Goede kwaliteit materiaal en prima klantenservice

Zoeken naar een item kan soms wat moeizaam zijn maar de kwaliteit is prima. De hex bar die heb gekocht is goed en voldoet uitstekend.

Très bien

Le rapport qualité prix est excellent. De même que l'entreprise qui est attentive à ses clients. Je recommande vivement.

Snelle goede service!

Prettig zaken doen voor goede producten. Klantenservice snel en goed bereikbaar!

Tevreden

Producten zijn van degelijke kwaliteit en goed verpakt aangekomen, ook op tijd!

Veel te laat geleverd

Jammer

Très bon service

Le matériel était livré en temps et en heure, toujours de bonne qualité.

Goede prijs- qualiteitverhouding

Goed product voor goede prijs!

Goede ervaring

Producten van goede qualiteit!

Perfecte levering / produkten

Perfecte levering / produkten. Alles naar wens!

prima service

binnen 1 dag de bestelling binnen , super geregeld

Goede prijs kwaliteit

Leuke deals op goede merken!

Goede prijzen en duidelijke communicatie

Goede prijzen en duidelijke communicatie. Tevreden over de service.

Redelijk

2 dumbells besteld a 10kg elk. Prijs/kwaliteit verhouding zit binnen verwachting. Bij levering waren 2 afsluiters niet aanwezig. Maar zijn netjes na geleverd.

Slecht

Levering na weken van hiptrust bankje en bench terwijl de levering in 3 dagen zou zijn. Dan ook nog eens een levering in delen en incomleet. Weet nu nog steeds niet of ik alles wel ga krijgen. In ene kwam ik er achter dat me dit al eerder is overkomen bij sportbay en had daarom eigenlijk ook nooit meer bij ze besteld, vergissing dus en wederom weer teleurstellend. Als sportschool heb je af en toe aanvullend materiaal nodig en nieuwe spullen.

Ik heb nog niet alles ontvangen

Ik heb tot op heden nog maar 1 stuk ontvangen LMX en dat is niet hoe ik het mij had voorgesteld, is gewoon een stuk plooibaar plastiek. Ik verwacht nog een pomp voor fitnessbal en hoop dat die wel aan mijn verwachtingen voldoet zodat mijn aankoop niet helemaal een miskoop is.

Super snel geholpen

Producten kan ik goed gebruiken, snel geleverd en bij vragen krijg je snel antwoord.

Sneller levering goed materiaal

Snelle levering goed materiaal

Gewoon goed!

Zoals je verwacht met een aankoop on line.

Snel bezorgd

Goed product en snelle verzending

Snel en goede service

Snel en goed contact en ook is de hele bestelling snel geleverd

vragen worden snel beantwoord

helaas niet dezelfde elastieken dan voorheen waar ik wel op hoopte. echter is het wel goed opgelost. snelle reactie op vragen en een mooie oplossing!

Tevreden

Sportbay is duidelijk in hun communicatie. De producten zijn naar wens. Eigenlijk geen kritiek alleen maar positieve ervaringen tot dusver!

nette maar wel grote kettlebells

In verhouding met gietijzer zijn dit wel hele grote. De pakketbezorger was er minder over te spreken. 2 kettlebells waren samengevoegd tot 1 pakket van 24 kg

de matten doen precies wat bedoeld is.

ik heb 3 fitness matten gekocht van 1.8m lang die opvouwbaar zijn in 3 delen, makelijk voor het gestapeld opslaan. omdat yoga matten te dun zijn in mijn mmening heb ik deze fitness matten gekocht en bene rg tevreden met de dikte ervan. kan makelijk om mijn knieën leunen zonder pijn.

Admiraal van gentsraat 28 bis

3572XL Utrecht

Over sportbay.nl

Sportbay.nl is dé online sportwinkel voor iedereen die fit en actief wil blijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig fitnessapparatuur, functioneel trainingsmateriaal en accessoires voor krachttraining, CrossFit, yoga, herstel en massage. Denk aan halters, powerbands, yogamatten, foam rollers en hot-cold compressen – alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke sportdoelen te behalen, vind je bij Sportbay.nl. Onze missie is om mensen van elk niveau – van beginners tot doorgewinterde sporters – te motiveren en te ondersteunen bij een gezonde, actieve levensstijl. Wij geloven in de kracht van beweging en zetten vol in op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Daarom kun je rekenen op deskundig advies, een gebruiksvriendelijke webshop en een snelle, betrouwbare levering. Of je nu thuis een complete fitnessruimte wilt inrichten, jouw mobiliteit wilt verbeteren, herstelt van een blessure of simpelweg fitter wilt worden – bij Sportbay.nl vind je altijd de juiste producten en inspiratie. Jouw training, jouw tempo – met Sportbay.