quickly delivered and good quality. everything was easy.

AsxI said, nothing wrong.

Alles in orde

Goede website, goed product (een houten fitness mace met verstelbare gewichten), snel geleverd en goed verpakt.

Toonservice en goede prijzen

Als professionele trainster zoek ik vaak materiaal. Recent twee maal een bestelling gedaan. Beide keren binnen enkele dagen het pakket binnen met daarin exact wat ik bestelde. Zeer tevreden!

Goede kwaliteit en nette service. Alleen jammer dat ik 4 dagen op mijn bestelling moest wachten, terwijl ik snellere levering had verwacht. Verder helemaal tevreden!

tevreden!

Snelle levering, duidelijke communicatie en topkwaliteit producten. Mijn dumbbells en yogamat zijn perfect. Sportbay.nl is zeker een aanrader!

Goede kwaliteit en snelle verzending

Goede kwaliteit en snelle verzending

Top site met een zeer compleet aanbod�

Top site met een zeer compleet aanbod voor zeer scherpe prijzen. En als een keer een product er niet is krijg je goede service

Keurige afwerkingen scherpe prijzen

Keurige afwerkingen scherpe prijzen

site � recommander !

Livraison dans les temps, produits de qualit� avec de bonnes r�ductions

Verschillende producten bij Sportbay�

Verschillende producten bij Sportbay besteld. Goede kwaliteit, vlotte levering, goede klantenservice.

snelle levering en goed functionerende�

snelle levering en goed functionerende site

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit.

Admiraal van gentsraat 28 bis

3572XL Utrecht

Over sportbay.nl

Sportbay.nl is dé online sportwinkel voor iedereen die fit en actief wil blijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig fitnessapparatuur, functioneel trainingsmateriaal en accessoires voor krachttraining, CrossFit, yoga, herstel en massage. Denk aan halters, powerbands, yogamatten, foam rollers en hot-cold compressen – alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke sportdoelen te behalen, vind je bij Sportbay.nl. Onze missie is om mensen van elk niveau – van beginners tot doorgewinterde sporters – te motiveren en te ondersteunen bij een gezonde, actieve levensstijl. Wij geloven in de kracht van beweging en zetten vol in op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Daarom kun je rekenen op deskundig advies, een gebruiksvriendelijke webshop en een snelle, betrouwbare levering. Of je nu thuis een complete fitnessruimte wilt inrichten, jouw mobiliteit wilt verbeteren, herstelt van een blessure of simpelweg fitter wilt worden – bij Sportbay.nl vind je altijd de juiste producten en inspiratie. Jouw training, jouw tempo – met Sportbay.