Goede service voor een hele goede prijs!

Goed geregeld

Was goed geregeld. Wel jammer dat er een open bak werd geleverd terwijl we een dichte bak hadden besteld. Maar goed dat is geen ramp. Netjes neergezet en opgehaald dus zeker een aanrader

Netjes

Container netjes afgeleverd en opgehaald

Slecht

2 keer niet op komen dagen waardoor ik personeel af moest bellen, containers worden door andere bedrijven geleverd maar dat werkt blijkbaar niet echt. Als je telefonisch contact opneemt word je ook weggedrukt zonder even doei te zeggen

Super geregeld

Snelle levering en weer retour, vriendelijk personeel denkt mee.

Er is nog werk te doen aan de service, maar wel de goedkoopste!

Ondanks dat ik een voorkeur tijdslot had aangegeven kwam men niet opdagen. Ik moest zelf bellen wanneer men dan wel kwam. Kreeg te horen dat de container niet was ingepland ondanks mijn online reservering. Een dag later was de eerste mogelijkheid pas…. Daar was ik niet blij mee. Later belde men terug dat er in het verkeerde systeem was gekeken en de container de geplande dag nog bezorgd zou worden. Laat ik het maar houden op aanloop problemen sinds men van ter Horst groep naar TH container is gegaan.

Snel en makkelijk geregeld

Lekker lange periode een container. Met een druk op de knop een wisseling en nog eens een hele vriendelijke hulpvaardige chauffeur

Zijn goed

Goede service komt afspraken na

In eerst instantie vergeten te bezorgen, toch dezelfde middag nog gebracht

Verder een prima ervaring mee, container in inmiddels gevuld, en zal worden opgehaald.

Snel en eenvoudig geregeld

Snel en eenvoudig geregeld

bedrijf dat afspraken goed na komt

Het bestellen via de mail kan nog wel eens fout gaan,maar met een telefoontje wordt alles opgelost.

Duidelijk en snel geregeld.

top geregeld

snel geleverd.

Netjes op de plek gezet zoals afgesproken.

Snelle en goede afspraken

Echt top

Snelle service, goede containers

De containers zijn goed en worden aangeboden voor een scherpe prijs! Het bestellen ging makkelijk en de plaatsing verliep vlot. Wel een paar verbeterpuntjes: het opgegeven tijdslot werd helaas niet aangehouden. Daarnaast zou het fijn zijn om een bevestiging te krijgen bij het afmelden van de container, inclusief een duidelijke ophaaldatum

Van oudher een goede buur

Komen hun afspraken na en zijn zeer snel

Opgeruimd, opgelucht

Twee jaar lang heb ik spullen verzameld om aan zes kuub te komen. Een wandje glazen bouwstenen, keukenkastjes, twee wandmeubels en wat klein sloopafval. De bak was op tijd en ik kon hem in anderhalve dag vullen. Op de website gemeld dat ik klaar was en de bak is ook op tijd opgehaald. Ik kan weer door de garage. Alles liep precies zoals afgesproken. Wat een opluchting!

Makkelijk en Snel te regelen

Afval, waar zal ik het laten. Even op de site kijken, invullen en betalen. Zelf bepalen wanneer. De opdracht wordt snel en volgens afspraak uitgevoerd. Alles verloopt goed.

Prima op tijd bezorgd en opgehaald

Goede ervaring, zowel met bestellen, bezorgen en ophalen

Keurig op tijd geleverd en opgehaald. Alleen wel de tekst vh antwoordapparaat wijzigen. Daar staat op dat jullie om 7.00 uur geopend zijn

Juiste Levering op juiste tijdstip!

Het is makkelijk via de site een container aan te vragen voor het gewenste afval. Leveringen altijd binnen aangevraagde tijdstip!

Snelle levering nette chauffeur werd netjes kwartier voor de levering gebeld

Prettige samenwerking en zeer snel in leveren en halen. Ook een ruime tijd van plaatsing

Prettig

Aaltenseweg 56

7051 CM Varsseveld

Over TH Containers BV

TH Containers is dé lokale expert voor afzetcontainers in Oost-Nederland. Ons bedrijf is in 2025 ontstaan uit de overname van de afzetcontainerdienstverlening van Ter Horst Groep door Milieu Service Groep. Ter Horst Groep is meer dan 60 jaar geleden opgericht als inzamelaar van oud ijzer en in die tijd uitgegroeid tot een betrouwbare lokale partner in inzameling, verwerking en recycling van verschillende soorten afval. TH Containers zet deze nalatenschap voortzetten. TH Containers is er voor particulieren, aannemers, hoveniers, loodgieters, stratenmakers en andere ambachtslieden waar veel afval vrijkomt. Of het nu gaat om puin-, groen-, hout-, bouw- en sloopafval of grof huishoudelijk afval. Wij zorgen voor de juiste container, op de juiste plaats en op het afgesproken tijdstip. Met onze deskundigheid kunnen wij iedereen adequaat adviseren over welke container het beste bij zijn of haar situatie past. Al het ingezamelde afval wordt op een verantwoorde en op de meest milieuvriendelijke wijze verwerkt.