Kwaliteit voor een goede prijs

Ik heb meerdere malen bij Sportbay besteld. De website is overzichtelijk en kwaliteit/prijs verhouding is goed. De bestellingen lieten ook niet lang op zich wachten. Eventuele enige minpuntje; meerdere materialen die ik graag zou willen hebben, zijn niet op voorraad of er is maar één setje van op voorraad. Dit is erg jammer want nu moet ik wachten…

Top Artikel!

Heel blij met mijn bestelling. Ik vond het wel een beetje lang duren voordat het geleverd was. Maar uiteindelijk heel tevreden.

Levering prima, product met klein defect, klantenservice tot zover geen reactie.

Ik heb een klein defect aan mijn ontvangen product en dat is volgens mij redelijk snel op te lossen ik krijg alleen geen reactie per mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar vanwege vakantie.

tevreden met de aankoop!

Geweldige producten en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De bumper plate set voelt zeer solide aan en is van hoge kwaliteit, zeker voor deze mooie prijs.

UrsulaM

Ik kreeg uitstekend advies van de klantenservice, waardoor ik de juiste keuze kon maken. Uiteindelijk heb ik een Airex fitnessmat aangeschaft. Hij is misschien wat aan de prijzige kant, maar de kwaliteit is het absoluut waard. Ik ben er erg blij mee!

Prima gegaan.

Defect artikel ontvangen

Defect artikel ontvangen en bijna een week na het melden geen reactie ontvangen.

Voordelig

Voordelig, levering duurde iets langer dan verwacht.

Heb iets langer moeten wachten dan 3 dagen maar dat was het zeker waard

Top apparaat! Makkelijk op te bouwen en iedeaal met de verzwaar mogendheden! ideaal voor als je een dag niet naar de sportschool kan is dit zeker een goede vervanger! Alleen kwam er pas laat achter dat er bij mijn model geen voetplaat zit om benen te trainen maar verder een dikke 10 Thanks!! Groetjes Willem.

Your company is an irresponsible company.

I still haven't received my package after about 10 days of purchase and I'm sueing to you.

Fijne set

Heel fijn setje en snel geleverd!

Prima product

Bestellen was eenvoudig, levering op tijd, product voldoet aan de verwachtingen

Groot assortiment

Een ruim en groot assortiment aan sportspullen. Voor de thuis en de professionele sporter

superservice!

Direkt antwoord en daarna goede hulp bij een bestelling

Bestelling en levering helemaal prima. Tijdens plaatsen bestelling enkele ‘fouten’ bij levering aantal producten. Mvg M Rasker

Perfect!

Snelle verzending en bezorging en een top product!

Alles is in orde, maar de levering duurde wat langer.

Alles is in orde, maar de levering duurde wat langer.

vlot en goed

De bezorging was goed en vlot. Het product is goed nu nog ermee oefenen

Afspraken nakomen en vriendelijke prijs

Al jaren bestel ik graag mijn sportartikelen via Sportbay.

Tractiebank Spinalo werkt goed

De tractiebank Spinalo werkt uitstekend. Ik heb een keer op een "spinal decompression table" gelegen bij een chiropractor en dat werkte goed tegen mijn herniaklachten. Helaas kost dat 65 euro per keer en voor een optimaal resultaat moet je dat minimaal twee keer per week doen. Dus heb ik zelf een tractiebank gekocht bij Sportbay. Het apparaat bij de chiropractor was electrisch, de Spinalo is mechanisch. Service van Sportbay is ook uitstekend. Het is gewoon een Nederlands bedrijf dus de communicatie verloopt simpel. Je kunt ze ook bellen, wat steeds zeldzamer wordt in deze steeds digitalere wereld.

Heel nuttig voor mijn rugklachten

Order received two weeks late and only after asking about the status.

I ordered a product with “1-2” days delivery. After waiting for almost two weeks, I have contacted the customer service. They reacted promptly and reassured me that the delivery will be made within a couple of days. This made me think that the problem might have been on the company’s side. I don’t know, overall it was a poor experience.

• Would you recommend us? No

Gemak en vriendelijk in contact

Bestellen ging heel gemakkelijk, helaas ging er iets mis bij de levering door de pakketdienst. Dit heeft sportbay goed, snel en vriendelijk opgepakt. Fijn om dit te ervaren.

Goede kwaliteit materiaal en prima klantenservice

Zoeken naar een item kan soms wat moeizaam zijn maar de kwaliteit is prima. De hex bar die heb gekocht is goed en voldoet uitstekend.

Très bien

Le rapport qualité prix est excellent. De même que l'entreprise qui est attentive à ses clients. Je recommande vivement.

Admiraal van gentsraat 28 bis

3572XL Utrecht

Over sportbay.nl

Sportbay.nl is dé online sportwinkel voor iedereen die fit en actief wil blijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig fitnessapparatuur, functioneel trainingsmateriaal en accessoires voor krachttraining, CrossFit, yoga, herstel en massage. Denk aan halters, powerbands, yogamatten, foam rollers en hot-cold compressen – alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke sportdoelen te behalen, vind je bij Sportbay.nl. Onze missie is om mensen van elk niveau – van beginners tot doorgewinterde sporters – te motiveren en te ondersteunen bij een gezonde, actieve levensstijl. Wij geloven in de kracht van beweging en zetten vol in op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Daarom kun je rekenen op deskundig advies, een gebruiksvriendelijke webshop en een snelle, betrouwbare levering. Of je nu thuis een complete fitnessruimte wilt inrichten, jouw mobiliteit wilt verbeteren, herstelt van een blessure of simpelweg fitter wilt worden – bij Sportbay.nl vind je altijd de juiste producten en inspiratie. Jouw training, jouw tempo – met Sportbay.