Vlotte levering

Vlotte levering. Net wat ik nodig had.

Kwaliteit prijsverhoging.

Kwaliteit prijsverhoging.

Ik ben heel blij met mijn bestelling

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Lage prijs en toch snelle levering. Bedankt!

Score: 10

kwaliteit prijs verhouding is goed

kwaliteit prijs verhouding is goed; ruime sortering

Tevreden

Tevreden

Score: 6

Producten geleverd zo als besteld

Producten geleverd zo als besteld. Geen informatie over de levering of status van je bestelling. Alleen van post nl een dag van te voren.

Bepaalde producten staan al een tijd op�

Bepaalde producten staan al een tijd op uitverkocht, vele maanden. Dan zit je wel erg lang te wachten. Als het op voorraad staat wordt het wel altijd geleverd tegen een goede prijs.

Score: 8

Kapotte verpakking

Kapotte verpakking

Product is precies als de omschrijving�

Product is precies als de omschrijving en goed en op tijd verzonden

Mooie materialen

Mooie materialen, gunstige prijs.

Ik heb 1 ster gegeven omdat ik deze�

Ik heb 1 ster gegeven omdat ik deze order nog steeds niet ontvangen heb. Vertraging in gang van zaken

ik geb 2.

ik geb 2. wekken geleden mijn bestellig besteld het is nog niet binnen en ik heb grotten spijt dat ik heb wat besteld.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Score: 10

exact ontvangen wat er besteld is�

exact ontvangen wat er besteld is binnen de gestelde levertermijn

Score: 6

Product was niet door PostNL geleverd, maar Sportbay heeft het goed opgelost

Product was niet door PostNL geleverd, in goede afstemming met Sportbay is uiteindeljk een nieuw product geleverd! Helemaal goed!

Goede producten en echt een goede prijs

Goede producten en echt een goede prijs

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen. Week na bestelling Wel aangemeld bij postNL, maar deze wachten nog steeds op de aanlevering van het pakket.

Duurt lang!

Het heeft in totaal 3 weken geduurd voordat ik de spullen binnen kreeg. Heel onduidelijk waarom. Lag het aan Sportbay of aan Post.nl?

Admiraal van gentsraat 28 bis

3572XL Utrecht

Over sportbay.nl

Sportbay.nl is dé online sportwinkel voor iedereen die fit en actief wil blijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig fitnessapparatuur, functioneel trainingsmateriaal en accessoires voor krachttraining, CrossFit, yoga, herstel en massage. Denk aan halters, powerbands, yogamatten, foam rollers en hot-cold compressen – alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke sportdoelen te behalen, vind je bij Sportbay.nl. Onze missie is om mensen van elk niveau – van beginners tot doorgewinterde sporters – te motiveren en te ondersteunen bij een gezonde, actieve levensstijl. Wij geloven in de kracht van beweging en zetten vol in op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Daarom kun je rekenen op deskundig advies, een gebruiksvriendelijke webshop en een snelle, betrouwbare levering. Of je nu thuis een complete fitnessruimte wilt inrichten, jouw mobiliteit wilt verbeteren, herstelt van een blessure of simpelweg fitter wilt worden – bij Sportbay.nl vind je altijd de juiste producten en inspiratie. Jouw training, jouw tempo – met Sportbay.