was het een koud kunstje om de bank te renoveren. Met de nieuwe kussens kan ik nog jaren zitten, liggen en hangen op deze bank.

Vriendelijk en behulpzaam

Snelle, vriendelijke en behulpzame service. Bezorging ging niet helemaal soepel door problemen met vervoerder. Dat werd voortvarend aangepakt en snel opgelost.

Prachtige stevige kussens

Prachtige stevige kussen sneller geleverd dan verwacht en super vriendelijke site en service een aanrader

Super, aanrader! Duidelijke website en alles wat je aanklikt klopt en is perfect naar wens uitgevoerd! En snelle verzending, blije klant!

Mooie kussens voor onze bank, goede kwaliteit van de stof

Erg blij met de service en de kwaliteit van de kussens! De kussens voor onze bank zijn heel mooi geworden. Erg fijn dat je vooraf stalen kan aanvragen, zodat je de juiste stof kan kiezen. De stof is kwalitatief goed. De communicatie is pro-actief en duidelijk. Er wordt goed gecommuniceerd over de leverdatum en reactie gegeven op eventuele wensen die je kunt aangeven in het opmerkingen veld.

Mooie goede kwaliteit kussen slopen.

Mooie goede kwaliteit kussen slopen.

Blij met wat ik besteld heb

Blij met wat ik besteld heb, ziet er goed uit.

Tevreden

Heel tevreden had alleen hoezen en in anderhalve week had ik ze in huis, helemaal tevreden

Mooi afgewerkt product afgeleverd.

Mooi afgewerkt product afgeleverd.

TOP kussens, TOP team

Helemaal tevreden! Supersnelle en vriendelijke communicatie en heel enthousiast team!! Mooie kussens!!

Duidelijke website

Duidelijke website, prima communicatie na bestelling en op tijd afgeleverd. Prima product.

Top gedaan

Top gedaan! Goede hulp en mooie kussens!

We zijn zeer tevreden over de mooie kussens voor onze veranda.

Geweldig mooie kussens ontvangen voor�

Geweldig mooie kussens ontvangen voor op onze eetbank. Past precies, mooie stof, mooie kleur en ontzettend snel en netjes geleverd. Via de mail werden we ook heel goed op de hoogte gehouden van het productie- en verzendproces. Meer dan blij en tevreden!

Prima werk geleverd en goede service

Prima werk geleverd en goede service

Wederom blij!

Na een volledige kussenset op maat besteld te hebben �n hierover zeer tevreden te zijn, heb ik deze keer wat losse kussens bij besteld! Heel fijn. Prima kwaliteit, snelle levering. Zeer tevreden!

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering en meedenken bij het bestellen voor het maken van de juiste keuzes.

Kussens zien er heel mooi uit

Kussens zien er heel mooi uit, passen precies en werden vlot geleverd.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught