Kunnen beter communiceren

Ik heb online de container besteld. Wij wilde toch de container een weekje eerder hebben en wij hebben telefonisch contact gehad en dit zou geregeld worden. Op de dag zelf nog een keer gebeld en het zou goed komen maar toch niet de container bekwam pas na het weekend. Gevraagd ook om de chauffeur te laten bellen als hij de container ging plaatsen ook niet gebeurd. Dus dit bedrijf moet leren beter te communiceren met de klanten voor de levering van een container.

Gemakkelijk geregeld

Het bestellen en ook het laten afhalen van de volle container is makkelijk online te regelen. Een groot voordeel is dat ze gips accepteren zodat ik ook mijn gesloopte gipsblokken muur kon afvoeren.

Geen levering op de afgesproken dag.

Levering had voor het weekend plaats moeten vinden en dit is pas op maandag halverwege de middag gedaan. Dit heeft mij helaas veel vertraging in het project gekost en eveneens veel man-uren. Ook weinig communicatie vanuit TH over levering, het is alleen zichtbaar welke dag geleverd word. Ophalen ging super en was daarentegen wel snel geregeld.

Snelle levering, Snel ophalen. Keurige communicatie

Goede prijs en goede service

De website is ook verzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De prijs voor de containers is prima. De container werd gebracht en opgehaald volgens afspraak. De chauffeur dacht mee met de locatie waar de container kwam te staan. Klantenportaal werkt makkelijk

zeer vriendelijk bedrijf

Plezierig bedrijf. Aanbevelingswaardig.

Super service

doen gewoon wat ze zeggen

Perfecte levering

Geen gedoe. Makkelijk besteld en geen gedoe met ophalen. Makkelijk geregeld ! En de chauffeur denkt mooi mee !

Dit bedrijf komt hun afspraken na

Gewoon goed

Goed, maar administratie is een rommeltje

Bestellen gaat goed, bezorgen en afroepen van ophalen ook. Echter al voor de 2e keer bij een bestelling een betaalherinnering ontvangen terwijl ik allang via Ideal betaald had. De administratie moet beter, want dit is ergerniswekkend en een reden om een volgende keer elders te bestellen

Perfect!!

Heel handig. Alles kon online geregeld worden. De bak werd netjes opgehaald. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ideaal!

slechte communicatie, komen afspraken en leveringen niet na

ik had voorheen altijd de containers bij Ter Horst Groep besteld. Nooit problemen met hun gehad. Hun eigen containers werden dan ook gebracht met hun eigen chauffeurs. Nu, twee containers besteld. één container kwam volgens de opgegeven tijd, de andere niet. ***lig als je erop staat te wachten. Na een belletje te hebben gedaan meerdere malen doorverbonden tussen TH Containers en MSN. Uiteindelijk maar aan de lijn blijven hangen terwijl één medewerker het ging uitzoeken, want terugbellen werd ook niet gedaan. Paar weken later, één container opgegeven voor ophalen. Vervolgens een mail krijgen dat de andere werd opgehaald. Verkeerd dus. Weer achteraan bellen. Week later de andere container aanmelden voor ophalen . Dit kon niet volgens het systeem (want die stond nog steeds als afgerond). Dus mail gestuurd (20-04). Bevestiging gekregen dat die werd opgehaald op 23-04. op de dag zelf is ie niet opgehaald. In de avond een mail gestuurd, waar een reactie opkwam dat die ZSM werd opgehaald. 3 werkdagen erna (28-04) maar eens gevraagd wanneer. Werd achteraan gegaan. (01-05) maar eens gebeld. De persoon wist met 95% zekerheid dat die dinsdag (05-05) opgehaald zou worden. Niet gebeurd, nu (06-05) is ie eindelijk weg. De container heeft twee weken ongewenst op de oprit gestaan. Al met al, ik ga hier niks meer bestellen.

Gewoon goed.

Zoals het hoort

Prima optie voor afval

Snel geleverd doch ophalen kan beter

Goed en slecht in één.

De communicatie via het portaal loopt niet altijd heel soepel,waardoor het bij het ophalen van de container er wat mis ging. Communicatie en klantvriendelijkheid van de chauffeur is prima.

Goed geregeld

Goede klantenservice en alles netjes volgens afspraak geregeld. Goed gedaan.

Prima communicatie en meedenkend

Ze denken mee over de plek waar de container geplaatst kan worden. Chauffeur belde netjes vlak voor de aankomst van de container

Communicatie zeer matig

Brengen van container ging mis,, ophalen uiteindelijk nadat we veel gebeld hadden idem. Kan echt wel beter.. Als afspraken nagekomen worden en betere communicatie is er niets mis met jullie bedrijf.. Echter schort er nu te veel aan. Op dit moment zouden wij niet uw bedrijf aanbevelen aan anderen..

Super snelle service

De container werd netjes op de afgesproken plek en datum geplaatst.ophalen ging ook netjes volgens afspraak

Komen afspraken niet na

Week op container gewacht niet gekregen Toen gecanceld 4 dagen op geld gewacht nadat ik zelf heb gebeld zeiden ze dat het nog eens 3 dagen kon duren.

Had de container online bestelt voor maandags 12 uur gewacht tot 16.30 toen gebeld zeiden ze dat hij voor de dinsdag geplant was terwijl ik en mail had gehad dat hij maandags kwam had extra iemand laten komen voor mijn tuin die ik weer naar huis moest sturen maar dinsdags was die dan voor 7 uur geleverd

Container word optyd gebracht en na een afspraak maken ook meteen weer op gehaald,,,top service

Zou smiddags gebracht worden na een telefoontje van de chaffeur was die er smorgens al ze namen de volle mee en keamen meteen terug voor een nieuwe. Top service!!!

Goede prijs en snel geleverd

Makkelijk online te bestellen voor goede prijs. Enige minpuntje was dat de container niet werd opgehaald op de in de online klant omgeving aangevraagde datum. Moest ik zelf achteraan bellen.

Snelle en nauwkeurige plaatsing en vlot weer opgehaald.

Heldere en duidelijke omschrijving op de site die ervoor zorgt dat je de juiste container kiest. Op de afgesproken tijd geplaatst. Telefoontje van de chauffeur dat hij er binnen een kwartier is. Wordt geplaatst op de plek die we graag willen, ook al vraagt dit wat 'out of the box' denken. Een dag na het doorgeven weer opgehaald.

Snelle levering en ophaal tegen een goede prijs En alles goed te regelen via de app.

Aaltenseweg 56

7051 CM Varsseveld

Over TH Containers BV

TH Containers is dé lokale expert voor afzetcontainers in Oost-Nederland. Ons bedrijf is in 2025 ontstaan uit de overname van de afzetcontainerdienstverlening van Ter Horst Groep door Milieu Service Groep. Ter Horst Groep is meer dan 60 jaar geleden opgericht als inzamelaar van oud ijzer en in die tijd uitgegroeid tot een betrouwbare lokale partner in inzameling, verwerking en recycling van verschillende soorten afval. TH Containers zet deze nalatenschap voortzetten. TH Containers is er voor particulieren, aannemers, hoveniers, loodgieters, stratenmakers en andere ambachtslieden waar veel afval vrijkomt. Of het nu gaat om puin-, groen-, hout-, bouw- en sloopafval of grof huishoudelijk afval. Wij zorgen voor de juiste container, op de juiste plaats en op het afgesproken tijdstip. Met onze deskundigheid kunnen wij iedereen adequaat adviseren over welke container het beste bij zijn of haar situatie past. Al het ingezamelde afval wordt op een verantwoorde en op de meest milieuvriendelijke wijze verwerkt.