Goede samenwerking, met duidelijke en gemakkelijke communicatie

Wij hadden voor de vereniging sokken besteld. We mochten de sokken volledig personaliseren, en Sock Factory zou dit dan voor ons maken. We waren verbaasd hoe veel we zelf mochten kiezen en hoe goedkoop de sokken uiteindelijk waren. Ook communicatie tussen Sock Factory (Marco) en ons ging heel gemakkelijk.

Sokken om van te houden, service om niet te vergeten!

Voor het tv-programma De Slechtste Chauffeur van Nederland hebben we op maat gemaakte sokken laten drukken als wrapcadeau voor het hele team. Binnen drie weken was alles tot in de puntjes geregeld. Het contact met Marco was ontzettend prettig, snel, duidelijk en meedenkend. De sokken werden keurig op tijd bij mij thuis bezorgd. De service was echt next level en het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen. De sokken zijn niet alleen superleuk, maar ook van topkwaliteit. Wij zijn méér dan tevreden en komen absoluut terug bij Sock Factory voor ons volgende te gekke project!

Snelle service en top product geleverd!

meerdere bedrijven bekeken voor het personaliseren van sokken. Sock Factory was prijs/kwaliteit/service wise het beste! Mooi product en snel contact.

Sock Factory deed wat verder niemand kon!

We hadden een spoed bestelling van een groot aantal gepersonaliseerde sokken in verschillende uitvoeringen. Waar ik al 10x “nee” had ontvangen van andere bedrijven wilde Sock Factory de uitdaging wél aan gaan. We hebben de sokken geleverd gekregen bínnen de gevraagde deadline, voor een mooie prijs!!! Contact was prettig en vlot. Eigenaar is zeer behulpzaam en denkt goed mee. Dikke aanrader dus.

Levert kwaliteit zoals verwacht

Fijne, snelle service!

Er wordt goed meegedacht wat betreft ontwerp en mogelijkheden. Snel en prettig contact.

Erg tevreden!

Goede service en fijne communicatie. Veel mogelijk wat betreft het ontwerp en alle vragen hierover werden duidelijk beantwoord!

Goede service en mooie kwaliteit.

Snelle service en goede kwaliteit

Voor ons bedrijf hebben we gepersonaliseerde sokken besteld. Snelle service en levering. Kwaliteit is top!

Super service, super sokken, beste prijs

Van begin tot eind werd ik perfect geholpen met mijn wensen, ondanks dat ik een relatief laag aantal sokken bestelde. De sokken zien er super uit, werden snel geleverd en dat voor een hele mooie prijs!

Gepersonaliseerde sokken, echt super gaaf

Voor de lancering van onze vernieuwde huisstijl hebben we gepersonaliseerde sokken besteld. Ik ben, volgende week, heel benieuwd naar de reacties van de collega's.

Alles top

De kwaliteit van de sokken is goed en dat is natuurlijk het belangrijkst maar de service eromheen is evenzo bepalend om een tevreden klant te krijgen. De contacten verliepen soepel, er werd snel gehandeld en de mensen zijn vriendelijk.

Goede kwaliteit, ze zitten lekker

Bestelproces ging soepel, ontwerpen waren snel afgestemd en de sokken zijn van goede kwaliteit. Helemaal prima dus!

Snelle persoonlijke service en goede kwaliteit

Superblij met onze bedrukte sokken! Binnen no-time lagen er 1000 stuks klaar, precies zoals we wilden. Fijne persoonlijke service, goede kwaliteit en er werd echt goed meegedacht. Een aanrader!

keurig uitgevoerd

Een prettig contact en goed overleg over de mogelijkheden. Zeer tevreden over het resultaat.

Superblij met de sokken!

Fijne communicatie en super sokken.

Fijne en snelle levering!

Fijne samenwerking en denken echt met je mee om samen tot het beste resultaat te komen.

Alles was perfect geregeld. Goed telefonisch bereikbaar maar goed advies. Snel en mooi ontwerp. Snelle levering. En de sokken zelf zijn van een hoge kwaliteit. Bedankt!

Een fijne,snelle samenwerking, met een prachtig eindproduct!

De afgelopen weken hebben we samen met Sock Factory een prachtig product kunnen maken. Snelle reacties, mooie designs, en ontzettend snelle levering! Wij zijn er helemaal blij mee.

Goed contact gehad met Marco. Fijne en persoonlijke behandeling.

uitstekend

ze leveren topkwaliteit sokken en een goede servies en doen wat ze zeggen.

Fantastische service

Snel en flexibel. Boven verwachting qua kwaliteit

Goede kwaliteit maar voor kleur en maat toch voor een proefdruk gaan

Het was erg prettig communiceren met Marco. Sportsokken zijn van goede kwaliteit maar vallen groot en de uiteindelijke kleur viel toch anders uit dan de foto van het garen deed vermoeden. Al met al is denk ik mijn advies om toch voor een proef-"druk" te gaan.

Blij met de sokken!

Wat een goede service. Ze reageren erg snel via de mail en de bestelling was zelfs veel eerder geleverd dan verwacht. De sokken zijn ook erg gaaf geworden.

Snel, vriendelijk, mooie kwaliteit

Fijn meegedacht, mooie kwaliteit! Ons meiden dispuut is erg blij met de dispuutssokken!

Dophei 7

2498 BA Den Haag

070 22 11 465

Over Sock Factory

Unieke sokken voor jouw merk. Wij leveren topkwaliteit sokken (van sportsokken tot werksokken) en alles van Nederlandse bodem! Samen kijken wij hoe de door jullie gewenste opdruk het beste op de sok kan worden verwerkt. Kom je er dus niet uit, aarzel dan niet en neem contact met ons op via [email protected] of bel 070-2211465 en wij helpen je graag verder.