Laden reviews...
188 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews prijzen de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Snelle levering en duidelijke communicatie komen vaak naar voren, al melden sommige klanten vertragingen. De site wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Over het algemeen zijn klanten tevreden en lossen problemen snel op.
Materiaal nog niet kunnen testen.
Bart
Europa
Op 15 juli heb ik twee artikelen besteld, met op dat moment een verwachte levertijd van 21 juli. Vanaf de bestelling tot aan de levering is er geen enkele proactieve update gestuurd; ik heb zelf steeds actief moeten nagaan wat de status was. Dat werd niet makkelijker gemaakt doordat de bestelling niet zichtbaar is in mijn Sportbay-account: de menu-optie "Je bestellingen" toont leeg. Ik moest daarom telkens teruggrijpen op de link uit de eerder ontvangen bevestigingsmail om de status te kunnen checken. Op 21 juli ontving ik een mail van Lifemaxx Fitness met track & trace, en op 22 juli kwam het pakket uiteindelijk aan. Pas bij het openen bleek dat er een artikel ontbrak — dit was vooraf niet aangekondigd en is ook achteraf niet gecommuniceerd. Alleen de pakbon gaf uitsluitsel over wat er miste en dat het ontbrekende artikel eind augustus zal worden nageleverd. Al met al een bestelproces waarbij ik continu zelf achter de feiten aan moest, zonder tussentijdse updates en zonder communicatie over een fout in de levering. Dat verwacht ik niet van een webshop die klanttevredenheid als speerpunt noemt.
Menno
Apeldoorn
Nadat ik maar de helft van mijn bestelling had ontvangen. Contact opgenomen en meteen reactie gehad met een kleine attentie.
Anita
HEESCH
Snelle reactie op vragen en goed geholpen.
21 July 2026
Janneke
Harderwijk
Artikel is prima maar ik kreeg helaas niet de kleur die ik besteld had. Ik heb het zo gelaten maar een briefje bijsluiten wat de reden hiervan was, zou netjes zijn geweest.
20 July 2026
Resi
Zandvoort de
Ik had 2 dingen besteld en de eerste kwam goed aan. De tweede had wat hulp nodig.
20 July 2026
Rene
Delft
Heel tevreden
12 July 2026
Riny
Holten
Vlotte afhandeling/ snelle levering. Mooi product. Bij bezorgen was de doos aan de bovenkant kapot. Misschien was het houten surfboard te zwaar in de iets te ruime doos.
Manon
H.
In eerste instantie ging het fout met de verzending. Fijn dat men waarschuwde dat per ongeluk het verkeerde zou worden geleverd en ik de zending dus niet geaccepteerd heb. Was wel baale omdat op de balance boarden werd gerekend door kinderen. Ik moest de nieuwe goede levering opschorten ivm mijn vakantie. Daarna prima op tijd het goede geleverd met een extraatje om het goed te maken. De kinderen zijn blij met de nieuwe tafeltennis set.
Yvonne
Weert
Een balansboard gekocht van goede kwaliteit. Levering duurde een week. Ik zal zeker via deze site weer iets kopen.
Marijke
Amersfoort
Ik wil met mijn borstspieren bezig dat ik een strakke borst heb die kant wil ik tenminste op hoop het mij lukt
10 July 2026
SKY
Assen
Te laag. Kwaliteit is goed. Heb er weinig aan.
7 July 2026
Ginnie
Breda
Het was voor mij de 1ste keer dat ik deze website onder ogen kreeg. Het was een mooie website met voldoende info. Ik heb er 2 producten besteld en die waren binnen 1 week gebracht. Ik ga zeker vaker gebruik maken van sportbay
3 July 2026
Spijtig genoeg was 1 yoga beschadigd en dit was niet te zien aan de verpakking
25 June 2026
Cedric
Brasschaat
Het duurt lang voordat het bezorgd word en mijn bestelling was niet compleet..... Ik heb een mailtje naar klantenservice gestuurd maar nog niks gehoord.
25 June 2026
Rene
Delft
Bedankt voor uw review.
Het spijt ons dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht. De verwachte leverdatum was 20 juni, maar DPD heeft uw pakket uiteindelijk op 22 juni bezorgd. Onze excuses voor deze vertraging.
Wat betreft uw e-mail: wij hebben helaas geen bericht van u ontvangen over deze bestelling. Zou u uw e-mail nogmaals willen sturen naar [email protected]? Dan kijken wij direct na wat er ontbreekt en zorgen we zo snel mogelijk voor een passende oplossing.
Alles is naar wens verlopen. Goede service, snelle communicatie en een prettige afhandeling van de bestelling.
22 June 2026
Vincent
Amsterdam
Zeer tevreden met de verstelbare macebell. Scherpe prijzen, goede kwaliteit en een functioneel spullen.
22 June 2026
Hans
Breukelen
Lang op levering moeten wachten!!
20 June 2026
Fred
Amerongen
Bedankt voor uw review.
Het spijt ons dat u de levertijd als lang heeft ervaren. Bij het plaatsen van uw bestelling stond echter een langere levertijd vermeld op de productpagina. Volgens onze gegevens is uw bestelling op de aangegeven uiterste leverdatum geleverd. De levering stond gepland voor 9 juni 2026 en volgens de DPD-track & trace is het pakket ook daadwerkelijk op 9 juni 2026 bezorgd.
Wij streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en hopen dat u tevreden bent met het ontvangen product.
Telefoon nummer staat vol in het zicht op de pakbon. Deze zit zo op de verpakking geplaatst dat een ieder die het paket tijdens de verwerking en verzending in de hand heeft deze kan aflezen. Vind dat met deze persoons gegevens discreet om dient te gaan.
19 June 2026
Chantal
Putten
Bedankt voor uw review en voor het delen van uw zorg.
Wij nemen privacy en de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij de verzendgegevens van deze zending gecontroleerd. Op het verzendlabel en in de gegevens die wij aan de vervoerder hebben doorgegeven, stond geen telefoonnummer vermeld.
Het is daarom mogelijk dat er sprake is van een vergissing of dat het om een andere zending ging. Mocht u hierover meer informatie hebben of een foto van de betreffende pakbon willen delen, dan onderzoeken wij dit graag verder.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via [email protected]. Wij kijken dan graag samen met u naar de situatie.
Snelle service en al wat je nodig hebt aan prijzen die je nergens anders kunt krijgen.
15 June 2026
Fat
Ans
Sportbay heeft altijd een goede kwaliteit tegen een goede prijs. En dat wordt ook nog eens goed verpakt en snel geleverd
14 June 2026
Cees
Hilversum
Bedankt voor uw mooie review en voor uw bestelling!
Alles is prima... heel kleine min puntje... de levering duurde meer dan een week...
13 June 2026
T
Amersfoort
Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat alles verder naar wens is. U heeft gelijk dat de levertijd soms wat langer kan zijn. Sommige producten kunnen wij al de volgende werkdag leveren, terwijl andere artikelen afkomstig zijn uit een extern magazijn en daardoor een langere levertijd hebben.
Bedankt voor uw begrip en voor uw bestelling. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Ayant pris contact concernant un produit endommagé et suite a l'envoi de quelques photos le problème a été solutionné en même pas deux jours. Merci a Sportbay.nl
12 June 2026
Lucas
Vilvoorde
Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis d'apprendre que le problème a pu être résolu rapidement et à votre satisfaction. Merci d'avoir pris le temps de nous envoyer les photos, cela nous a permis de trouver une solution dans les meilleurs délais.
Quality is so bad I trashed it. The plastic that covers the concrete insides were not well covering it, horrible gaps in between making is bad to lift.
4 June 2026
Lin-en
Amsterdam
Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you were disappointed with the quality of the dumbbells.
Our goal is to provide quality fitness equipment at a reasonable price and ensure our customers are satisfied with their purchase. All of our products come with a 2-year warranty, and if there is a quality issue, we are always willing to help find a suitable solution.
We would appreciate the opportunity to look into this matter for you. Please contact us at [email protected] with your order details and photos of the issue, and we will do our best to assist you
Sportbay.nl is dé online sportwinkel voor iedereen die fit en actief wil blijven.
Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig fitnessapparatuur, functioneel trainingsmateriaal en accessoires voor krachttraining, CrossFit, yoga, herstel en massage. Denk aan halters, powerbands, yogamatten, foam rollers en hot-cold compressen – alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke sportdoelen te behalen, vind je bij Sportbay.nl.
Onze missie is om mensen van elk niveau – van beginners tot doorgewinterde sporters – te motiveren en te ondersteunen bij een gezonde, actieve levensstijl. Wij geloven in de kracht van beweging en zetten vol in op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Daarom kun je rekenen op deskundig advies, een gebruiksvriendelijke webshop en een snelle, betrouwbare levering.
Of je nu thuis een complete fitnessruimte wilt inrichten, jouw mobiliteit wilt verbeteren, herstelt van een blessure of simpelweg fitter wilt worden – bij Sportbay.nl vind je altijd de juiste producten en inspiratie.
Jouw training, jouw tempo – met Sportbay.
Admiraal van gentsraat 28 bis
3572XL Utrecht